Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cilest'a

Pigułki ANTY i silne krwawienie w trakcie. Pomocy !

Polecane posty

Gość cilest'a

Witajcie Zaczęłam brać pigułki Cilest po raz pierwszy. Jestem 7 miesięcy po porodzie. Wzięłam pierwszą tabletkę pierwszego dnia okresu. No i okres zanikł, miałam tylko lekkie plamienie przez pare dni. W drugim tygodniu brania tabletek dostałam krwawienia, normalnie jakbym miała okres, żywoczerwona krew, skrzepy, i masa śluzu. Teraz kończę opakowanie a krawienie robi się coraz silniejsze. Zostały mi jeszcze 4 pigułki. W ulotce napisane że takie krwawienie może się pojawić, i może trwać pare dni, no a u mnie już przeszło tydzień i jest coraz mocniejsze. Na dodatek jeszcze boli jak przy okresie. Jestem załamana bo to już 4 rodzaj pigułek jakie brałam w życiu i za każdym razem miałam plamienia, ale przy Cilest jest jeszcze gorzej. Co robić ? Zaczynać drugie opakowanie czy dać sobie spokój. Używanie prezerwatywy nie jest zbytnio komfortowe. Doradzcie cos.

Ja tam w żadnej ulotce nie widziałam, żeby było napisane, że może trwać kilka dni tylko, że może trwać przez pierwsze trzy miesiące przyjmowania tabletek.

Gość cilesta
mam brytyjska ulotke i jest tu napisane, owszem krwawienie moze sie utrzymywac przez pare miesiecy ale trwa zazwyczaj dzien albo dwa. 4.3 Bleeding between periods should not last long Usually you should only have a withdrawal bleed like a period during the seven pill-free days. However, a few women have a little unexpected bleeding or spotting while they are taking Cilest, especially during the first few months. Normally, this bleeding is nothing to worry about and will stop after a day or two. Keep taking Cilest as usual. The problem should disappear after the first few strips.