Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasia137

brak okresu i 2 testy negatywne

Polecane posty

Witajcie, Mam pewne obawy odnosnie braku okresu,otoz 17 sierpnia powinnam go dostac,cykle mam regularne co 30 -31 dni - ostatnia miesiaczke mialam 18 lipca.Kochałam się z chlopakiem bez zabezpieczenia ale zdazyl ze mnie wyskoczyc lecz niestety to byly dni plodne 4 i 5 sierpien.W dzien spodziewanego okresu i przez pare nastepnych dni bolal mnie brzuch jak przed okresem i jest mocno wydety i bardzo twardy do dzis.Przed okresem i w trakcie miewam takie bole.Dodam ,ze piersi mnie nie bolą.Mam czasami zawroty głowy. Z uwagi na to ,ze okres mi sie spoznial juz 5 dni postanowilam zrobic test - pink test wynik negatywny ,jedna wyrazna kreska...dzis powtorzylam test tym razem kupilam inny test quick vue i znowu wyszedl negatywny.Oba testy robilam z porannego moczu. Zalecane jest zrobienie testu w dniu spodziewanej miesiaczki ja zrobilam w 5 i 7 dniu braku miesiaczki czyli w 17 i 19 dzien po stosunku. Czy jest mozliwosc ,ze jestem w ciazy? Bardzo martwią mnie bole brzucha i twardy wielki brzuch...czy testy sa wiarygodne na tyle ,ze nie powinnam miec powodow do obaw?

Gość hgfhghhhfhf
no to mam tak samo... 17 lipca okres był potem kochałam się z chłopakiem niby ostrożni ale... do teraz cioty nie ma ;/ dziś zrobiłam test też negatywny...

Gość olalalallaa
omasz, dzieci, jak się nie nadajecie do seksu, to po co idziecie do łóżka najpierw trzeba doczytać, a potem się martwić poza tym brzuch może też boleć od zapalenia przydatków

Gość hgfhghhhfhf
nie raczej normalny, no nic zobaczymy ...

czasami testy sa mylne wskazuja ciaze w pozniejszym okresie ,np w 2 miesiacu...zalezy od organizmu kobiety,dlatego jestem taka nakrecona i pelna obaw bo roznie bywa z testami,

Gość Pomarańczowaaa
ej wlasnie niech mi ktos doradzi w mojej sprawie.. i pewnie wyjde na idiotke ale mnie to meczy nie ublaganie.. 11 lipca dostalam okre a 17 kochalam sie z chlopakiem.. mam cykle nie regularne od 30 do 34 dni.. nie doszlo do wytrysku jendak wiem ze to zadne zabezpieczenie..dwa tygodnie pozniej zaczely mnie kluc jajniki i myslalam ze to owulacja, dostalam plamienia delikatnego i dalej mnie kłulo az do okresu.. zrobilam chyba z 5 testow i wszystkie negatywne.. 8 sierpnia zrobilam bete z krwii i wyszla 0,1. 12 przyszedl okres ale 5 dnia znowu zaczely kluc jajniki delikatnie i sporadycznie.. 5 dnia okresu zrobilam test i znow negatywny a 20 sierpnia znowu bete i znowu ten sam wynik.. a mnie te jajniki kluja i krzyrz mnie boli i jak jakas idiotka mysle ze mimo tych wszystkich wynikow dalej jestem w ciazy.. nie niemam 15 lat.

Gość hgfhghhhfhf
no cóż ja dałej czekam na okres dziś myślałam że umrę z bólu dostałam plamienie ale znikome i takie ciemnoczerwone dalej boli podbrzusze niby jak na okres... Sama nie wiem co się dzieje

Gość hgfhghhhfhf
no i jest okres :)

dostalam okres 26.08 w niedziele,jeszcze dzis krwawie i mam normalne bole miesiaczkowe wiec to chyba okres a nie zwykle plamienie.