Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Ka.艣k.a

kochanek z pracy

Polecane posty

Go艣膰 vkjkedld;
Ty z g贸ry to celibat czy seks, bo nie jarz臋 twojej wypowiedzi ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sdgsdgdfg
to przeczytaj j膮 prosz臋 jeszcze raz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ka.艣k.a
Chyba jedynie mnie kr臋ci opd wzgl臋dem wygol膮du. Ale jak sie sko艅czy nie bedzie 偶alu, wr臋cz b臋de sie cieszy膰 jak jak膮s fajna dobra kobiete sobie znajdzie, bo jest fajnym facetem i zas艂uguje na fajna babke

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdgsdgdfg
wyja艣niam ...To 偶e wszystkiego nale偶y spr贸bowa膰...mia艂am na mysli celibatu te偶.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ka.艣k.a
Seks to tylko seks ale my nie uprawiamy tylko seksu. Sa noce kiedy wcale si臋 nie kochamy, bo kto艣 jest zm臋czony, pogadamy chwile przytulimy si臋 i idziemy spa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ka.艣k.a
A celibat mia艂am przez p贸艂 roku, jak si臋 rozsta艂am z facetem kt贸ry mnie zdradza艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdgsdgdfg
ale wcze艣niej piszesz ze Cie kr臋ci tylko pod wzgledem wygl膮du...a poni偶ej, ze jest przytulenie, rozmowa, sentyment, ciep艂o...cos mi tu po prostu nie gra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vkjkedld;
Cz艂owiek przynajmniej raz w 偶yciu powinien sobie narzuci膰 celibat na jaki艣 cza,s 偶eby dojrze膰. Wtedy widzi sie 艣wiat troch臋 z innej perspektywy. Wszystkiego trzeba spr贸bowa膰 w 偶yciu, a seks to tylko seks. Co mia艂by da膰 autorce celibat? Czas na przemy艣lenia i wnioski, 偶e lepiej pozostawa膰 w takim dziwacznym uk艂adzie, bo seks to co艣 tak normalnego jak jedzenie - drobny dodatek do ich przyja藕ni, czy jak to tam zwa艂? Dalej nie kumam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdgsdgdfg
albo jestem zm臋czona i sie czepiam..ide spac juz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdgsdgdfg
juz sama nie wiem o co mi chodzi ....moze sama mam problem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vkjkedld;
s膮 noce kiedy nie uprawiamy, tylko pogadamy. na pocz膮tku podkre艣la艂a艣, 偶e to 艣rednio raz w tyg., wi臋c ale tych nocy za wami. w jednym tyg. rozmowa, w drugim bzykanie. A w pozosta艂e dni tyg. kogucik robi oblot po innych gniazdkach :) g贸wniana ta relacja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ka.艣k.a
Nie gra bo nie r偶niemy sie jak kr贸liki tylko? Jest fajnym facetem, moim koleg膮, sypiam z nim bo mi si臋 podoba bo nie jest paszczurem i bo mu ufam. A po nie uciekamy tylko spedzamy czas jak normalna dw贸jka ludzi kt贸ra uprawia艂膮 seks i dw贸jka ludzi potrzebuj膮ca jakiego艣 ciep艂a. A sentymentu czemu nie miec, skoro kawa艂 czasu kto艣 jest dla nas dobry i mi艂o si臋 wspomina z u艣miechem na twarzy sp臋dzony razem czas. Wszytsko mi臋dzy nami8 jest pr贸cz mi艂o艣ci. A ja chc etego co mam plus mi艂o艣膰 dlatego nied艂ugo trzeba bedzie to sko艅czy膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ka.艣k.a
Nie raczej rozmowa raz na 4 bzykania;p Kogucik na og贸l noce sp臋dza oddaj膮c si臋 pracy;p Z reszta w innych gniazdkach chyba by nie pisa艂 do mnie sms贸w do 5 rano;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vkjkedld;
ale, ale pogratulowa膰, 偶e nie potrzebujesz jak wi臋kszo艣膰 kobiet mie膰 zapewnionego s艂ynnego poczucia bezpiecze艅stwa. sama jeste艣 dla siebie ostoj膮 :) jest, bo jest - nie ma to te偶 ok. za dobrze mia艂a艣 w domu ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ka.艣k.a
srednio to jest ze raz jest 3 razy w miesi膮cy a raz 3 razy w tygodniu dzien po dniu;p Tak szczeg贸艂owo to nawet ja nie wiem sama.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vkjkedld;
trafi艂 ci si臋 kol. niezdolny do mi艂o艣ci. takie podsumowanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ka.艣k.a
Nie mia艂膮m za dobrze mia艂am normalnie. Ale mieszkam sama zupe艂nie sama, sama sobie radze z zycie i sprawami otaczaj膮cymi mnie, przywyk艂am do samodzielno艣ci i 艣wiat mi sie nie wali jak nie mam s艂ynnego poczucia bezpiecze艅stwa. A w jakims stopniu mam, bo ma mi kto kran naprawi膰, ma kto mnie utuli膰 do snu jak nie moge o 3 nad ranem zasn膮膰. Taki ma艂y substytut

