Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WAŻNE!!

MAMY KTÓRE WSTAWIAJĄ ZDJĘCIA SWOICH DZIECI_NIE BOICIE SIĘ,ŻE JAKIŚ PALANT

Polecane posty

Gość WAŻNE!!

PEDOFIL BĘDZIE WALIŁ SOBIE KONIA PATRZĄC NA ICH ZDJĘCIE?? CZY WY JESTEŚCIE PIERDOLNIĘTE??PYTAM SIĘ POWAŻNIE BO Z DNIA NA DZIEŃ WIDZĘ CORAZ WIĘCEJ ZDJĘĆ DZIECI NP Z WAKACJI NAD MORZEM W STROJACH KĄPIELOWYCH ALBO W MAJTKACH CZY NAWET NA GOLASA!!! TAKIE ZDJĘCIA ZACHOWAJCIE DLA SIEBIE BO PRZEZ TAKIE MATKI DZIECI MOGĄ ZOSTAĆ SKRZYWDZONE NP PRZEZ SĄSIADA BO PIERDOLNIĘTA MAMUSIA WSTAWIŁA TAKIE ZDJĘCIA NA FACEBOOKU,BLOGU CZU NK!!

Gość please heeeeelp me
popieram

ja tez. pelno dzieci i to niekoniecznie az tak malych latajacych na golasa. wiem cos o ty ze nawet nie spodziewacie sie kto moze byc tym pedofilem... nie musi byc kims obcym... lepiej strzec dzieci

Gość WAŻNE!!
POZA TYM PEDOFILEM MOŻE BYĆ NP KOLEGA MĘŻA KTÓRY JEST W "ZNAJOMYCH" I MA DOSTĘP DO WASZEJ GALERII!! OPAMIĘTAJCIE SIĘ!! JUŻ KOMENTARZ TYPU "MA PUPCIE JAK MAMUSIA" POWINIEN DAĆ WAM DO MYŚLENIA!!A WY SIĘ JESZCZE CIESZYCIE BO UWAŻACIE TO ZA KOMPLEMENT W WASZYM KIERUNKU!

Gość gdjgklfjnhkgfnh
oni wola zywe dzieci nie wirtualne :D

Gość WAŻNE!!
a dla sąsiada dziecko sąsiadki która wystawiła takie zdjęcie to przepraszam co jest?dalej w internecie czy już za ścianą???

Gość zgadzam sie z autorka/rem.
ograniczcie te zdjecia.........

tylko puste,prymitywne,tępe kobyły wstawiają zdjęcia swoje i swoich dzieci na widok publiczny. poza tym kazdy wpis na kzadym forum pozostawia po sobie slad,nieraz niektorzy wpisuja takie osobiste dane,ze brak slow wogóle. jak ktoś ma dobry program szpiegujący to bez problemu moze ustalic wasz adres i zapukac do waszych drzwi=a wy tępaki nawet nie będziecie wiedzieli kto to i skąd się tu wziął... a juz te wszystki fb i nk to porazka dla mnie. dla pospołu,ktory nigdy nic nie widział i zachłysnał się wolością....

Gość gufikolka
ja w ogole sie zastanawiam skąd w takich matkach az taka potrzeba wklejania tutaj zdjęc swoich dzieciaków?? swojego zdjęcia te tępe strzały nie wkleja bo sie obawiaja, ze cala kafe mialaby ubaw z ich krzywych ryjów, ale dzieciakow fotki wklejac pierwsze..i nie wazne, ze sa topiki gdzie takie dzieci ocenia sie negatywnie-ze brzydkie, zle ubrane, ze pokurczone itp itd...siebie na taka krytyke by nie wystawiły ale z dziecmi nie maja takich problemow najbardziej zadziwia mnie tu na forum wiosenna ktora, wiecznie ma zdjecia dzieci w stopce ciekawe czemu nie ma swojego?? albo męza?

Gość haha cha
heheh wiosenna ostatnio nawet wyubierala dzieci w plaszczyki, czapki i botki zeby zrobic im fotke specjalnie na kafe :D

Gość serenada nocna
wiosenna to jak dla mnie spasiona mamusia z kompeksami i tyle zyje taka zapuszczona, bez znajmoych i innego zycia niz wirtualne pogawedki na kafe zero ambicji, zero pomysłu na siebie, wiecznie kupy i zupy

Gość WAŻNE!!
ej chwila tu nie chodzi o jakąś tam wiesennąo której ktoś 100tematów założył i ciągle pisze to samo.Chodzi o dzieci których zdjęcia są wystawiane nawet na golasa-jakim to durniem trzeba być,aby przy wystawianiu w ogóle nie pomyśleć o tym,że te dzieci są np NAGIE czy w samych majtkach i że wszyscy mogą to oglądać a zwłaszcza pedofile??? na kafe na 10000000000000000% siedzą takie właśnie matki ,które to czytają,ale żadna się nie przyzna i jeszcze może poprzeć ten temat!!PARODIA!!

Gość kreolka___
dla mnie nie wazne czy nagie, czy nie-w ogole jak mozna wklejac zdjecia dziecka gdziekolwiek w necie??????????? po co?????

Gość ,,,,,...........,,,,,,,,,.....
to jest debilizm.Masakra-fajnego mam penisa?? ocencie moja figure?? mam duze cycki? i takie same debile oceniaja.

