Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P m.g+m

Znacie kogos komu ksiadz pomogl w ciezkiej sytuacij?

Polecane posty

Gość tralalalal
znam takiego księdza, przygotowywał do mnie do bierzmowania,uczyl w gimnazjum ogolnie fajny czlowiek mega pozytywny i nastawiony do kazdego przyjaznie ,pomagał kilka razy - raz nawet dał część pieniedzy na spalony dom,innym razem zakupil dzieciom podręczniki i dał samotnej matce pieniądze.. to nie byla jednorazowa pomoc bo dazyl do kontaktu ,dowiadywal sie o biezaca sytuacje. autorko/autorze a dlaczego pytasz? jeśli jesteś w ciezkiej sytuacji to mozesz sprobowac u serdecznego księdza, prędzej on Ci pomoze niz jakas naburmuszona sknera...

Gość P m.g+m
Z ciekawosci

Gość Dżolka Szczecin
Mi raz ksiądz pomógł jak byłam w pilnej potrzebie a mąż wyjechał. Od tamtego dnia bardzo kocham księży i kiedy mogę to im się podlizuję.

Gdy umarł mi bliski przyjaciel poleciałam do kościoła żeby dać na msze. Ksiądz przyjął intencje ale pieniądze wcisnął mi z powrotem do kieszeni bo powiedział że ja nie nie mam stałej pracy to płacić za msze nie będę. Wiem że pomógł też konkretnie wielu innym osobom, bo widziałam jak z torbami pełnymi wychodzili. A kiedy świat mi się zawalił to biegłam do niego,Bo tylko jego miałam, a on mnie do serca przytulił i ukoił jak małe dziecko. Tyle od niego dostałam! Dzisiaj jak się widzimy to ja go podnoszę do góry na rękach, bo on jest chudziutka starowinka jest a ja jestem baba jak dąb. Bardzo śmiesznie to musi wyglądać. W ogóle to święty człowiek z niego jest, aż od niego bije takim czymś nadzwyczajnym. Pamiętam jak on patrzy się na tą Hostję w momencie odprawiania, z takim uwielbieniem że naród woerząc czy nie, pada na kolana. Taki kochany człowiek, myślę że on zostanie kiedyś świętym, bo święci żyją wśród nas.

Gość dr o.Zykfryk Bambosz
znam, ojciec Pio

są wspaniali Księża , osobiście znam Księdza , który bardzo pomógł tkzw przegrańcom, czyli uciekinierom z domów, przestepcom i poczatkującym narkomanom, wielu poprzez swą pomoc i duchową i materialną opiekę uratował od osobistej zagłady.

Gość dr o.Zykfryk Bambosz****
teraz w stopniu kapitana, bo jakis świński ryj zahaltował

Gość asdewr
mi ksiądz pomógł rozładowac napięcie sexualne jak mąż pracował za granicą

Gość kororowekretki...
znam. Ksiądz z mojej miejscowości przeznaczył wszystkie pieniądze, które uzbierał tego dnia na kolędzie młodemu małżeństwu z 2 dzieci.

no to będzie miły trójkącik, ma księżulo pomysły.

ja ksiądz i jego koza

Gość gość 666

mi ksiądz powiedział jak byłem mały że już nie zjem ciastek bo zostały same okruszki xd

Gość gość 666

jeszcze bym to przeżył ale że jako mały lubiałem ciastka a ten cham mnie tak potraktował o ty chamie ...y ......