Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vendetta1988

Dlaczego życie jest takie okrutne?

Polecane posty

Ja zmagam się z problemami zdrowotnymi, moja mama była niedawno poważnie chora a teraz mama mojej przyjaciółki... potrzebuje kilkanaście tys na leczenie. Dlaczego tak jest, dlaczego nikt nam nie pomaga, dlaczego ludzie nie mają opieki od Państwa...

Najgorszy jest wstyd... Kiedy prosi się kogoś z rodziny o pożyczkę. Wczoraj chciałam pożyczyć 2 tys od kuzyna i powiedział że nie ma a wiem że ma... i tak ciężko to przełknąć... a przecież to nie na zabawę tylko żeby komuś pomóc. Dziś już nie ma ludzi kierujących się sercem. Z resztą 2 tyg mógł poczekać bo wtedy bym oddała... no życie

Gość vokkija
za granica tez bylam pracowalam -tam jebia wyzyskuja imigrantow rowno-wszedzie jest bagno

Gość do autorki tego tematu
co to za leczenie? za te kilka tysiecy?

Wiesz co nie wiem dokładnie, ale jak chemia nie pomaga, to lekarz taki naprawdę dobry załatwił takie tabletki czerwone jak czopki wielkie... i to kuracja na 30 dni. Teraz ich już nie stac a najlepiej wziąć tak z 3 kuracje... i boli mnie jak na to patrzę bo sama w domu przeszłąm tą samą chorobę i ta bezsilność jest tak męcząca, że tylko by się spało i płakało a trzeba udawać że nie jest bardzo źle...

teraz juz wiem, ze pierdolisz od rzeczy tabletki, bez nazwy, takie wielkie, czerwone..jasneeeeeeeeeeeeeeeeeeee:O jebnij sie lala w łęb:O:O:O

Nie rozumiem skąd ten atak, jeśli nie znasz sprawy. chciałam się wygadać, więc jeśli nie umiesz powiedzieć nic co dodaje otuchy to zamilcz.

Gość fannyhany
moze twoj kuzyn i ma kase ale dobrze zrobil, ze ci nie pozyczyl:O nawet idiotko nie wiesz, jak sie nazywa lek na ktory chodzisz i zebrasz o kasiore? no bez jaj:O

Ale to nie istotne, to rodzina, on kiedyś mógł na mnie liczyć jak kupował auto, co dopiero coś takiego. Nie było dla mnie ważne jak nazywa się lek który bierze mama przyjaciółki bo i po chu...steczkę?! liczy się to co widziałam i zdrowie. przecież chciałam się wygadać a wy zachowyjecie sie jak ignoranci

Gość brumbra makumba
Dla mnie ten topik to szukanie jelenia, który zaofiaruje autorce pozyczkę lub bezzwrotne wsparcie. Śmierdzi to wszystko na kilometr....

"Rozmowy w toku", Kraków. 1. Wybór tematu/ prowokacja (jak kto to nazywa) 2. Zainteresowanie jak największej liczby ludzi. 3. kontakt z wybranymi i zaproszenie do programu. Kafateria, Gumtree kat. społeczność, Top ogłoszenia, etc.- główne miejsca gdzie pozyskujemy zainteresowanych do udziału w programie. Tak więc przepraszam wszystkich urażonych:) PS: Po doświadczeni jakie mam, ok. 10% wpisów to prowokacja medialna.

wykurwiaj szmato

Po co te nerwy, kolejne 50% to frustraci, którzy wchodzą na fora, żeby się wyładować na innych, czego wiele razy doświadczyłam w różnych tematach.