Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaniepokojona1241

problem

Polecane posty

Witam. Mam 16 lat . Na początku miesiąca zaczęliśmy z ukochanym współżycie. Tylko raz doszło do wytrysku , poza narządami płciowymi, nie miałam dni płodnych. Miesiączka spóźnia mi się prawie zawsze, twarzyszą jej ostre bóle brzucha. Pojawia się duża ilość wydzieliny z pochwy, ktróra przeradza się już chyba w upławy, teraz miesiączka spóźnia mi się 5 dzień. Moze to być ciąża? innych objawów nie ma. Niepokoją mnie te upławy. proszę o odpowiedź.

Gość hhhhdhdhhdd
:s dżizaz

Czy Twój chłopak ma w domu ubikacje? Zaufaj mi i odpowiedz. Jestem mgr medycyny:)

No to ja nie wiem w takim razie o co chodzi :O Przekracza to moje kompetencje

Gość Padłam!!
Jak mdlejesz to musi być ciąża. 2000 lat temu też był wytrysk poza narządami płciowymi i patrz, dzidzia była.

Na bank masz problem. Ale z głową. Nie bierz sie za seks jak nie masz o nim pojęcia :o

Gość w tym wieku omdlenia sie
zdarzaja. Przejdzie ci.Tez tak mialam,

Gość Padłam!!
jak 2-3 lata to może swiadczyc o ciazy pozamacicznej! Koniecznie lec do endokryloga!

Gość Padłam!!
Fleur89 to nie jest zabawne! Można się w 3 fazie nabawić hemoroidów i to bardzo groźne dla tkanki łącznej! Szybciutko do endokryloga kochaniutka!

Gość podshyffff
Padłam!! Ma rację. też tak miałam w wieku 17 lat. To nic zabawnego.

Ależ ja sie nie śmieje! Ja mam po prostu taki wyraz twarzy :D A o ciążąch pozamacicznych, których głównym objawem są 2-3letnie omdlenia czytałam kiedyś, ale sądziłam, ze to zdarza sie tylko w północnej Korei i Etiopii.. Autorko, byłaś w którymś z tych dwóch krajów?

Gość Padłam!!
ja robiłam na to szczepionki swoim córkom, nie chciałabym żeby któraś tak cierpiała. Najgorsze są właśnie stosunki gdzie do wytrysku dochodzi poza narządami płciowymi. Wtedy jest to ryzyko ciąży pozamacicznej, bo się przecież nie wprowadza plemników do pochwy. A twoje objawy jak omdlenia i upławy są doskonałym dowodem na to. Zaniepokojona - rozmawiałaś już z chłopakiem jak to rozwiążecie? Bo chyba macie jakieś pieniądze w razie czego czy mamie już powiedziałaś? Wiesz co, najlepiej zrobisz jak pójdziesz do tego endokryloga. Moze po prostu da ci zastrzyk albo antybiotyki.

Gość Padłam!!
Ojej, gdzie ona się podziała? Może zemdlała! Fleur89 sprawdź IP bo trzeba na pogotowie dzwonić! Jezu Chryste biedna dziewczyna!

Jeszcze pozostaje kwestia tego gdzie sie zagniezdzily plemniki.. Podobno najgorzej jeśli w okolicach żołądka i dwunastnicy, wtedy ciąża może trwać nawet do 5lat.

Sprawdziłam IP i wezwałam pomoc! Juz do niej jadą, podobno ekipa TVN24 sie tym zainteresowała bo to pierwszy taki przypadek w polsce i też do niej jadą!

Gość arya
to straszne jak 16stki 15stki 14stki nic o seksie nie wiedza ;/ boze ludzie jak macie taką ograniczona wiedze to po chuj sie do czegokolwiek zabieracie ;/ masakra

Gość Padłam!!
Właśnie słyszałam gdzieś na innym wątku że jesteś reporterką dla kontakt 24. Dobrze mieć na forum jakąś taką duszyczkę która pomoże nieznanej dziewczynie. Nic tylko modlić się o więcej takich dobrych ludzi. Fleur niech Pan będzie z Tobą! No i chwała nam za skuteczne i prawidłowe rozpoznanie choroby, biedna dziewczyna leczyła się na paciorkowce, a to ciąża pozamaciczna. Dobrze że my starsze mamy jakieś doświadczenie w kwestii współżycia poza pochwowego.

Nie chodzi o sex tylko o to że mam zawsze nieregularne miesiączki i ostatnio upławy się zwiększyły, miesiączka znów się spóźnia . Zastanawiam się czy to mogą być problemy chormonalne

Ubierz sie jakoś ładnie i łóżko pościel! Chyba nie wpuścisz justyny pochanke w taki bajzel :o

Gość arya
na poczatku napisalas o seksie wiec cos tu sciemniasz , od seksu zaczelas temat dziecinko

Gość Padłam!!
zaniepokojona! Boże ale nam stracha napędziłaś! Dziewczyno do lekarza! Upławy przy ciąży pozamacicznej to nie kaszelek!!! A jeśli nawet to nie ciąża to jak Ci się zawsze okres spóźnia to cykl musisz mieć dłuższy a to też nie dobrze dla kanalików jajnikowych i możesz nie mieć nigdy już dzieci! Więc dobrze Ci radzę pogadaj z mamą o wizycie u endokryloga bądź laryngologa, bo się zamęczysz!

Gość Padłam!!
Fleur - tak między nami - Padłam :]