Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfsfdsfds

Zerwał ze mną kontakt z dnia na dzień... odezwać się?

Polecane posty

Gość fdfsfdsfds

Wyjechał służbowo, przed wyjazdem twierdził, że musi ze mną porozmawiać osobiście (i nie chodziło o zerwanie kontaktu; był zdziwiony, kiedy to zasugerowałam). Po powrocie bez słowa usunął mnie skąd siędało (portale społecznościowe itd). Minęło jużkilka dni, początkowo myślałam, żeby dać sobie spokój, ale teraz zastanawiam sięnad wysłaniem jednego smsa (chcę napisać, że nie zamierzam go nękać więc nie musi sięmartwić, ale chciałabym znać powód). Jest ryzyko, że nie odpisze, albo, że skłamie... nie wiem więc czy warto. Co byście zrobiły?

Gość Nicole00
A ile On ma lat ? bo to zachowanie na miarę 15-latka, ale 15-latek nie wyjeżdża służbowo. Dziwne zachowanie.

Gość Nicole00
A ile On ma lat ? bo to zachowanie na miarę 15-latka, ale 15-latek nie wyjeżdża służbowo. Dziwne zachowanie. Byliście w związku ? ile czasu ?

Skąd będziesz wiedziała, że powód który poda jest rzeczywiście tym powodem, że mówi prawdę? (o ile w ogóle coś odpisze). Ja bym się nie odezwała.

Gość Nicole00
A ile On ma lat ? bo to zachowanie na miarę 15-latka, ale 15-latek nie wyjeżdża służbowo. Dziwne zachowanie. Byliście w związku ? ile czasu ?

Gość masz prawo, do poznania
prawdy

Skąd będziesz wiedziała, że powód który poda jest rzeczywiście tym powodem, że mówi prawdę? (o ile w ogóle coś odpisze). Ja bym się nie odezwała.

Gość fdfsfdsfds
Nicole, mamy po 21 lat. Znamy się pół roku. Początkowo długie rozmowy itd, potem siędo siebie zbliżyliśmy (ale nie było seksu, bo pewnie takie pytanie siępojawi).

Gość ewnflewnfewfw
Ja bym napisała coś w tym stylu ,, jesli nie chcesz żebyścmy dłużej byli razem ok wystarczy powiedzieć .. nie bede miała do ciebie żalu itd poprostu chce wiedzieć na czym stoje... możemy zostac znajomymi jesli chcesz"

Gość hannka9
Zastanow sie czy nie bedziesz sie czula jeszcze gorzej gdy nie odpisze na smsa? Poza tym jak juz bedziesz pisac ustaw sobie raport doreczenia smsow, zebys w razie czego nie musiala sie dodatkowo zastanawiac czy on go dostal czy nie ( na wypadek gdy nie odpisze).

Gość wielke PHI!
Również go wywalić z telefonu - nie to nie.

Gość fdfsfdsfds
Oczywiście po tym wszystkim nie mam zamiaru utrzymywać z nim kontaktu. Poczułam się tak mało ważną osobą jak chyba nigdy w życiu. Ale chciałabym wiedzieć o co chodziło. Nie widzę teżpowodu dla którego miałby skłamać, skoro i tak nie chce mnie już znać. Ale domyślam się, że może to olać. Niestety mamy wspólnych znajomych i jest szansa, że sięjeszcze spotkamy... ;/

Gość hannka9
Nawet jesli nie chce cie znac, nie musi powiedziec prawdy. Bo moze nie chce np skrzywic ci psychiki na dluzy czas. faceci tez bywaja wrazliwi i myslacy . Po co ma sprawiac, zeby np samoocena poszla Ci w dol?

Gość fdfsfdsfds
Hanka, tak czysto hipotetycznie... czym mógłby skrzywićmi psychikę?

Gość hannka9
To zalezy od stopnia wrazliwosci Twojej rzecz jasna itd. No i od faktycznego powodu. Przeciez Ci nie powie, ze jestes brzydka lub ze go drazni w Tobie cos w Twoim wygladzie, lub w zachowaniu czy to np. w jaki sposob jesz itd. A naprawde wiele kwestii moze spowodowac odrzucenie jednego czlowieka od drugiego na takim etapie znajomosci.

