Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrek0511

masturbacja przy szwagierce

Polecane posty

Gość Piotrek0511

Czesc mam fajna szwagierke. Ma 26 lat i mnie kreci :)). Sypia nieraz u nas w salonie, z ktorego jest dokaldny widok na drzwi lazienki. Kiedy biore prysznic wtedy nie zamykam dokaldnie drzwi a rzec by mozna nawet ze zostawiam je otwarte i biore prysznic :). Podnieca mnie to bardzo i po prysznicu sie nawet dwa razy wtedy masturbowalem. Nie wiem nigdy niestety czy ona patrzy czy tez nie. Jak wychodze to zawsze mamz amkniete oczy. Poza tym bylismy kiedys wszyscy razem na urlopie i ona spala po mojej prawej stronie na lozku jednosobowym. prkatycznie codziennie rano wyciagalem z bokserek penisa i sie nim zabawialem - oczywiscie tez nigdy nie widzialem czy ona patzry czy nie :(. Spedzilsimy etz razem sylwestra u znajomych i spalismy we troje na duzym lozku. I ja o ona nie moglismy spac - oczywiscie wiedzac ze ona sie kreci i nie spi zaczalem sie masturbowac a dochodzac zaczalem gklosmo oodychac tak wby wiedziala ze cos sie dzieje. Nie wim tez oczywoscie na 100% czy ona widzizla. Jak myslicie czy ona mnie kiedykolwiek widziala ?:) Jesli tak to czy ja to kreci, czy obrzydza a moze zawsze smacznie spi ? ;) Pozdawiam wszytskich !!:)

Gość Piotrek0511
az tak ryzykowac nie moge bo nie znam jej rekacji :). Pioza tym wole gdyby myslala ze ja to robie aona przypadkiem to widzi :PP.

Gość Piotrek0511
hmm pomysle - to juz w piatek :)) ktoras z Was miala taki przypadke ze niby przypadkeim widziala masturbujacego sie brata, kuzyna, faceta, kolega, itp itd ? Mam nadzieje, ze jesli moja szwagierka to widziala badz zobaczy w paitek to raczej sie jej podobalo :D:d ;)

Gość Piotrek0511
dodac musze ze szwagierka jest singielką zatwardziala a ja uchodze za dosc mocno przystojnego i dobrze zbudowanego :)))

Gość kafeteria.pl :)
ale w zasadzie o co chodzi ?

Gość Piotrek0511
w zasadzie chodzi mi o to czy ona to widziala - i co wy byscie zrobily w tej sytuacji - czy odwracacie sie na drugi bok czy patrzycie i zcekacie na final - jak na was dziala taki widok itp ?

Gość Piotrek0511
hehe - to nie jest problem - raczej jestem ciekaw :) problemy mam inne ale niezbyt powazne :):P

Gość Piotrek0511
:)) kazda odpowiedz jest dobra nawet ta propagujaca przemoc :P poza tym nie stoje przed nia tylko staram sie to robic tak aby wygladalo ze przypadkiem ona mnie podglada ;)

jak pisalam patrzylam jak on to robi i podobalo mi sie nawet bardzo hihihi mysle ze mnie chyba widzial i zrobil to specjalnie ale tylko tak mysle

Gość Piotrek0511
nie jest chora psychicznie - sadze ze anielka tez chora nie jest :P

"oczywiscie ze nie tylko wiesz ja patrzylam na obcego faceta a nie kogos z rodziny hihihi" otóż to jeszcze byłabym w stanie zrozumieć że niektórzy lubią takie rzeczy :o ale żeby chociaż nie dochodziło do patologi że z rodziną :o

Gość why not?
mnie by jarało... pewnie i moje palce poszłyby w ruch...:):P

Gość Piotrek0511
tez mi rodzina - wiezow kriw brak :P gdybym to robil przed kuzynka, siostra itp ale tak naprawde to dla mnie obca kobieta :P

Gość Piotrek0511
mnie to strasznie jara dlatego postanowilem zapytac :))

Gość why not?
właśnie...dla niego to żadna rodzina...myślę, że na bank słyszała bądź odczuwała kiedy spaliście we 3...

Gość lsils
Gdyby mój szwagier zaczął sobie przy mnie walić byłoby mi tylko przykro, ze moja siostra ma takiego dupka za męża.

Gość why not?
przeciez on nie wyskoczył i nie kazał jej obciagac...pokozał jej jedynie, że pobudza go jej obecnosc etc.... mi osobiście szwagier się nie podoba,ale ciekawe byłoby to przeżycie zapewne...

Gość lsils
No ja dziękuje, jeżeli każdy faacet, któremu się podobam miałby to okazywać w taki sposób :P

Gość Piotrek0511
zgadzam sie - robie to zawsze tak aby wygladalo ze zostalem przylapany na masturbacji -sam nie wiem dlaczego akurat ona mnie tak kreci i swiadomosc ze na mnie patrzy - nie robilem tego przed nikim innym i nie szukam tez okazji do robienia tego przed inna kobieta :)