Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrek0511

masturbacja przy szwagierce

Polecane posty

Gość gdyby to nie byl maz mojej sio
stry, tylko powiedzmy na to jakis moj kumpel, to szczalabym ze smiechu, ale gdyby to byl maz mojej siostry to zwyczajnie zachcialo by mi sie zygac :O ale se kretyna wziela za meza i zwyklego podlego chuja, ktory takie cos wyprawia przy jej siostrze bo jak chce zakisic swojego nedznego ogora to niech chociaz podrywa obce baby :O

Gość Piotrek0511
lejdi kwas - masz racje - ale nie jest to za kazdym razem - widzielismy sie tysiace razy a robilem to kilkukrotnie

Gość Piotrek0511
nie chce zakisic swego "nedznego ogora" - nic poza tym o czym pisalem powyzej

Gość Piotrek0511
licze na wyrozumialosc :) w koncu kazdy facet sobie wali - poza tym robie to niby normalnie a przypadkowo ona mnie ma zobaczyc :)

Gość lsils
Myślę ze takie coś może się podobać tylko komuś, kto saam rodzeństwa nie ma, albo komuś, kto pochodzi z takiej rodziny, gdzie kaaazdy się pieprzy z każdym. W innym wypadku człowiek czuje szacunek albo do swojego partneraa/partnerki i nie prowokuje dwuznacznych sytuacji, albo - w druga stronę partner rodzeństwa staje się "nietykalny".

Gość Piotrek0511
tak - nie mam rodzenstwa

Gość Piotrek0511
no nic - widze ze zdania podzielone ale rzeczywiscie pochwał sie nie spodziewalem - sprobuje w piatek i zobaczymy co z tego wyjdzie :P

Gość Piotrek0511
nie wiem - zastanawialem sie czy to chore - moze i masz rację - ale kreci mnie to ale tylko w jej przypadku wiec bede ryzykowal - prawda jest taka, ze czesci kobiet takie zachowanie jakos przejdzie kolo nosa a inne stwierdza ze jestem szurniety a jeszcze inne ze psychiczny itd :) - zapewniam, ze jestem normalny i nie biegam z fajfusem wokol szkoł , zakladow pracy i innych skupisk kobiet - pozdrawiam :)

Gość Blankie
Nie chodzi o to, ze jesteś "zboczony" tylko o to, ze wpieprzasz się między siostry. Gdyybys to robił przy osobie spoza rodziny, to byłoby to jedynie jakimś tam rodzajem zdrady. A tak, to wyobraz sobie co by było gdyby twoja żona się dowiedziała? Nie dość, ze okazałoby się, ze maz ja zdradza, to jeszcze z własna siostra. Za jednym zamachem ranisz dwie osoby. Na dodatek takie rzeczy szybko wypływają na wierzch - pewnie dowwiedzieliby się o tym ich rodzice i kolejne osoby odczulyby twój głupi wybryk. Nie można być takim egoista. Może twoja szwagierka nie reaguje, bo nie chcę zranić siostry a jest zbyt zazenowana aby wprost powiedzieć ci "sppier**laj" Pomysł, jak poczulbys się ty gdyby twój ojciec zaczął sobie trzepac przy twojjej żonie? Przecież dla niego ona to też żadna rodzina.

Gość Piotrek0511
no wreszcie ktos zaczyna mnie przekonywac , ze robie zle . . .

Kobiety są spostrzegawcze. Najprawdopodobniej szwagierka widzi co robisz. I albo powie o tym żonie albo juz powiedziała, że widziała jak się masturbujesz. Posuwasz się coraz dalej i masz z tego przyjemnośc. Ale. Jesli naprawde masz żonę, naprawdę zupełnie nic Cie nie rusza i nie budza się w Tobie mysli, że zdradzasz zonę z jej ... bosze ... siostrą. Szansa na sukces oddcinek 17898 czy jak to szło .... :P

Gość Piotrek0511
no tak - tyle ze ja przeciez nie zdradzam zony i raczej insynuuje sytuacje przypadkowe -poza tym i ko biety i mezczyzni w zwiazkach sie masturbuja wiec nie robie chyba czegos bardzo zlego - przyjmuje jednak do wiadomosci Wasze argumenty i mysle, mysle . . . . -pozdrawiam :)

