Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość givenchy1985

Osiedle na którym mieszkam jest patologiczne już nie wytrzymuje !!!

Polecane posty

Gość givenchy1985

Każdy obrabia każdemu dupę, wszędzie plotki plotki i sami frajerzy, w dziewczyny które tu mieszkają są w większości łatwe, a udają porządne dopóki się nie upiją, w nocy imprezy na ławkach, alkohol leje się litrami, już mam dość :( chyba się wyprowadzę :(

Gość Sracz Płoolski
czy to osiedle nazywa sie Polska?

Gość givenchy1985
nie wiem czy tak jest wszędzie ale ja mam dość plotek, nie na widzę tego, każdy wie najwięcej o każdym, tylko o sobie nic nie mówi, pełno tępych lasek, puszczalskich i przez to kolesie myślą że mogą zbyt wiele.... ehh szkoda mówić :o

ehh niestety mam to samo :o zawsze rano miałam pobudkę do szkoły o 6, czasami nawet i przed. szykując się, już słyszałam alkoholowe libacje. dosłownie nie da się żyć. jak mam się uczyć, skoro imprezy trwają OD RANA DO RANA!! nie mogę się wyspać, bo uchlewają te mordy, drą się jak popieprzeni.. następnym razem nie będę się pierdzielić, i zadzwonię na pały (oczywiście po 22-zakłócanie ciszy nocnej :))

Gość tupinamba
coz nikomu nie mozna ufac najlepiej nie miec zadnych kwiatow ani zwierzat zeby nie musiec dawac kluczy sasiadom -mowic im tylko dzien dobry nie chodzic do nich i nie zapraszac do siebie-takiesa me doswiadczenia

Gość givenchy1985
moje też, zawiodłam się na znajomych z osiedla, nie wiem komu ufać i chyba zajmę się czymś pożytecznym a kontakty pourywam bo mam już dość :o po co się stresować niepotrzebnie

Gość też nienawidzę osiedla (((
Ja też mam dość niepożądanych kanalii, które źle życzą, plotkują, a mimo to wygrywają. Jest kilka zbędnych wrogów na moim osiedlu, którzy obgadują mnie przed kim tylko się da i nastawiają innych przeciwko mnie. Życzę im śmierci. A jeden gnój nawet usiłował mnie zrzucić ze schodów kiedyś (tylko mi przeszkadza jego bezkarność). Aż żałuję, że w Polsce jest tak niska przestępczość. Jakby była większa, to zwiększyłoby się prawdopodobieństwo, że ktoś by im łeb urwał i sprawiedliwości stałoby się zadość. Boże!!!

Gość dlaczegoooooooo
weźcie ludzie mówcie gdzie takie coś się odbywa, w jakim mieście na jakim osiedlu, to ludzie będą omijać szerokim łukiem

Gość też nienawidzę osiedla (((
źli "ludzie" są raczej wszędzie...