Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hannka9

Dlaczego facet przeglada telefon kobiety?

Polecane posty

Gość hannka9

Problem jak w temacie- dlaczego facet przeglada telefon dziewczyny? czyta jej smsy, sprawdza historie polaczen i ksiazke telefoniczna:/ Dlaczego? I tak jest na kazdym spotkaniu:/

Gość obozowy67
bo jest zazdrosną niepewną siebie kiepską w łóżku bezradną i nieudolną życiowo ciotą. przecież to oczywiste :)

Gość hannka9
Ale seksu jeszcze nie bylo ;)

Gość kororowekretki...
coś podejrzewa, albo chce coś znaleźć... nie kasuj wszystkiego tylko to czeg ma nie zobaczyc. bo jak będzie pusto to też będzie podejrzewać. Przerabiałam to

Gość hannka9
Ale ja nie mam niczego do ukrycia i wydaje mi sie, ze nie zachowuje sie tak, aby jakies powody do podejrzen mu dawac. Nie wiem. Moze to inaczej wyglada z zewnatrz... Pierwszy raz spotykam sie z czyms takim. I nie wiem czy on ot tak to robi, czy faktycznie zazdrosny, nieufny, podejrzliwy. Ale nic nie mowi, zeby taki byl albo ze mi nie ufa ( ze ufa tez nie mowil).

Gość hannka9
Zaczarowana, rozmawialas z nim o tym? Pewnie tak - i co on na to? Rozumiem, ze tez jestes czysta,a on mimo to...? Napisz cos wiecej.

Gość hannka9
Zaczarowana, to Twoje zdjecie? Jesli tak to Ty mloda jestes bardzo, co? :) To pewnie i Twoj facet tez. To bym jeszcze zrozumiala takie zachowanie...

Gość obozowy67
zwykły niedojrzały pojeb tacy nieudacznicy zawsze tak mają

Gość a mamusia go nie nauczyła
co to jest "tajemnica korespondencji" ??? Jeśli chcesz być kontrolowana na każdym kroku, twoja sprawa. Ale ja bym się nie zadawała z kimś takim, bo potem może być tylko gorzej.. :(

Gość hannka9
Obozowy, widze, ze jestes ostry w ocenach ;) A moze on sam jest nieuczciwy wobec mnie? I innych ocenia przez pryzmat siebie...

Gość hannka9
W zasadzie to teraz nawet trudno o jakiejs wyjscie z sytuacji. Bo moge telefon nosic w kieszeni, ale skoro nie mam nic do ukrycia? :O Co za kicha. Zobacze co bedzie dzisiaj. celowo go poloze na widoku...

Gość tak to widze
ale macie problem ,wstawic HASLO i po problemie .....będzie miał zajęcie zeby go złamać --to tak jak by czytał adresowane do was listy bez waszej zgody ...........tylko pamiętajcie zeby zapamiętac kod na ewentualne odblokowanie PUK 1,2 .............

Jakoś tak bardzo mi nie przeszkadza, że mi przegląda telefon. Dużo do ukrycia nie mam. To moje zdjęcie, ze stycznia. We wrześniu mam 18 lat a mój ma 23 lata :) Nie jest taki młody. Jesteśmy ze sobą 18 miesięcy, a więc nie tak mało :)

Gość gajowy30
noś zawsze telefon przy dupie i koniecznie go wycisz. twój zazdrosny niedojrzały i niepewny siebie nieudacznik zwyczajnie oszaleje :) no ale dzieciuchy też mieć swoje naiwne dziunie

Gość hannka9
No moj ma 33l. :O Ja nie wiem czy moj telefon ma taka funkcje, zeby wprowadzic haslo. Poza tym gdyby nawet mial i bym je ustawila to juz widze ten cyrk:o

Ale to już jest norma, że jak się spotykamy to bierze mó j telefon do ręki i przegląda smsy, połączenia. Ewentualnie spyta się co to za nie podpisany numer w spisie połączeń. To takie słodkie :D

Gość hannka9
telefon mam zawsze ustawiony na wibracje.

W moim telefonie mam ustawiony wzór do odblokowania, ale on już wie jaki to jest. A jak zmienie na inny to się zdenerwuje, że coś przed nim ukrywam :)

Gość mondeo
znaczy masz coś do ukrycia

Gość gajowy30
same debilki w tym temacie które cieszą się jak ich przyje bany nieudacznik z zazdrosci przegląda im sms bo boi się o zdradę w obłędzie swojego loserstwa niudacznictwa i dziecinnej skrzywionej psychy. viva dzieciuchom i pryszczatym nastolatkom

Gość hannka9
Zaczarowana, a Ty przegladasz jego telefon? On jest chetny, zeby dac Ci swoj do przeczesania? (Bo moj jak najbardziej... ale ja sie nie bawie w takie rzeczy)

Gość hannka9
Ja mam cos do ukrycia? Absolutnie nic. Telefon mam tak ustawiony caly czas, ze wzgledu na prace, i nigdy nie zmieniam. Ja bynajmniej sie nie ciesze z faktu, ze on mi zaglada do telefonu, a wrecz przeciwnie. I nastolatka juz przestalam byc dawno. :O

Gość Krakowiaczek 1
Bo nie ma zaufania do niej

Gość joshik
A dlaczego kobieta przeglada facetowi telefon? Czy też dlatego że jest niedojrzałą , niepewną siebie nieudacznicą ?

Gość hannka9
Ale nie wydarzylo sie nic co mogloby zniszczyc to zaufanie.

Gość gajowy30
jak by mi przeglądała to od razu przegonił bym takiego dziecucha z chaty

Gość jebany_STFuRZ
jakie to niemęskie i ciotowate !! potem będzie ci po powrocie do domu palca w pisssdę wkładać, czy aby nie jesteś za bardzo wilgotna, obłęd :)