Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość (nie)zly_syn

Moja matka powiedziała że jestem syn gowno wart

Polecane posty

Gość (nie)zly_syn

Mam 20lat i nigdy nie miałem dziewczyn. Moja matka stale dopytuje się kiedy przyprowadze jakaś do domu, dzisiaj wynikła z tego awantura, oznajmiłem że nigdy żadnej nie przyprowadze, ta w płacz i awanturka gotowa powiedziała że jestem nic nie wart ;) . Może myśli że jestem gej? ale przecież nie powiem matce że rucham laski w klubach :O to wszystko przez kobiety są nic nie warte (no sory taka prawda), a potem jeszcze mi się obrywa, miałem rok temu wyjechac za granicę i już zaczynam żałować, wyjeżdżam na grudzień xd co o tym myślicie, matka niby ma rację? Znaleźć jakaś na szybko i udowodnić matce że jestem hetero. Prześladowałbyscie syna z tego powodu co moja mama? Mama ma rację?

Gość mama zawsze ma rację
chociaż nie czytałam mama zawsze ma rację, bo najlepiej zna swoje dziecko :-P

ja byn matce powiedzial to co tutaj. ze te dziewczyny co poznales sa nic nie warte wiec wolisz zaliczac panienki w klubach.Proste, mamusia albo sie obrazi i bedziesz mial spokój albo jej sie glupio zrobi i tez bedziesz mial spokój

Gość oniwedząca
możesz powiedzieć mamie to, co napisałeś tylko łagodniej na pewno zrozumie może niekoniecznie ucieszy się, ale wybaczy;)a tak będzie się martwić i snuć nie wiadomo jakie wizje na temat synka, który nie chce mieć dziewczyny

Gość czy tylko ja to tak odbieram
stara lesba?

Gość (nie)zly_syn
#1 no to zalecam jednak przeczytać mój post :)

Gość re-re-kum-kum
każda mam chce jak najlepiej dla swojego dziecka ale nie powinna ci tak powiedziec. sprobuj z nia porozmawiac. wytluacz jej ze jeszcze masz czas na dziewczyny ze najpierw chcesz sie ustawic itp. itd. i ze te sprawy traktujesz powaznie wiec nie chce sie bawic w przelotne znajomosci