Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna Zet

BIK prosze o pomoc i informacje

Polecane posty

Gość Anna Zet

nie dostałam kredytu, bo jestem w BIK-u.... mam już wszystko spłacone, zarabiam prosze o informację osoby, ktore miały przygodę z BIK >czy oprócz biku moge znaleźć się w innym rejestrze >ak się dowiedziec gdzie >czy to prawda, ze BIK usuwa z czarnej listy po 5 latach i ma się czyste konto >jak ewentualnie wyczyscic samemu konto, gdzie sie udac, jaki koszt jak skutecznie wyleźć z tego bagna...

Każdy jest w BiK, ja czy ty. -Nie ważne że masz wszystko spłacone, jesteś w BiK z małą ilością gwiazdek. -www.bik.pl -Tak usuwa. -Samemu konto można sobie jedynie wyczyścić np. biorąc kredyt jak najmniejszy który jeszcze Ci dadzą i spłacić go odrazu, bądź regularnie, wtedy będziesz miała lepsza historie kredytową. O jaką kwote się starałaś?

Gość Anna Zet
kwota może nie jest zawrotna bo 10 tys ale bank odpowiedzial mi, ze nawet nie pożyczyłby mi 2 tys, spałacałam dług ex, przez niego jestem w biku a teraz zarabiam ponad 3 tys i nie mogę wziąc kredytu, dlatego zalezy mi, zeby się oczyścićbb

No to weź kredyt w małej kwocie i regularnie spłacaj to dostaniesz. Pozatym idź też do innych banków. W GetinBanku nie zwracają zawrotnej uwagi na Bik, tak samo jest w CreditAgricole

Gość Anna Zet
ale to bedzie trwało pewnie, zanim konto i jakaś wpłata, wniosek... normalnie wymiekam

Gość Anna Zet
heh, no zobacz jak się znam:P dziękuję może umiesz jeszcze pogłaskać?:P haha mam doła..bbbbb

Gość zosia niesamosia..
ooo mnie też to interesuje

Gość gość
Jeśli macie jakieś pytania i wątpliwości to napiszcie na bik-czyszczenie@kan celaria-lex.com. wyjaśnienie i informacje nic nie kosztują a jak ktoś ma długo czekać na forum i czytać same wypowiedzi reklamowe to lepiej wysłać tam zapytanie do doradcy ze swoimi pytaniami a ten w skrócie wyjaśni. Może nie będzie koniecznie trzeba bez biku pożyczki, tylko usunie się wpis jeśli będzie miał odpowiednie parametry. Ja tak zrobiłam i wcale nie musiałam brać wysokooprocentowanej pożyczki na siłę. Teraz mam normalny kredyt w banku, skonsolidowany z innym a małe opóźnienie w biku zostało usunięte - skopiowałam tu swoją wypowiedź bo o tym samym napisałam chwilę wcześniej.