Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Firankaa

Starania czas rozpocząć - sierpień / wrzesień 2012

Polecane posty

Gość waris2011
to raczej troche inne krostki , 1 sa takie na skórze jak rozlana plamka i sa male a niektóre sa duze i z płynem choc nie widze by pekały...

Gość waris2011
firanka , który to cykl starań ?

Gość waris2011
to głowa do góry , wiem ze to nie jest łatwo pisac czy mowic jak sie strasz czekasz a tu okres , którego bys nie chciała... przezywałam to teraz dosc długo starałam sie od lutego w styczniu odłozyłam tab.. zaszłam we wrzesniu , ale po intensywnych staraniach , bo nie mieszkam ze swoim narzyczonym ze wzgledu na prace jak na razie , ale to była nerwowka , ale sie udało. zycze powodzenia moja mała ma cos w tym stylu http://www.rodzinko.pl/zdrowie-maluchow/10391-choroba-wirusowa-zwana-bostonska-albo-ust-dloni-i-stop.html

Gość do wrzesniowej
wrzesniowa ponoc z pomaranczami nie piszesz. chyba ze sama ze soba wtedy robisz wyjatek hahahahahaaaa

Gość waris2011
wrzesniowa widze , ze masz tu swój fan club .. nie ma to jak anty reklama

dajcie juz spokój pomarańczowe. Tak wam sie nudzi? nie rozumiem po co to robicie :O, to jest dopiero dziecinne. Zabronic nie mozemy wam tu byc i czytac, ale przestańcie nas tu atakowac i głupoty wypisywac. To jest topick na konkretny temat, nie potrzebne są nam tutaj takie spamy

Waris tutaj średnio raz na tydzień jest jakaś burza z pomarańczami, zawsze się muszą do kogoś przyjebać, życie anonimowe jest piękne :) uroki pisania na kafe. Ja bym dawno takim osobom zbanowała adresy ip a nie usuwała posty. Tutaj to rzadko banują konta, a szkoda.

Gość waris2011
ja tez nie myslałam ,ze to wg choroba jakas , myslałam ze moze to alergia na cos , a jednak okazało sie to ta choroba bostonska ,juz sie bałam ze ma rozyczke a ja tu w ciazy .... zaczełam panikowac bo bedac w ciay z 1 dzieckiem moja siostra miała rozyczke

Firanka dajmy już temu spokój :) jesteś w pracy ? idę oglądać zaraz master chefa :D chociaż i tak wolę bardziej zagraniczną wersję.

Gość waris2011
jesli wrzesniowa pisze jako wrzesniowa i pomarancza to kim ty jestes , jej aniołem strózem ? czy moze siedzisz jej jak diabeł na jednym ramieniu lub jestes hakerem komputerowym by to stweirdzic .. bo rozdwojenie jazni to raczej do wrzesniowej nie do wrzesniowej ....czy naprawde niektórzy sie kuzwa nudza w domu

Gość waris2011
miłej nocy zycze wszystkim , nawet tym którym sie miesza real z wirtualem