Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justyska05

Problem z żołądkiem

Polecane posty

Witam, mam dość krępujący problem. Jak wypiję parę kieliszków wódki albo zjem coś z grila od razu jeździ mi po żołądku i mam na drugi dzień biegunkę. Czy mogę mieć problem z wątrobą? Co mi może dolegać ?

mam zazwyczaj tak samo.. ogolnie po alkholu (piwo drinki wina.. )noi po nie ktorych posilach ;/ tez sie zastanawialm co to jest ale kiedys dokt mowil ze to nadrawzliwosc ale czy ja wiem.. :( czasem mam wrazenie ze moj zaladek eklpoduje bo mam strasznie nadety itd.. :(

Gość kurczak upierzony
Jeśli "jeździ" Wam zaraz po jedzeniu-może to być refluks żołądkowy (mam go :D). Jeśli parę godzin po-wątroba się buntuje. Jeśli zaś następnego dnia-możecie mieć zespół jelita drażliwego.

Gość kurczak upierzony
Na tle nerwowym też tak może się robić...

Gość Trzeba wykonać badania
Trudno powiedzieć co Wam dolega? Objawy są jak przy chorobie wątroby. W tej sytuacji nie można jeść smażonego,ani pić alkoholu.Żołądek też nie znosi smażonego,są wolne stolce! Bez wykonanych badań trudno określić przyczynę?

Gość tylko zioła i mleczko pszcze
ostropest

Gość zamiba

Ja odkąd zaczełam regularnie pić kombuchę to przestałam mieć problemy z żoładkiem. Ta herbata od brothers&sisters ma naprawdę zbawienny wpływ na mój układ trawienny!