Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forumowiczka.pl

czy możliwa ciąża? :)

Polecane posty

Gość viku$
hej dziewczyny! widze czekacie tak samo jak ja :) ja 3 miesiace temu przestalam brac tabletki antykoncepcyjne (marvelon) czy jakos tak... jakis czas temu (kilka tyg) myslalam ze jestem w ciazy, zrobilam test ciazowy rano i wyszedl pozytywny, dodam ze ja nie wyliczam sobie dni cyklu bo przez te tabletki moja ostatnia miesiaczka byla 28smego czerwca :( ...odrazu pobieglam do lekarza gdy zobaczylam 2 kreski i tam tez wyszedl pozytywny,wiec przepisala mi kwas foliowy...niestety dwa dni pozniej poszlam na bete i dupa! Nie bylam w ciazy..jednak tydzien temu przytulalam sie z partnerem a z kalendarzyku wyliczylam ze to dni plodne (chociaz u mnie jak juz wspomnialam z owulacja to jeden wielki balagan) Dzis wymiotowalam, w sumie zawroty glowy i bol podbrzusza zaczely sie wczoraj wieczorem...W nocy przekladalam sie z boku na bok bo raz jeden bolal raz drugi. Ehh..Bardzo chcialabym miec dziecko, zabezpieczalismy sie dluugo ale tyle testow juz przezylam ze wkoncu pomyslalam ze jednak chce... Zycze Wam wszytskim powodzenia i 2 kresek!

Gość forumowiczka.pl
Vikus ja Tobie też życzę 2 kreseczki ;) mnie przestały boleć piersi, więc to chyba zły znak :( chociaż nigdy nie przestawały mnie boleć przed @, temp nadal wysoka, mam teraz zgagę i nie mogę zasnąć :( i dużo wodnistego śluzu ;/ aż musiałam założyć wkładkę :/

Gość viku$
wiesz ja tez od kilku dni mam ''wilgotno'' ...raz zadko raz gesto...Sama nie wiem ale jeszcze za wczesnie na test a lezy w szufladce w kuchni i tak korrrrrci za glowa mala :)

Gość forumowiczka.pl
dzisiejsze odebranie bety to będzie tylko formalność :(( tempka spadła do 36,6 :((((( małpa pewnie dzis przyjdzie :((((((

Gość viku$
ojj nie koniecznie...glowa do gory! ja tez wlasnie zrobilam test hehe,a powinnam zrobic za tydzien ;>

Gość forumowiczka.pl
i jaki wynik? ;) u mnie teraz temp mierzona w pochwie 37,4; piersi znów bolą :)

Gość viku$
negatywny oczywiscie, nie wiem co ja sobie wyobrazalam! haha...musze jeszcze poczekac :)

Gość viku$
tylko napisz kochana jaki bedzie wynik...wyobraz sobie ze jak robilam badanie krwi z pielegniarka powiedziala ze dostane wynik listownie po ok 4/5 dniach ..w miedzy czasie byl weekend (a wiadomo w niedziele poczta nie dziala) ale mijal poniedzialek itd wiec poszlam sama,zglosilam sie w recepcji powiedzialam po co przyszlam ta weszla w dane na komputerze i powiedziala (hmm negatywny) ...ehh co za podejscie do ludzi,takie jakby to bylo jakies fiu bzdziu :(

Gość forumowiczka.pl
hmm, naprawdę bardzo dziwnie i podejście do ludzi okropne :/ ja idę do przychodni, płacę za betę 17 zł i następnego dnia mam wyniki :) a przychodnia niedaleko domu :) teraz nawet Pani w recepcji nie miała mi wydać, więc powiedziała: spoko, zapłaci Pani przy odbiorze :)) Viku$ ja czuję, że małpa przyjdzie, więc spodziewam się negatywnego wyniku :(

Gość viku$
powinna przyjsc dzisiaj? czy jak?

Gość forumowiczka.pl
najpóźniej w piątek

Gość viku$
o kurcze to na zapas sie nie martw..poczekaj do 17stej i bedzie wszystko jak czarno na bialym :)

Gość forumowiczka.pl
nie wiem skąd te pozytywne testy, ale beta

Gość forumowiczka.pl
kurcze ucielo wiadomość :/ beta < 1,2 :(

Gość gdzie???
brak ciazy ciaza jest powyzej 5

Gość gdzie???
forumowiczka.pl testy czasem sie myla mi tez wyszedl kiedys pozytywnei 2 razy a nie byla zalezy tez w którym jestes dniu bede najlepiej robic w dniu spodziewanej@

Gość forumowiczka.pl
dzisiaj małpa przyszła :(

Gość viku$
Jejku tak mi przykro :( ale nie martw sie...zawiodlas sie ale to potrwa dzien max dwa i dalej bedziecie sie starac i te emocje jeszcze nie raz powroca :)

Gość Vikuś a ty kiedy okresik?
?

Gość forumowiczka.pl
małpa przyszła wczoraj :( teraz tylko czekam aż się skończy i do roboty :)

Gość moniaseb05
Moze głupio to zabrzmi kiedysie juz uspokoiłam izaczełam sie przyzwyczajac do nowego stanu zaczełam sie nawet cieszyc poroniłam.......... wczoraj byłam na czyszczeniu bo nie chciało sie całkowicie wyczyscic nawet po tabletkach i distałam zakażenia. Nie cieszyłam sie wrecz byłam załamana ciążą ale teraz tak bardzo to boli tak bardzo mi z tym zle.Czy jestem dziwna?

Gość mobility
Witam. potrzebuje pomocy i osoby doświadczonej. nawiązując do tematu boje sie że jestem w ciąży mam 20 lat a moje objawy to twarde podbrzusze, większy brzuszek i mleczny śluz. @ miałam od 2-8marca i mam nadzieje ze w kwietniu też przyjdzie. czy ktoś mógłby mi pomóc testu jeszcze nie robiłam współżyłam z partnerem 14 marca. czy możliwe że to ciąża? PROSZĘ O ODPOWIEDZ/. Pozdrawiam.