Gość fdfsfdsfds
Hmm... myślę, że nie miało to nic wspólnego z moim wyglądem (podobno bardzo sięmu podobałam - zauważyli to moi znajomi). W każdym razie sprawa jest dla mnie bardzo dziwna, bo jeszcze 1,5 tygodnia temu tweirdził, że chce rozmawiać, ale nie o zerwaniu znajomości

Gość hannka9
Bywa tak, jak pewnie wiesz,z e faceci tez klamia (jak i kobiety). Moze nagrywal sobie kilka znajomosci jednoczesnie i dokonal wyboru. Roznie byc moglo. Moze tez sie obawia ze jak cos napisze zacznie sie lawina z twojej strony smsow itd,a tego nie chce po prostu/

Gość fdfsfdsfds
Być może... czyli sugerujesz odpuścić i o nic nie pytać?

Gość kolokolo
ja bym chciała wiedziec

Gość niepopełnijmojegobłędu
Kilka lat temu on też z dnia na dzień zerwał kontakt. Żałuję do dziś, że wtedy nie próbowałam tego wyjaśnić za wszelką cenę.

Gość kolejna idiotkaa
i od razu teksty w stylu" zachowanie 15 latka" :D:D wy to byscie chcialy rozmawiac, czasami juz nie ma o czym, trzeba podejmowac decyzje a nie bajdurzyć. Chciał zapomniec, czy cos, to i zerwal znajomość, widzisz jakies lepsze rozwiazanie? Bo ja nie, i zaden inny facet.

Gość nie absolutnie nic nie pisz
i nie pytaj. Nic tak nie boli jak milczenie i zniewaga. Uwierz mi. Znam to z autopsji. Obecnie mam taką sytuację, że co prawda zerwał ze mną facet osobiście, jednak chciał, żebyśmy utrzymywali ze sobą kontakt (wyjechał za granicę). Przyjęłam to na zasadzie, że nie ma sprawy. Bolało jak diabli, jednak wzięłam i zagryzłam zęby. Teraz jest tak, że dzwoni do mnie częściej niż jak ze mną był (ja nie dzwonię wcale), niekiedy celowo nie odbieram telefonu to dzwoni co pół godziny. Zdarzało się jak był w Polsce a byliśmy razem to mnie zlewał i mało się widzieliśmy. Teraz jak jest w Polsce zabiega o spotkania i to ja nie mam czasu się z nim spotkać. Dochodzi do tego, że błaga mnie o spotkania i poświęcam mu 15 minut góra przed jego wyjazdem.

Gość nie absolutnie nic nie pisz
faceci nie lubią natarczywych kobiet, oni muszą zdobywać a najlepiej jak czują się niepewni.

Gość bv fcxbfgcb
Są trzy możliwości : albo przestraszył się, że ty chcesz zerwać kontakt skoro poruszyłas ten temat, albo kogos poznał, albo ma cie dosyć :)

Gość niepopełnijmojegobłędu
nie absolutnie nic nie pisz- sytuacja sytuacji nierówna, jeżeli napisze jednego smsa to w żaden sposób się nie będzie narzucać, takie jest moje zdanie, a on jest jej winien wyjaśnienia

Gość gość
Rozstanie jest jednym z najgorszych doświadczeń w życiu i nawet jeśli mamy bliskich i przyjaciół to i tak musimy sobie z tym poradzić sami. Byłam w depresji i chciałam umrzeć. Każde postanowienie wzięcia się w garść kończyło się porażką. Musiałam go odzyskać. Zamówiłam rytuał miłosny ze strony http://urok-milosny.pl choć nie do końca wierzyłam że się powiedzie. Ale jednak miło się zaskoczyłam. Na początku nie działo się nic, ale po 5 tygodniach zaczął szukac kontaktu. Po kolejnych trzech zaproponował spotkanie podczas którego wróciliśmy do siebie.