Gość przyszła mama trojaczków -już!
Popieram! Ja osobiście w ogóle nie jestem zwolenniczką wstawiania zdjęć dzieci na internet , a np. z nad morza to już w ogóle :O. To są zdjęcia nasze,ja lubię szanować swoje życie prywatne i chociaż moje dzieci są jeszcze malutkie tez staram się szanować ich intymność . Jak tama mamusia wstawia zdjęcie dziecka z goła pupką i niech jej tyłek oceniaja :O . Ja jak urodziłam dzieci to wszyscy mi się dziwiili czemu ich nie wstawiam na internet , bo przeciez trojaczki to takie fajne " bejbisie " . :O

Miało byc jaka tama matka wstawia zdjecie dziecka z goła pupką to niech swoje wstawi z gołym tyłkiem i niech ją wtedy oceniają .

Gość potwierdzam007
mnie rozwala jak mamuśki na kafe wstawiają zdjęcia swoich dzieci ale swojego juz nie wstawia. Pozwalają na obrażanie swoich dzieci nooo ale co tam ważne ze z nich nikt sie nie śmieje .

A po co mają się wypowiadać? Żeby wszystkie naskoczyły? Proszę ja mam fb, nk i co z tego? Dużo osób ma zresztą to widać. Dużo osób wstawia zdjęcia swoje, dzieci i co innym do tego? Nie rozumiem. Skoro cenicie prywatność to może i szanujcie innych. Może i nie wystawiam zdjęć typu ,,strój kąpielowy'' a dziecko bez majtek bo dla mnie to już przesada, ale wystawię zdjęcie i nie czuję się być wyrodną i nie normalną matką; )

Ale co prawda to prawda,dla mnie to przesada wstawianie zdjęć gołych pup, czy gołych dzieci. Nie wiem jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy by wstawić gdzieś publicznie gołe dziecko ; )

Gość uhijhvhff
a mnie nudzą te zdjęcia... mam znajomą która wstawila swoje zdjęcie jak zdala prawko, jak oblewała prawko z rodzinką, pozniej jak oblewala prawko ze znajomymi... potem miala urodziny i byly zdjęcia wszystkich prezentów jakie dostala od swoich dzieci... jej mąż wyjezdza za granice i w opisie zawsze ma termin kiedy wyjezdza i kiedy przyjezdza :D totalna masakra.... kobita ma 45l.

W ogóle kiedyś czytałam na kafeterii właśnie,że jak matka nie ma na fb czy nk zdjęcia dziecka to już go nie kocha,totalna bzdura!! Internet nie jest wyznacznikiem miłości . Ja dla swoich dzieci zrobiłabym wszystko, a zdjecie wstawiłam ich tylko jedno na nk,ale mam tylko galerie dla znajomych i nikt obcy tego nie zobaczy . I mam jeszcze zablokowane dodawanie komentarzy,bo irytuje mnie jak ktos pod zdjeciem dziecka pisze " sliczne,cudowne " itp :O . Dla mnie nasze dzieci są ładne,ale rozumiem,że nie dla każdego takie moga być.. A jak ktoś do mnie dzwonił i mówił żebym wstawiła zdjecie na fb czy nk to mowiłam,że zapraszam do siebie żeby zobaczyc maluchy na żywo :D

Gość bo ludzie nie zdają sobie
sprawy z niebezpieczeństwa. Z tego, że pedofile przeglądają galerie zdjęć i typują sobie potencjalne ofiary. Że potem potrafią miesiącami je śledzić w necie a dalej w realu. Nie czytają raportów z konferencji na ten temat. A najgorsze, że kiedy spróbować im to uswiadomić, tylko się obruszają albo reagują agresywnie.

Tzn ja tam już mam opinię na temat różnych wpisów itp ale to innych sprawa że piszą wszystko dosłownie wszystko o swoim życiu,chcą to niech piszą:) Ja wstawię czasem zdjęcie,oczywiście nie nagie dziecka, nie z dzióbkiem przy lustrze: D ; ). Nie raz człowiek wie kiedy kto się pokłóci bo od razu zmieniają z ,,w związku'' na ,,wolny'' a po jednym dniu z ,,wolnego'' na ,,w związku'' : D Jeszcze trochę i będziemy wiedzieć kto kiedy je śniadanie,obiad,kolację i kiedy do toalety chodzi ; )

Też gdzieś czytałam,że nie ma zdjęcia dziecka na fb czy nk to się go wstydzi, albo nie kocha(czyżby to już uzależnienie) ; ) Dla mnie to na prawdę przesada i chore. Jak ktoś chce to wstawi a jak nie to nie.

Gość cvbnmi
oni wola zywe dzieci nie wirtualne Pod wirtualne sobie robią dobrze, a potem szukają ich w realu.

Gość dokładnie tak jak ktoś napisał
najpierw oglądają sobie w internecie, żeby potem zabrać się za nie w rzeczywistości

Gość ostrzeżenie
bez problemu moze ustalic wasz adres i zapukac do waszych drzwi A potem zdziwienie, skąd znał imię dziecka i wiedział, jak się nazywają rodzice

Gość njnnn
no bo to prawda

Gość a najgorsze w tym
Było już i jest niestety nudne 🖐️