Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pvcbvcb

czy też zdarzyło wam sie wygłupić tak?

Polecane posty

Gość pvcbvcb

popełniłam gdy byłam nastolatką troche błędów, gdy zaczełam dojrzewać 14 i 17 lat :o teraz jak patrze na to przez pryzmat czasu widze że zachowywałam sie jak idiotka, znajomi też tak chyba uważali bo robili komentarze :o wstydze sie że kiedyś tak postępowałam... np. naczytałam sie o satanizmie i robiłam siebie jedną z nich, potem sie ciełam, potem dostałam depresji od neta, słuchanie ciężkiej muzyki... no i wiele głupich rzeczy, czuje sie jak idiotka że taka byłam :( myśle że jakby facet sie dowiedział co odpiertalałam w przeszłości to każdy miałby mnie w doopie :o kiedyś też nie byłam lubiana... zresztą teraz też mam tylko 2 przyjaciółki :o

Gość pvcbvcb
czasem nieświadomie robiłam z siebie debilke i czasem w błacych sytuacjach też mi to wychodzi, albo mi sie to zdaje :o ogólnie to byłam kiedyś bardzo niesmiałą osobą, i zamkniętą w sobie bardzo trudno było mi żyć samemu :( może dlatego mam taki uraz... przełamałam już tą bariere ale nadal mam uraz w głowie :(

Gość sapichorixoritopita
idź do psychiatry

Gość pvcbvcb
chyba mam nerwice natręctw, wszystko robie aż do bólu perfekcyjnie aż mnie to męczy :o ogólnie boje sie krytyki ludzi i oceniania, to oni mnie zniszczyli po części, boje sie ubrać cokolwiek że zostane skrytykowana, bo czasem na ulicy ludzie mnie komentowali :( a ja sie przejmuje...

Gość pani co ma niecny plan
up

nie ma na swiecie osoby ktora jak byla gowniazem nie zrobila jakiejs glupiej akcji, wiec nie martw sie to juz przeszlosc.