Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dagmaraaaa95

Jak przekonac chlopaka, ze jestem dziewica?

Polecane posty

Gość Dagmaraaaa95

Poznalam niedawno cudownego chlopaka, potanowilismy to zrobic, poniewaz oboje czujemy ze to cos wyjatkowego. I tu pojawia sie problem...otoz kilka miesiecy temu spotykalam sie z takim jednym kolesiem z rownoleglej klasy. To nigdy nie bylo nic powaznego, ot zauroczenie, ale uleglam mu. Nigdy niczego tak nie zalowalam :-(:-(:-(:-(. A moje kochanie mowi mi jak bardzo ie cieszy, ze swoje pierwsze doswiadcenia bedziemy zdobywac razem. Mowi, ze nie chcialby przechodzonej dziewcyny. Na pewno zerwalby ze mna gdyby wiedzial. Plissss czy sa jakies sposoby, by udac ze bylam dziewica? Moze jakos tak to zaplanuje, by wypadal mi akurat koniec okresu to troche krwi bedzie. Uda sie?

sory ale trochę za późno.. kłamstwo to nie sposób, jeszcze się do kłamania przyzwyczaisz..

Gość no jak to tak
Nie zawsze dziewice krawaią. Ja nie krwawiłam gdy miałam pierwszy raz. Blony są różne. Nawet nie musisz specjalnie ściemniać

Gość duchy cegoś chcą
przyznaj sie że nie jestes poprostu ;)

Gość Thailand
chcialabys aby cie kots oszukiwal nie doroslas jeszcze do takich spraw i tyle idz wez ksiazke a nie za sex sie bierzesz

Jesteś wstrętną cudzołożnicą, kłamczuchą i w ogóle, jesteś w ciąży, i będziesz mieć wstrętne, nieślubne dziecko, i nigdy nie będziesz szczęśliwa, skończysz w rynsztoku z niechcianym bachorem, jesteś skazana na piekło!