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ka.艣k.a
Bardziej zastanawia艂abym si臋 czy to ja jestem zdolna do mi艂o艣ci. Bo raczej jestem uwa偶ana za osobe zimn膮 osch艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ka.艣k.a
Chyba jako kobieta po takim czasie powinnam co艣 czu膰. A ja czuje ze mam 艣wietne orgazmy z tym facetem i dobrze nam si臋 spi bo on nie chrapie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vkjkedld;
dlaczego nazwa tematu kochanek ? to mi si臋 kojarzy z cz艂owiekiem bzykaj膮cym na boku :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ka.艣k.a
A jak inaczej nazwac tego Pana?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vkjkedld;
po co masz co艣 czu膰? to najgorsze co mog艂aby艣 w takim uk艂adzie zrobi膰. potrzebne ci problemy i nieodwzajemnione co艣 tam?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ka.艣k.a
Nie i ciesze si臋 ze nic nie czuje, ale jest to dla mnie zastanawiaj膮ce dlaczego tak jest.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ka.艣k.a
A pokichane to wszytsko jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vkjkedld;
ta fuck buddy . id臋 spa膰, bo mnie mdli od takich pierdolekcji cioci Lukrecji. macie nier贸wno pod sufitem. b膮d藕 dalej darmowym worem na sperm臋. ale艣 jest troskliwa w dup臋, 偶e mu 偶yczysz jeszcze wszystkiego co najlepsze. my艣la艂am, 偶e tylko faceci s膮 tak popierdoleni, ale ty idealnie si臋 wpasowa艂a艣 w ten bezjajeczny uk艂ad. szkodaaaa czasssssuuu ! twojego przede wszystkim. stary pierdziel chce porucha膰 und pobajerzy膰 ! zgnu艣niejesz przy nim. nie ma to jak kochaj膮cy partner u twego boku - dzie艅 w dzie艅, noc w noc. i dlatego udam si臋 ju偶 na 艂贸偶ko :) mi艂ej nocy :)

Udost臋pnij ten post

Kasiu.., mi si臋 wydaje, 偶e chcia艂aby艣 by膰 w zwi膮zku, takim normalnym. A skoro kolega nie mo偶e lub nie chce si臋 okre艣li膰, to wolisz zako艅czy膰 t臋 znajomo艣膰. Nie m贸wisz mu o tym co czujesz i chcesz tak naprawd臋. Nie chcesz by dowiedzia艂 si臋 o tym, co w Tobie kie艂kuje..., pewnie z obawy odrzucenia Twoich uczu膰, upokorzenia emocjonalnego z tym zwi膮zanego. Ale z drugiej strony trudno tak zako艅czy膰 co艣, co daje poczucie blisko艣ci i nie tylko seksualnej...

Udost臋pnij ten post