Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa

Wózek z pampersów.

Polecane posty

Moja szwagierka robi takie podobne:-) Dawała już w prezencie kilka razy. Sama też dostałam, stoi bo żal mi rozłożyć;-)

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiioooooooooooo
strasznie kiczowato to wygląda

Gość prezentów się nie wybiera
ale ja bym wolała tego nie dostawać. nie wiadomo co z tym zrobić- czy zostawić jako kurzozbieracz czy rozłożyć i zużyć. nie lubię zresztą takich gadżetów.

Gość ło matko z córkom
to jest obleśne... w życiu bym nie chciała dostac takiego prezentu...

Miarka Twoja córka jest malutka jeszcze ale za 3 lata jak przestanie biegać w pieluchach to będziesz go tylko przekładać z kąta w kąt by zbierał kurz :D Ładnie to wygląda ale myślę, że lepiej kupić 2 paczki pieluch, wyjdzie taniej a i pieluch będzie więcej :)

to co lepiej zwykłe pampersy w paczce ? i znowu nie przesadzajmy z tym obleśne jakoś ludzie kupują...jak się nie spodoba zawsze można rozebrać i wykorzystać.

Gość ło matko z córkom
to że ludzie kupują to żaden argument... ale cóż de gustibus non est disputandum

Ja wolałabym dostać zwykłą paczkę pampersów bo z takiego "gadzetu" pieluch noworodkowi raczej bym nie założyła, wydaje mi sie to niehigieniczne

to może dam argument, że jakoś jakbym sama to dostała to nie stroiłabym fochów bo zawsze to pampersy jak sobie przypomnę co sama dostałam to dopiero. Po prostu nie wiem czy wypada iśc z paką pampersów pod pachą czy lepiej takie coś.

Gość pimpka
Ja dostałam taki wózek> Jest bardzo ładny:) jeszcze go nie rozpakowałam bo mi szkoda . Tak myślę że chyba zostawię go na stałę a synek będzie miał pamiątkę z dzieciństwa. Faktycznie kurz sie osadza ale to jest zapakowane w celafonie więc ja wózka nie rozpakowałam a kurz wtedy zawsze można z niego zetrzeć. Ja akurat polecam taki prezent. Sama zamawiałam też nawet bukiecik też z pampersów też był fajny:)

Gość ło matko z córkom
to lepiej kup bon o wartości 50 zł do smyka albo jakiegoś innego sklepu...

ło matko z córkom - to idąc takim tokiem mogę dać kasę i na jedno wyjdzie, a ja chcę coś podarować myślałąm o komplecie na jakiś większy rozmiar +zabawka+ten wózek ale widzę że większości nie przypadł do gustu...z kasy będę musiała na chrzciny "wyskoczyć" .

Gość jugo
te wózki mi się nie podobają z wyglądu, ale my dostaliśmy tort z pampersów, coś takiego: http://allegro.pl/tort-z-pieluch-pampers-prezent-baby-shower-24h-i2560607185.html oprócz pampersów był tam też duży miś, kocyk polarowy i malutkie buciki - skarpetki, pampersów akurat nie zużyłam (były w zbyt małym rozmiarze) ale reszta akcesoriów nam służy

Gość w tym wieku to nie pamietam
To raczej jak ozdoba, nie rozpakowywalabym i nie zakladala takicch pieeluch noworodkowi... ie wiadomo, kto dotykal tych pieluszek.

ło matko z córkom - śliczne rzeczy ale ceny trochę wysokie . Dobra to kupię komplecik , zabawkę i po konsultacji pampersy w paczce i może chusteczki skoro te "robione" tak krytykujecie. Dla mamy jakiś łakoć, a dla taty alkohol i będzie każdy zadowolony(mam taką nadzieję ;) )

Gość Jolaaa87
Hej! Ja sama sprawiłam taki prezent swojej chrześnicy. Torcik zrobił szał :)

Gość gość
Nie w moim stylu taki kicz

Gość gość
no ale po tym z tym zrobić? rozłożyć trochę żal, zostawić po co jak tylko kurz to będzie łapać. ja takich rzeczy nie lubię

Gość gość
Ja uważam , że to fajny prezent. Tylko musi być zrobiony z pieluszek większego rozmiaru by na początku "cieszył oko" a potem można było go rozebrać na pieluchy.

Gość gość
Mily i na calym swiecie czesto spotykany pomysl na prezent. Pod warunkiem, ze zostanie zuzyty ;-) A zwolenniczkom szeroko pojetej higieny powiem jedno: powinnyscie prac i prasowac pampersy przed uzyciem, bo cholera wie co za chinczyk je macal. Myli sie kto uwaza, ze sa one sterylnie pakowane. Milego weekendu