Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otello z żerania

wczoraj dowiedzialem się, ze moja była żona zmarła w szpitalu

Polecane posty

Gość otello z żerania

i wiecie co? nic nie czuje. Nic absolutnie nic. Dziwne. Aż wstyd przyznac, ale ta śmierć jest mi obojętna. Wczoraj ogladalem nasze wspolne stare zdjęcia z wakacji.. i nic. obca osoba, a bylismy razem 9 lat dziwne to życie, kochasz kogoś, nie możesz bez niego żyć, potem go nienawidzisz, a potem staje ci się obojętny

Gość galeon czarny wzburzony
ja miałem identyko, moja byla dziewczyna zgineła w wypadku, dowiedzialem się tego od kolegi i bylismyrazem 7 lat ale wspomnienia się strasznie zatarły, doskolwnie kilkanaście obrazow zostało w pamięci. poczułem nawet pewną ulgę przeciez jak nie żyje, to jej nie spotkam na miescie heheh a zdarzało się, bo mieszkam w małym miasteczku

Gość to tylko powierzchowne
to do ciebie wroci, mialam to samo

Gość mhgcg
to jest straszne co wy piszecie Nigdy nie wiecie co kiedyś się zdarzy, jeszcze może to do was w przyszłości uderzyć na psyche

Gość bbbeeeeee
Nie, to nie jest normalne, ale znamienne dla naszych czasów. Zero emocji, zero uczuć, bo tak łatwiej i taniej.

Gość azazel pazuzu
Dlatego trzeba powstrzymywać się przed pokochaniem kogoś, a jesli już się kogoś pokocha, trzeba powstrzymać się przed nienawiścią, a jeśli się znienawidzi, przed obojętnością. Trzeba nauczyć się cierpliwości i nie wierzyć bezgranicznie swoim uczuciom.

Gość mibawa
faceci tacy są dla kobiety to by nie było obojętne....

Gość Mgwag
Wy ich za mezow bierzecie a oni maja was za nic

Gość bbbeeeeee
A w dzisiejszych czasach jest ktoś, kto cos czuje? Wątpię. Nie ma uczuc, chocby tych elementarnych. Ja rozumiem,że mozna kogoś nie kochac, że mozna i zapomniec 9 lat małżeństwa. Może i mozna. Ale ten facet, który napisal,że nmawet się cieszy, bo odczuł ulgę,że nie spotka byłej na ulicy to juz dla mnie jest ścierwo, a nie człowiek. Ja nawet dla wroga nie miałabym takich podłych uczuć.

Gość mibawa
etam zaraz ścierwo a wiadomo jaka ta dziewczyna byla moze jakas popaprana emocjonalnie i mu jady robiła

Gość Mgwag
daj spokoj szkoda gadac,przyzwoitosc nakazuje chociaz grob odwiedzic przez pamiec,ale pewnie zadnemu sie nie zechce

Gość bbbeeeeee
Nawet gdyby tak było... Miarą człowieczeństwa jest nasz stosunek do przeszłosci. Bo my sami tę przeszłośc też kreujemy. Był z tą kobietą, pewnie ją kochał, 9 lat to nie 2 tygodnie.... I na końcu okazuje się,że te 9 lat to nic niewarty śmieć. Mnie też skrzywdzono, ale mam szacunek do siebie, do swoich uczuć i dlatego nie będę się ciszyła ze śmierci kogoś, kto kiedyś cos dla mnie znaczył. A mogłabym, po tym, co mi zrobiono. Ale jestem człowiekiem. Takie to głupie i śmieszne obecnie, prawda?

Gość Mgwag
9 Lat i na znicz nie zasluguje?

Gość vjhlk
Bbeeeee - bo jesteś sentymentalna,bo jesteś empatyczna, bo umiesz wybaczać- dlatego miałabyś w takiej sytuacji ludzkie odczucia. Niewielu już takich...

Gość andrzej....
bbbeee bardzo mądrze napisane

Gość bbbeeeeee
Oj, to fajnie,że nie jestem dinozaurem, który wyznaje jakieś wartości w życiu. Raczej spodziewałam się szyderstw i śmiechu. Miło mi,że są ludzie wśród zwierząt. :) Ja takich ludzi nazywam "arystokracją ducha". I pomimo zezwierzęcenia obecnych czasów, pomimo podłości i wczechobecnego chamstwa, pomimo tego,że łatwiej być bydlakiem, niz porządnym człowiekiem, ja się nie poddam. Mam standarty i będę się ich trzymać. I mam gdzieś , co mysla inni.

Gość takasobiejestembabka
To bardzo smutne, co napisałeś (a żałosne to, co dodał pewien BYŁY CHŁOPAK DZIEWCZYNY, KTÓRA ZMARŁA = nawet się cieszę, bo jej nie spotkam hehehe... :////)...

Gość wwwwwwwwwwwwwwzzzzz
skoro nic nie czujesz to po co piszesz na forum????????????????????? widac mocniej cie uderzylo jak ci sie wydaje, pozatym marne prowo

Gość mnlh
Napisał, bo sam się zdziwił, że nie ma ludzkich uczuć. Przekleństwo naszych czasów.

Gość do bbbbeeeeeeeeee
"Miło mi,że są ludzie wśród zwierząt." - uprzejmie proszę od zwierząt się odpierdolić 🖐️ większość ludzi mogłaby się wiele od nich nauczyć!

Gość dfhrdhdthetyh
Aż mi serce ściska jak widzę niektóre wpisy.No ale co się dziwić, witajcie w 21 wieku !!!! Świat w którym 13latki puszczają się na dyskotekach z dorosłymi facetami i myślą że są super, 17latki które swoje roznegliżowane fotki z drogiej lustrzanki od nadzianych rodziców wklejają na facebook inny klikają Lubię to a ona myśli że jest modelką, komentarze z ust 15latek : ruchałabym, seks, ostro, fap fap fap, pojebało, popierdolone..Świat w którym człowiek człowieka zabije bo o 2 zł więcej na wypłacie, świat w którym biedne zwierzęta są męczone przez nieodpowiednich ludzi, wyścig szczurów, znieczulica, liczy się czas pieniądz..świat w którym sponsoring jest na porządku dziennym, świat w którym mamy przesyt magistrów za dychę, studęciaków którzy myślą że są lepsi od tych co nie studiują..Ten świat schodzi na psy, pamiętam jeszcze 10 lat temu nie było takiego burdelu i kurestwa a dzisiaj...szkoda gadać, ja już nawet się tym nie przejmuję bo nie chcę ześwirować do reszty.

Gość gegh
a ciekawe co bedzie za kolejne 10 lat:D az nie moge sie doczekac ale dzieci miec nie bede nie w tym kraju