Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i sie narobiło

Czym zastąpić gorgonzolę, czy potrawa dużo straci jesli ją pominę?

Polecane posty

Gość i sie narobiło

chciałam zrobić pierożki nadzienie to biały ser, gorgonzola, szałwia i kurki nie kupiłam gorgonzoli i teraz sie zastanawiam czy efekt smakowy bez tego składnika będzie do kitu czy można czymś ją zastąpić? na 250g twarogu było 150 g gorgonzoli robić bez gorgonzoli, czy poczekać do jutra dokupić brakujący składnik i dopiero zabierac sie za pierożki?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość no rzesz!
nie bedzie do kitu, tez bedzie dobre, tylko nie bedzie posmaku gorgonzoli. mozesz sprobowac, a najwyzej innym razem zrobisz z gorgonzola i zobaczysz jak ci lepiej ssmakuje - z czy bez.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość no rzesz!
jezeli zdecydujesz sie zrobic bez, to dodaj wiecej przypraw, chociazby soli i pieprzu, bo moze byc troche mdle, gdyz gorgonzola jest bardzo intensywna w smaku.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość no rzesz!
jej chyba chodzilo o to, zeby juz nie isc do sklepu ;) zreszta pierozki penie dawno zrobione, zjedzone i teraz autorka niech nam opowie co bylo i jak bylo :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×