Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badoo sucks....

Zmieniłem starategię na portalach randkowych - wyjdzie mi to na dobre

Polecane posty

Gość badoo sucks....

Dotychczas w opisie miałem też podane moje negatywne cechy, bo każdy je ma. Wywaliłem je jednak i zostawiłem tylko te pozytywne, bo przez te wady mogę odpychać odwiedzających. Opis mam normalny.Oczywiście mam kilka zdjęć i w opinii wielu kobiet mogę się podobać. Nie szukam tam wielkiej miłości, raczej przyjaźni. Kogoś kto ma podobne spojrzenie na świat i podejście do życia. Kogoś kto lubi spędzać czas w podobny sposób. Jest jeszcze jedna rzecz, którą chcę poruszyć. Jestem tam krótko, bo zaledwie miesiąc i spotkałem się z trzema kobietami. Niestety dwie z nich chciały już na pierwszej randce chciało iść do łóżka. Ja jednak im odmówiłem, bo nie tego szukam. Jednak pewnie każdy mężczyzna bez mrugnięcia okiem wykorzystałby te okazje. Ja jednak tak nie chcę i czasami zastanawiam się czy nie robię błędu? Czasami sobie myślę, że skoro trafia się taka szansa to należałoby ją wykorzystać. Czy Waszym zdaniem powinienem rzucić w cholerę te zasady i korzystać póki czas?

Gość królowa śniegu 25
trzymaj się zasad, to szlachetne z Twojej strony i bardzo dobrze o Tobie świadczy :)

Gość tak jestt
jestes fajnym facecem jak widac, własnie wszyscy tylko myśla o jednym, a Ty widac jestes wyjątkiem:) nie łam tej zasady!!!

Gość tak jestt
jestes fajnym facecem jak widac, własnie wszyscy tylko myśla o jednym, a Ty widac jestes wyjątkiem:) nie łam tej zasady!!!

Wreszcie ktoś normalny! I dobrze zrobiłeś że z nimi nie poszedłeś do łóżka bo byś się jeszcze czymś zaraził...Ja sama mam zasady i czuję się z nimi świetnie i cieszy mnie, że są jeszcze NORMALNI ludzie :) Wszystkiego dobrego życzę ;*

Gość tak jestt

Wreszcie ktoś normalny! I dobrze zrobiłeś że z nimi nie poszedłeś do łóżka bo byś się jeszcze czymś zaraził...Ja sama mam zasady i czuję się z nimi świetnie i cieszy mnie, że są jeszcze NORMALNI ludzie :) Wszystkiego dobrego życzę ;*

Gość tak jestt
coś się kafe zacięło, sorki za powielenie mojej wypowiedzi.... az chce sie powiedzieć, że takich facetów to ze świecą szukać. naprawdę.

Gość piwocodziennie
ale pedal albo pewnie masz jzu 2 kochanki na boku wiec nie korzystasz.

Gość monika dzikaa
a Tobie co???żal duuupe ściska, że jest ktoś kto ma zasady i jest wyjątkowy???ty byś napewno takiej okazji buraku nie zmarnował!!

Gość badoo sucks....
tak naprawdę jestem kobietą i napisałam to dla pocieszenia innych eh, szkoda

Gość badoo sucks....
dobra przyznaje sie jestem pedalem :)

Gość gierata
pewnie gdyby były superlaseczkami to bzyknąlby jakie baby wpychaja się na pierwszej randce do łózka ? oczywiście takie, którym tego brakuje i nie mają seksu więc wiadomo że nie pasowały mu wyglądowo