Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tinka321

uff coz to byl

Polecane posty

za seks :D ale dzis mialam bzykanko z moim facetem mmmm jak sobie przypominam to az mam gesia skorke.. :D najpierw zrobilismy sobie dluugie 69 pozniej bzykalismy sie od tylu w pipke do tego wlozyl mi jeszcze paluszka i klepal w tylek a ja sobie podgladalam akcje w lusterku ( z tylu ba scianie mam zawieszone :D )i jak doszlam do orgazmu to myslalam ze porwe cale przescieradlo i wszystko dzialo sie tak ostro uffff :D

Gość krakowska kurefka
ja mu wzięłam do buzi na klęczkach i był bardzo zadowolony.

no na kleczkach tez fajnie pewnie ale na lozeczku w pozycji lezacej wygodniej :D i tez przyjemnie :D moj facet tak lubi wiec :D mmmmmmmmmmmm a wy jakie mialyscie fajne akcje? i przezycia seksualne? :D bo ja od jakiegos czasu mysle o 3 ale ja chce z dwoma facetami a moj narzeczony z dwoma kobietami wiec.. hmm

Gość tralalalal
urozmaicenia mogą wnieść świeżość do związku,ale mogą go też zepsuć.. znam faceta który chciał mieć trójkąt, doszlo do tego a potem nie mogl patrzec na swoja kobiete .. takze warto to przemyslec jesli nie chcesz ryzykowac rozpadu związku :) u mnie niestety poki co doswiadczenie zerowe ;p

a wiesz ze tez mam czasem takie mysli .. ze po tym wszytskim rozbije to nasz zwiazek dlatego az tak nas do tego nie ciagnie ale czasem sie zastanawiamy nad 3 jakby to bylo itd.. a ty jesli masz doswiadczenia 0 to powinnas sie cieszyc :D sama chcialabym byc od nowa dziewica hehe:D

Gość tralalalal
no nie wiem ja bym chyba nie pozwolila zeby moj facet bawil sie z inna na moich oczach :( hm moze i dziewictwo ma jakies plusy tzn wszystko przede mną ale czasami tak trochę głupio bo niektórzy zaczynali wcześniej i wiesz.. :D

dlatego powinnas sie szczycic dziewctwem bo wlasnie dziewczyny traca dziewictwo zazwyczaj z glupoty by pokazac ze one sa "doswiadczone" a to wcale nie jest fajne i nie kreci facetow bo wtedy zazwyczaj wyzywane sa od dzi** itd.. .. ;/ ja stracilam dziewictwo mialam 19 lat w dodatku z moim partnerem teraznijeszym .. teraz juz narzeczonym.. ;) a tez czasem zaluje ze nie poczekalam dluzej :) a jesli chodzi o 3 to uwierz kochana gdy zaczniesz juz wspolzyc i bd miec dluzszy staz ze swoim facetem w tych sprawach to bd chciala urozmaicac seks jeszcze bardziej ..sprobowac innych rzeczy itd.. ale tez znam siebie i wiem ze gdybym miala 3 w tym 2 dziewczyny to bym byla pewnie chorobliwie zazdrosna o mojego faceta heheh