Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juri 27

pomocy..czy to ciaza???

Polecane posty

Ola idz lepiej do psychiatry moze coś Ci poleci na zbytnią nadpobudliwosc emocjonalną:D

Gość Wariatka4392
Jeju laski mogę się do was przyłączyć? mi się spóźnia 3 dzień. Czekamy oboje tzn we troje... co będzie. Po niedzieli robie test.

Gość Wariatka4392
Hehe ja czekam mój obecny partner i mój były. Zaszalałam i teraz ktoś z nich jest tatą. Tyle że każdy twierdzi że nie mogło dojść do zaniedbania przecież mają takie ekstra działające zwieracze.

Gość olalalallaa
no proszę, jeszcze trzecia doszła do grona :O

Gość olalalallaa
:D:D:D:D trzecia w sensie ... taka jak wy, porąbana:D

Gość prawdziwa juri 27
sluchajcie czy wy naprawde nie macie co robic?nie macie dzieci,chlopa w domu,obowiazkow tylko wchodzicie na forum i zasmiecanie go swoimi pustymi wypowiedziami albo obrazanie innych..nie mowiac juz ze jakis wyjatkowy pustak podszywa sie pod moj login....!!wezcie sie opamietajcie..nie szkoda wam czasu na glupoty??mi byloby szkoda pisac z takimi "DEBILKAMI"jakimi niby my jestesmy...a my mamy ochote to sobie piszemy,nawet jesli komus to przeszkadza albo go smieszy!!!nie masz ochoty normalnie odpisac to ugryz sie w jezyk...:))) ps.wrocilam ze spaceru,@ jak nie bylo tak nadal nie ma...brzuch wzdety, twardy,az ciezki...:((

Gość olalalallaa
ps.wrocilam ze spaceru,@ jak nie bylo tak nadal nie ma...brzuch wzdety, twardy,az ciezki... weź ranigast :D:D:D:D się prawie zsikałam

Gość prawdziwa juri 27
nie musisz czytac moich postow...a takich jak ty pustych i zawszonych pasztetow..bo domyslam sie ze wygladasz gorzej od swini(zeby nie obrazac zwierzecie)niestety jest tutaj pelno...ale uwierz mi ze jestem lepiej wyksztalcona niz ty i nie bede cie wiecej obrazala bo szkoda czasu dla takich zer spolecznych:)dobra rada od serce...zajmij sie czyms ciekawszym bo lata leca a ty jak bylas sama tak zapewne jestes nadal:D nawet zaden chlop takiej swinii nie chce:D hahahah

Gość olalalallaa
"...ale uwierz mi ze jestem lepiej wyksztalcona" hahahahahahahha dawaj, co skończyłaś?:D

Gość prawdziwa juri 27
szkoda czasu dla takiego zera:)))zjedz kolacje...;D