Zdradzasz, nie zdraszasz ... Skąd wiesz gdzie ta granica jest u Twojej żony ? Zdrada to nie tylko fuizyczna kopulacja, to umowna, ruchoma granica poczucia krzywdy u drugiej osoby. Zwykle kobiety mają ja postawioną w innym miejscu niz faceci :P

Gość Piotrek0511
No zgadzam sie - moja granica a granica u kobiet to dwie rozne rzeczy :P - poza tym gdyby mnie szwagierka widziala przez nazwijmy to przypadek wcale nie musi wiedziec ze to nie jest przypadek i tyle :P - . Rację macie ale az takich wnioskow ze jestem swirniety i krzywdze , zdradzam wyciagac wydaje mi sie nie trzeba - Zabawie sie, trysnę i to wszytsko :)))

Gość gość
zainstalowałem ukryta kamerkę w łazience jak moja 24-letnia szwagierka się przebierała. pech, że większośc czasu tak się jakoś kręciła, że niewiele widać, ale widok jak sika i podciera kroczek, a potem przebiera się w piżamkę jest super!

Gość gość
wez sie lepiej porzadnie zona zajmij . nie wiem jaki masz uklad ze szwagierka ale moja tez jest bardzo ladna , choc cztery lata starsza ode mnie , ale jest dla mnie jak najlepszy kumpel .a bzyczkam tylko jej mlodsza siostre. w ogole sytuacja zenujaca , chciec zeby szwagierka zobaczyla jak sobie robisz dobrze ... eh

Gość gość
nie musi patrzeć na mnie. to raczej na na nią. ma za..ste ciałko i fajnie sobie popatrzeć na chwile intymności w łazience.

Gość gość
Masturbacja jest wynikiem spożywania wędlin z wieprzowiny. Problem ten był dostrzegany w ośrodkach szkolnego i harcerskiego żywienia jeszcze kilkanaście lat po wojnie. Obecnie nikt z władz się tym nie przejmuje.

Gość gość
Mam ten sam temat :)

Gość pomysłowyzaspokajacz
Lepiej nie drażnij jej. Ja tak robiłem na basenie, że ściągałem gacie i pokazywałem, przy żonie, ona jak zwykle: "schowaj go". Na razie nic nie mówiła ale widziałem, że i tak szyja jej się sztywna zrobiła. Co nie oznacza że się jej podobało, na bank się masturbowała potem. Bo ona też ma 25 lat i twarda panna co penisa jeszcze nie widziała, a na pewno masuje sobie małą;) Powiem tak, nie przelecisz jej, sama też świadomie nie będzie reagowała, a ty dalej będziesz to robił, bo liczysz na jej reakcję i w momencie reakcji tryskasz, albo na myśl o jej reakcji. Mam na to lekarstwo. Ja zaspakajam się w ten sposób, że mam jej tam jakieś zdjęcia np w stroju kąpielowym itp. i to mi pomaga czasami. Ale już najlepszym sposobem jest wąchanie rajstop, kąpielówek i stanika od bikini i spuszczam się w nie. Nakładam na fujarę i się spuszczam w miejsce c..ki jednocześnie wąchając inne rzeczy. Potem składam i odstawiam na półkę, potem schnie a ona zakłada:) Nieraz w rajstopy teściowej, jak mnie najdzie na nią. Jedynie kolego w ten sposób się zaspokoisz i na jakiś czas wystarczy. Temat sprawdzony. Nikt Cię nie złapie. A na to że szwagierka na żywo coś tam, to zapomnij.

Gość gość
Pare dni temu zawiozłem kuzynke,miala na nogach sexy rajstopy czarne blyszczace odkrywające nogi i wysokie sexy szpileczki.Zaproponowala zebym wpadl na kawe,zalozyla noge na noge,mi stanol.Wyjolem go i zaczolem sobie walic,po chwili siedziala kolo mnie i mi walila.Ostatnio zrobila to w restauracji,dwie piękne kobiety w miniówkach to widzialy i eksponowaly swoje nozki,mialem taki wytrysk az kelnerka to widziala,dala mi swój numer i często mi wali gdzie chce.dzis nad morzem widziałem laske w mini i sexy rajstopach,siedziala na lawce.Usiadlem z kuzynka kolo niej a ona mi walila jak patrzałem na jej nozki,laska to widziala i mi dokonczyla,mialem mega wytrysk.