Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arahjaaaaa

dlaczego podobam sie nie tym chlopcom?

Polecane posty

Gość arahjaaaaa

problem banalny chyba alr nie umiem go rozwiazac. nie mam kolezanek za to wielu kolegow i kumpli. problem mam taki ze od dluzszego czasu jestem sama choc interesuje sie mna kilku chlopakow. tylko nigdy nie sa to ci ktorzy podobaja sie mi. ci ktorzy smala do mnie cholewy to typy kumpli ktorych bardzo lubie ale nie pociagaja mnie zupelnie za to ci do ktorych czuje miete mnie traktuja jak kompana. co zrobic zeby odwrocic te sytuacje?

a ja co mam powiedziec?? ja mam 19 lat i zakochal sie we mnie 30-latek..i tez mam problem..ja jedynie w nim fajnego kumpla z ktorym mozna tako poagadac o pier*olach,pozartowac,posmiac sie..a ja poznam jakiegos fajnego ktory mi sie podoba to ten widzi tylko we mnie kolezanke tako pogadac posmiac sie lub traktuja to jako przelotna znajomosc..najwiekszy problem mam taki ze 30-latek zakochal sie we mnie..to pisze do mnie ze podobam mu sie,ze jestem piekna,mila,spokojna..ja jemu juz powiedzialam ze narazie ne chce ale ten dalej swoje..i to jest najwiekszy problem..