Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka1541991

BÓL PO PRAWEJ STRONIE PODBRZUSZA

Polecane posty

Gość Anka1541991

Od około dwóch-trzech tygodni bardzo często pobolewa mnie podbrzusze , najczęściej po prawej stronie na wysokości jajnika. Najczęściej boli mnie gdy śpię na prawym boku lub na plecach a także zaczyna mnie boleć gdy zapalę papierosa. Wyrostek miałam usuwany więc go wykluczam. Mam również bardzo często nabrzmiały brzuch i często również towarzyszą mi zaparcia. Co to może być? Bardzo prosze o pomoc.

Gość Anka1541991
Na prawdę nikt nie wie ?? ;(

Ja tak miałam i poszłam do lekarza i stwierdził że mam problemy z jajnikiem i cystą, byłam zszokowana:( Ale jest już lepiej, musisz iść z tym do lekarza.

Gość grybaski )
Jesli występują zaparcia, to na bank, powodem nie są żadne cysty. Najnormlaniej w świecie powinnaś zmienić swoją dietę, bo wniozkując po objawach, Twoja dieta jest zbyt ciężka.

Gość grybaski )
wnioskując

Gość fikołaj
Prosta sprawa, zacznij jeść zdrowiej i sama zobaczysz czy jest poprawa, na poczatek polecam kilka dni mono diety, a po tym jeden dzieńm głodowania i po tym włącz zdrowsze jedzeonko.

Gość Anka1541991
Tyle , że moja dieta nie zmieniła się od wielu lat ;( .

papierosy zatruwaja caly organizm wiec moze z tego wyniknac wiele chorob, np wrzody, chora trzustka , nerki

Gość gimigimigimi
Anka1541991 Tyle , że moja dieta nie zmieniła się od wielu lat ;( . To może napisz jak ta dieta wygląda.

No jasne, że z Twoją diętą jest coś nie tak, bo zaparcia nie biorą się z powietrza. To nie ilość witamin, ale szybkość , z jaką dana potrawa opuszcza nasze ciało, nie pozostawiając po sobie odpadków, czynie daną potrawę zdrową. Żadych świeżych owoców, nie łączy się z innymi potrawami.Większość owoców przechodzi przez układ pokamowy w dwadziescia do trzydziestu minut,( melony nieco szynciej, banany nieco wolniej). Zjedzone z potrawami innego typu, na przykład z białym serem, owoce są zatrzymane w żołądku, ponieważ buały ser przechodzi przez żołądek w trzy do czterech godzin. Owoce zaczynają fermentować razem z serem, wywołując wiele problemów. Owoce powinniśmy zjadać tylko i wyłacznie na czczo, albo zrobić długiii odsęp po posiłku stałym. Pomyślcie o połaczeniach, zalegających w żoładku przez osiem godzin, a spożywanych 3 razy dziennie. Powstaną ogromne ilości złogów, zmieniając zdrowy, czyty przewód pokarmowy oraz zdrowe komórki w istne szambo, gdzie rozgoszczą się bakterie, a wszytskie narzady wydalania znacznie spowolnia prace.Widzę tu prosta drogę ku zaparciom, wysypkom, astmie, artretyzmowi i innym schorzeniom. Złe trawienie i nadmiar ubocznych produktów przemiany materii z nimi zwiazanych to przyczyny przróznych problemów, poczawszy od drobnych doleegliwosci, jak zgaga i gazy, do powaznych, takich jak zaburzenia tarczycy cz problemy z krązeniem. A skoro te dolegliwościodciagja z twojego ciała jeszcze wieksze ilosci energii, z każdym źle skomponowanym posłkiem okradasz z młodosci i zdrowia. Dlatego ludzie powinny zjadać w większosci, potrawy szybko wychodzace, czyli warzywa i owoce na surowo.

Gość Anka1541991
Bardzo dziękuję ;)

Gość trololololololololololo
to oznacza ze masz kile mogile