Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabadudupspsa

Bo boje sie że potem mi będzie bardzieć zależeć ehhhhhhhh

Polecane posty

Gość jabadudupspsa

Mam 19 lat i nigdy nie miałam chłopaka. Za to naprawdę spore powodzenie i nie o to chodzi że chce się pochwalić. Po prostu oni sami zagadują, sami piszą, pytają. Ja nic nie robiłam nigdy i nie robię, bo nie chcę. Bo mam takie nastawienie, że kobiecie nie wypada. Nie mają za mną biegać. Ale ja nie będę biegać za nimi, nie ma takiej opcji. Nie będę słodzić, pytać o spotkania. I po części myślę że to dobrze. Tylko że przez to wszystko nigdy nie miałam faceta. Bo boję się. Boję się, że to ja się w końcu zaangażuje mocniej. I to on mnie zostawi dla lepszej. Bo ja przyzwyczaiłam się do tego że nie muszę się starać. I boję się że on kiedy będzie już mnie miał... przestanie. Bo nie będzie tak jak myślał że będzie.... ehhhh :(

Gość jabadudupspsa
nikt się nie wypowie?

Gość kamiloraa
jestes zbyt zadufana w sobie ... nie jestes pepekiem swiata

Gość slodziaczekkk
sa ladniejsze od ciebie rozumiem ze lubisz jak facet z toba biega tez tak kiedys mialam ale jak sie zakochalam to okazalo sie ze ja latam za partnerem nie on za mna .. tez bylam wczesniej rozchwytywana przez wszystkich bylam pania i myslama ze moge wszystko spotkalam tego jednego i sie wszystko zminilo tez mam takie obawy

Gość jabadudupspsa
naprawdę nie o to chodzi, mam kompleksy, nie podeszłabym do faceta bo po 1 uważam to za wstyd, po 2 po prostu bym się wstydziła, w większym gronie nie wstydzę się w ogóle, ale kiedy jakiś facet już okazuje mi zainteresowanie zaczynam się bać, boję się zaangażować, bo on się rozczaruje, zostawi mnie, bo nie będę potrafiła mu okazać niczego, nie umiem tego inaczej wytłumaczyć :(

Gość kucia.20
czyli jestes niesmiala .. musisz sie astanowic czego jestes warta jakie sa twoje zalety cechy kim jestes .. pewnie jestes bardzo wartosciowa osoba musisz w to uwierzyc zawsze sa rozczarowania nie ma idealnych osob i napewno nie raz bedziesz cierpiec ale musisz dac sobie szanse zeby to sprawdzic,,,

Gość kamiloraa
zawsze jest tak ze jak nie chcemy to sie w cos anagazujemy napewno bedzie ci zalezec ale nie wisz czy cie zrani czy nie tego nikt nie wie takze musisz dac komus szanse i dac tez cos od siebie