Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Black__Rose

Dziewczyny pomocy! Krem.

Polecane posty

Moje drogie! Pomóżcie. Szukam dobrego kremu nawilżającego do skóry problemowej. Chodzi mi przede wszystkim o to by był lekki, a wiec najlepiej z dopiskiem "oil free". Zna któraś coś godnego uwagi? Mój ukochany został wycofany i muszę znaleźć coś nowego.

Gość ixyyyyyyyyyyy
ale ta skora problemowa to z tradzikiem, z naczynkami czy jaka? problemow jest mnostwo

Chodzi mi o trądzik, nie jakiś mega niewiadomo co, ale moja skóra lubi niespodzianki. Coś do mieszanej/tłustej

Gość jasne, że
używam Bielendy limonka i ogórek, jest w porządku, sprawdz go sobie

właśnie przede wszystkim chodzi mi o to by był lekki, broń Boże matujący. Zachęcona opiniami na wizażu kupiłam tej z siarkowej mocy [wychwalany pod niebiosa] strasznie mnie zapchał, całe pudełeczko leży. nie chcę znów popełnić błędu przy zakupie

Gość jasne, że
no tak on jest matujący ale sama piszesz o cerze tłustej i mieszanej, on do takiej wlasnie jest przeznaczony. i wlasnie jest lekki, nie zapycha i nic mi po nim nie wyskakuje. do tego ladnie pachnie i nawilża. wiadomo kazdemu co innego pasuje.

Gość jasne, że
matujący ciężki? ciężke są te silnie nawilżające i natłuszczające

nie dla mojej skory. Jakikolwiek matujacy powoduje u mnie straszny wysyp, a ciezko pracuje by moja skora byla ladna zarowno wewnetrznie jak i zewnetrznie i nie chce tego zepsuc jakims kremem. Ps przepraszam za brak polskich znakow.

Gość jasne, że
no to niestety chyba musisz poszukiwać na zasadzie prób i błędów, bo nie dowiesz się czy sie nada czy nie jesli nie sprobujesz na właśnej skórze