Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczka321

mdłości w ciąży

Polecane posty

Gość majeczka321

W 10 tygodniu minęły mi mdłości. Teraz jestem w 13 i od paru dni znowu się zaczęło. Czy ktoś też tak miał? W 13 tygodniu powinny zanikać, a nie się pojawiać.

nie ma reguly niestety jedna nie ma wogole inna tylko troche ma te mdlosci. wiesz powinno niepowinno nie ma co sie sugerowac.musisz to jakos przejsc ja tez miałam mdlosci na poczatku prawie ze do 4 miesiaca doszło do tego ze az na wymioty mi sie juz zbieralo i to w drodze do pracy;/ nie było to mile ale przeszło w miare szybko.juz tak od 4 miesiaca bylo oki jak reka odjąl chociaz raz pamietam ok 5 miesiaca rano zrobiło mi sie strasznie nie dobrze.takze wiesz nie ma reguły dasz rade :)

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiioooooooooooo
ja też miałam takie nawroty mdłości, co myślałam że już się na dobre skończyły to dziady powracały :(

Gość majeczka321
Pewnie że dam radę :) Najważniejsze, że nie wymiotuję chociaż czasem mało co brakuje. Dzięki za odp

Gość ijoooo
oj strasznie Ci współczuję ja też przez to przechodziłam. Polecam migdały mi pomagały i czułam sie troszkę lepiej

Ja tez mialam mdlosci chyba do konca 3miesiaca,najbardziej mi dokuczaly wieczorami ,tez nie wymiotowalam...a zapach duszonego miesa powodowal ze mi sie w srodku az cos podnosilo,bylo tak do 6miesiaca,kazda ciaza jest inna,nie patrz na to co pisza autorko na necie:)

Gość eleukal
ja mialam gdzies tak do 16 tyg

Wspolczuje :( Ja mialam dwa razy mdlosci w 2 ciazy na 3 przebyte :) Ale moja siostra to zygala do 7 miesieca i na kroplowkach wyladowala :(