Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata2222

Wózek TITI LAND SMART - czy warto kupić ?

Polecane posty

Gość beata2222

Zastanawiam się nad zakupem spacerówki dla synka. Myślałam o wózku titi smart. Może ktoś już go posiada? Jest stabilny? Wygodnie się go prowadzi? Wygodny dla dziecka? Bardzo proszę o opinie! Z góry dziękuję :) Zdjęcie wózka: http://e-zygzak.pl/sklep/images/titi/smart_blue_1.jpg

Gość nienienie12345
Najgorszy szajs. maly kolka z kiepskiej pianki u nas po miesiacu zrobily sie dziry brak amortyzacji tapicerka jak z ceraty nie polecam ja za swoj 2 lata temu placilam 700zl a nie jest wart zlotowki kosz na zakupy na max 1kg maki zanim naciagnelam folie to dziecko bylo mokre.

Gość gość
nienienienie pomylona jakas jestes wózek super w uzytkowaniu nic nie mozna zazucic tyrzeba umiec sie obchodzic ....

Gość gość
ja mialam titiland civic i swietny byl.to ten tez na pewno bd ok.obydwa sa fajne z wygladu

Gość gość
Mi się wydaje że te wózki są zupełnie nie stabilne na polskich chodnikach, zjazd takim wózkiem z chodnika właśnie grozi wywróceniem, koleżanka ma wózek 3kołowy, właśnie z takim małym kółkiem z przodu, i ja bedac może 40min na spacerze majac dziecko w tym wózku byłam zmeczona, bo żle się go prowadzi. Nie był to jednak wózek titiland, a bardzo podobny w konstrukcji, być może ten jest zwrotniejszy.