Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z kamieniem na sercu.

Jak dalej żyć?

Polecane posty

Nie mam co dzieciom dac jeść. W tym miesiącu mam taka bide, ze szok. Zawsze jakos sobie radzilismy. Ale w tym miesiacu samych opłat miałam prawie 2340zł. Moj maz zarabia ok.2000. Ja mam 560zł zasiłku wychowawczego i rodzinnego. Do konca miesiaca powinnam dostac te pare groszy. Poki co nie mam nawet na wyprawke do szkoły. Corce kupiłam książki do pierwszej klasy za 175zł. Nie kupiłam jeszcze ksiazek do angielskiego i ćwiczeń, ktore kosztuja 55zł. A gdzie reszta? Plecak zeszyty kredki itp. A z czego zyc? Mam juz dość. Zawsze pod gore. Niedługo wpadne w depresję.

No prosze cię. Na internet mam umowę i musze płacić. Pisałam ze wczesniej jakos sobie radzilismy. Ja pracowałam i nam starczało. Zaszłam w ciążę i pracowałam do konca.Potem zaczeły sie lekkie kłopoty. Teraz jest ciut gorzej bo spłacamy kredyt. Wiem ze to okres przejściowy i ze jak wroce do pracy to staniemy na nogi.Niestety nie mamy tu rodziny. Nie mozemy liczyc na czyjas pomoc. Łatwo jest mowic.na internet cie stać.

Gość suczojeb
trza było za wczasu trzymac nogi razem a nie puszczac sie i marudzic ze bachory nie mają co zrec

suczojebie. Jestes głupi az głowa boli.

O ile masz pojecie co to znaczy sie puszczać. Wiec jak nie wiesz co to znaczy to idz sie dokształcać.

Gość SamaJa2
A dlaczego tyle opłat?

Myślałam ze usłysze choc jedno miłe słowo. Typu nie martw sie czy cos w tym stylu . Tym czasem ludzie tu maja w sobie tyle jadu i nienawiści. Dla was najwazniejsze sa tematy dooopy cycki ciipki i inne hooje muje.

910 prad i gaz. 640 czynsz. 480 kredyt. 45 internet. 90 bilet. 175 ksiazki.

Gość tyryryr
910 prąd? A moge wiedzieć gdzie mieszkacie? blok czy jednorodzinny? Jak można mieć tyle za prąd?

910 prad i gaz nie sam prad. 600 gaz a prad 310 konkretnie. Mamy wode na gaz i nie mamy co wody. Do prognozy dołozyli rozliczenie z poprzedniej prognozy czyli dopłate. Z prodem to mysle ze była jakas pomyłka bo w sumie nie dawno sie tu wprowadzilismy niecały rok temu. I poczatkowo płacilismy po ok.100zł tu pewnie tez była dopłata.

Nie mamy CO na ciepła wodę. Podgrzewamy piecykiem gazowym.

Gość tyryryr
Każdy kto normalnie żyje ma opłaty dzieci kredyty i jeszcze tys innych wydatków itd U siebie musicie znaleźć rozwiązanie a nie na kafeterii.