Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet 35

obciaganie uwielbiam

Polecane posty

Gość facet 35

bardzo bardzo uwielbiam ,sex oralny ,francuski .Stawiam go czasem ponad tradycyjny sex. Mam bzika na punkcie kobiecych ust ,mam bzika.Uwielbiam uwielbiam. Mógłbym patrzec na znikająca moją męskośc w pieknych kobiecych ustach non stop. Czy jestem ok?

Gość hfhfhcfhhfhfcfc
to zależy od tego,kto Ci obciąga ;) jak żona - ok jak dziwka - chujowo a czy ja jestem ok? wole obciągać niż jak mi facet robi minetke..to dopiero jest dziwne!!!

Gość facet 35
ale to własnie ,że ja mogłym nieustannie ogladac kobiece usta w akcji. Jestem wzrokowcem i ten widok jest najlepszy na świecie a odczucia z tym związane uważam za niebo . Dziwki nie gustuje nie chodze nie płacę ,a jak rozmawiam konkretnie z kobietami za konkretnie to niestety nic mi z tego nie wychodzi. Brak mi czasu na kawki kina itd ,rodzina najważniejsza. Lecz ładne kobiety poprostu uwielbiam a ich usta cenię . Pozdrawiam i czytelników i proszę o opinię bądz kontakt .

Gość facet 35
witam czytelników ,miło że ktoś odpowie ,Ja poprostu uwielbiam, jak widze kobietę ładną z pieknymi ustami to myślę wyłacznie o jednym. Tak mam i tego nie zmienie. Najwazniejsza jest rodzina więc na dziwki nie chodzę i nie płacę. Rozmawiam czesto z ładnymi kobietami dośc konkretnie może i za bardzo konkretnie (chyba szczerośc nie popłaca) . Lecz z uwagi na fakt że nie mam czasu na kina kawki itd ,bo rodzina i dzieci najważniejsze ,nic mi z tego ostatnio nie wychodzi.Pozdrawiam i czekam na opinię i kontakty

Gość gruba decha
mi chłopak tez powiedział, ze seks oralny jest nawet lepszy od zwykłego seksu

Gość facet 35
No miło że nie jestem jedyny ,lecz ja po prostu mam takiego konika jak widze piekne i dorodne usta kobiece to mam swoje mysli nakierunkowane. Ciekawe czy sa jeszcze na tym swiecie kobiety ,które z obciagania i połykania czerpia przyjemośc dla własnej siebie . Widok klęczącej kobiety przed facetem z męskoscią w ustach bezcenne. Chce takich kobiet jak najwięcej spotkac w swoim marnym zyciu .Pozdrawiam odwiedzających\