Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Swete

co myslicie o takiej sytuacji..

Polecane posty

Gość Swete

ok wiec mam 24 latka i stalego partnera ktorego kocham ostatnio zaczelam nowa prace i oczywiscie pracuje ze mna kilki przystojniakow :d no i jest taki jeden fajny chlopak (ktory ogolnie mnie podnieca swym usmiechem bo ma taki uroczy slodki usmiech :D mmm ) noi wlasnie ten chlopak ostatnio daje mi jakies dziwne znaki np jak stoje przy nim to mowi mi ze jestem taka ladna i ze nie moze przy mnie sie skupic a dzis np przeszedl obok mnie i specjalnie dotknal mojego ciala ( reki tak delikatnie i czule) bym niby sie przesunela ( choc wogole nie stalam w miejscu gdzie moglabym mu przeszkodzic by przeszedl) i wogole bylo jeszcze kilka innych sytuacji podobnych hmm co o tym myslicie? moze dawac mi jakies znaki czy tylko sie zgrywa itd... jak myslicie?

Gość nigeryjska
cholera nie wiem bo nie przeczytałem:O Miałem nadzieję na coś zwięzłego ale jak już wpadłem to se myśle: "A co tam...wpisze sie"

Gość Swete
co to znaczy gimbaza? ze sciema co nie? ze tylko tak do glupot nie? :D wiecie no troche mnie to zawstydza ogolnie tym bardziej ze kolezanka wczesniej powiedziala mi ze ja sie jemu podobam i wogole zauwazylam ze jak jest obok mniie to tak jakby sie zawiesza jak np dzis.. szukal takiego paska obok mojego stanowiska no a akurat stalam obok niego bo kklienta przyjmowalam i on sie pyta czy nie widzialam moze takiego paska bo go nie moze znalezc i mowie mu ze nietety nie a on stanal tak pozniej za mna i mowie ze nie moze sie skupic przy mnie na szukania.. w rezultacie poszedl patrze a pasek lezal przed nim (w miejscu gdzie szukal) :| njalpesze jest to ze ma zone ;)

Gość Swete
hehehe sory nie zauwazylam nawet :D musialam przypadkiem K wcisnac :P

Nieeee...Najlepsze, że Ty się podniecasz takimi zagrywami:D Żonaty facet. Sprawdza dostępność Twojej szparki. Ty się jarasz jak gimcośtam, co wyżej ktoś nadmienił, a lat masz 24 i faceta, którego ponoć kochasz. Aż z tego wszystkiego spać nie możesz. Dobrze, że ja mogę:) ps Bardzo się obrazisz jeśli stwierdzę, że nie masz mózgu?

Gość Swete
ja kocham mojego faceta ale lubie tez poflirtowac z innymi to nie znaczy ze pojde do lozka z kazdym bo nie jestem taka .. flirtowac a ruchac to roznica ale to jest fajne jak facet starszy od ciebie i zonaty zarywa do ciebie i to tylko chyba swiadczy o tym ze facet nie jest w pelni zadowolony ze swojego malzenstwa i pozycia no nie?

Gość Swete
ok niewazne .. czlowiek pisze by podyskutowac ale jak widac nie da sie jakto jest ze gdy ktos da jakis temat ..to wszyscy go gnoja ;/ wiec po co ta strona wogole.. a ja piszac ten temat chcialam zobaczyc co o tej sytuacji myslicie jak wy byscie ja oderbali i postrzegali a nie sluchac waszych wrednych wypowiedzi ..

Gość Swete
mieszkam zagranica i nie mam polskich znakow wiec shift nic nie zdziala..

Gość Swete
ja pied** masz kur** nawet ............................................................................................................... tyle daj se siana ;)

Gość zzzzyzzzziaaa
sorry, ale ten temat na prawdę jest na poziomie gimbusow. Facet zarywa? Skąd my to mamy wiedziec?? Sama powinnas sią domyslic. Podniecasz się jak 15 latka..

Gość Swete
no bo to jest podniecajace :d

Gość whedif
idź stąd swete proszę cię ok? zaniżasz poziom