Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arbuzowe love

Jak się zemściłam na typie.

Polecane posty

Gość arbuzowe love

To się stało w jego studiu nagraniowym w piwnicy. Rozmawialiśmy kilka godzin, aż spytał się, czy może mnie pocałować. Byłam na haju. Po przekomarzaniu się uległam. Chciał czegoś więcej. Uprawialiśmy seks, był również oral obustronny. Potem okazało się, że ma dziewczynę od 8 lat. Nic nie wiedziałam, bo nie interesuje mnie życie innych ludzi. Oczywiście jej wszystko wygadał i zrobił ze mnie tę złą, uwodzącą zajętych facetów. Powiedział to również swoim kolegom, których ja również znałam. Wiecie, co wymyśliłam? Naściemniłam mu, że mogę mieć HIV. Niezła aktoreczka ze mnie. Gościu przez 2 tygodnie był cieniem człowieka. Wkręcał sobie nawet objawy. Miał rzekomo jakieś bóle. Zawiózł mnie na testy obecność wirusa HIV. Wyniki były oczywiście negatywne. Byłam zdrowa. Ale ten debil tego nie wiedział i jego męka była dla mnie bezcenna. Tak się mścijcie, kobietki, na frajerach! :D

co nie zmienia faktu że na koncie + jedna fujara:D ....reszta to czysta fantazja zbrukanej idiotki

Gość whedif
tak cie dotknelo ze obca kobieta ma o tobie zle zdanie pff

Gość arbuzowe love
Nagrywaliśmy hip hop i ona mi zabroniła przychodzić do studia!!! Poza tym NIE MUSIAŁ jej tego wygadywać, bo to on do mnie podbił, a nie ja do niego. Zrobił ze mnie dziwkę! A ja zawsze miałam stałych chłopaków, tylko jak byłam singielką, to sobie pozwoliłam na kilka przygód. I nie chrzańcie, że wy jesteście lepsi, hipokryci.

Gość whedif
a nie jest troche tak ze Ty dziwka pozostalas a on jest zdrowy, szczesliwy i lojalny

Gość Agaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Arbuzowe: i bardzo dobrze, piona! :) Takich glupich ciuli co sie zachowuja jak niedoj***ne cipy trzeba tepic.

Gość arbuzowe love
Nie jestem dziwką :) Nigdy nie zdradziłam swojego faceta, z którym jestem 2 i pół roku. A on jest 10 lat chyba już z tą swoją i zdradzał ją wielokrotnie, więc to on jest dziwką i pierdolę jego koleżków, którzy usiłowali mnie namówić na sprzedawanie podróbek perfum kłamiąc, że to oryginaly!!! Cieszę się, że nie mieszkam już w tym zacofanym mieście, gdzie się tacy pierdolnięci idioci przytrafiali. Jestem za granicą i jestem szczęśliwa :)

Gość arbuzowe love
Aga, dokładnie. Mi nie zależy na tym, żeby mnie wszyscy lubili. Ale jak już mnie ktoś wkurwi, to jestem bezlitosna :) Piona :*