Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestrogaWawa

przestrzec chce dziewczyny!!!

Polecane posty

Gość przestrogaWawa

tydzien temu dowiedzialam sie ze jestem w 2gim miesiacu ciazy, uzywalam globulek dopochwowych Patentex , stosowalam ponad rok i bylo ok, a tu pech ...:/ one chyba dzialaja wybiorczo:( niby nie ma jakeigos dramatu bo mam 18 lat, moj chlopak 20 i mowi ze sie pobierzemy niedlugo, ale wiadomo ze wolalam jeszcze kilka lat poczekac:( nie kupujcie tego shitu!!!!!!

Gość moja droga kafeteri
zadne zabezpieczenie nie jest pewne na 100 % wiec nie rozumiem twojego ppostu

Gość de-monika
Te globulki są straszne...mało skuteczne, do tego niekomfortowe pienią się, potem piecze wszystko w środku...Używałam do prezerwatyw kiedyś. Teraz globulki zamieniłam na tester owulacyjny ze śliny

Gość Ewelaaa88
Nie stosuje się globulek jako odrębnego środka antykoncepcyjnego!! łączy się je z jakimś dodatkowym zabezpieczeniem np prezerwatywą. Globulki mają bardzo wysoki wskaźnik pearla, ja w ogóle jestem w szoku że stosując je rok czasu dopiero teraz zaszłaś w ciążę. Mimo wszystko zdrowego dziudziusia życzę ;)

Gość Lola_24
A wystarczyło chociażby zajrzeć na wikipedię, wg. wskaźnika Pearla na 100 kobiet które przez rok stosują środki plemnikobójcze 18 ( w przypadku idealnego stosowania ) lub 29 ( w przypadku typowego użycia ) zajdzie w ciążę. Miałam wrażenie że to że globulki trzeba stosować z prezerwatywą to wiedza powszechna.