Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kryptonim b

co za zona

Polecane posty

Gość żona...
ja tez wstaje o 5 o 15 jestem w domu,obowiązki domowe itd...ale to nie mienia faktu, że za każdym razem mam padać na morde i plaic frana że nie mam siły... brak Ci wigoru kobieto:) moze zadbaj o siebie,popracuj nad kondycja idt... i męża pogoń troche do pomocy!!! moj pracuje po 10,12 godz i tez go rozumiem gdy naprawde opada z sił ale bez przesady ludzie...nikt mi nie doradzi jak sie stac oziebła? bo zmęczenie mnie nie demotywuje;/

Gość moja droga kafeteri
tobie sie nie dziwie fizycznie ledwie dajesz rade zrobic wszystko wokol a na przyjemniosci nie starcza ci sil odnosnie kobiet ktore robia to z obowiazku sama znam kilka jedna ma 32 lata i twierdzi ze raz w miesiacu dla swietego spokoju rozklada nogi maz robi swoje i tyle, ja na to ze w zyciu nie chcialabym sie kochac z taka kloda to sie obrazila,rozmwaialam potem o tym z mezem i powiedzial ze jej maz rozwnie dobrze moze polozyc sobie dmuchana lalke na jedno wyjdzie

Gość kryptonim b
no i ja wstaje o 3 h wczesniej a wracamy o podobnej porze, dla mnie nie ma rady po prostu kobieta ktora ma male potrzeby,mialem nadzieje,ze cos przeoczylem,cos na co wpadniecie niestety ale dziekuje:-)

Gość facet35
wtrącę się i powiem ze czasem jestem tak zmęczony że nie mam siły na nic ale wtedy dobre lody przed snem bezcenne i sen spokojny

Gość moja droga kafeteri
no to masz kobiete z malymi potrzebami,a powiedz tak z ciekawosci ile razy w tyg sie kochacie?

Gość moja droga kafeteri
facet ales ty wygodny;-) moj czasem im wiecej sie naprauje tym wiecej ma ochoty na seks,nie wiem jak to mozliwe i dlaczego u niego tak to dziala ale coz

Gość znam temat z doswiadczenia...
kochana, dom 220mkw i pół hektara ogrodu to wymaga czasu, zwlaszcza jak ciagle mamy gosci i jest brudno przez to. Okien od wiosny nie mialam czasu umyc. Może Ty masz więcej wigoru, nie wiem, ja jade na energetykach, żeby cokolwiek zrobić. Odżywiam się dobrze i jestem zdrowa. Teraz, kiedy jestem w pracy i mma luzniejszą chwile oczywiscie mam wielką ochote na seks, ale co z tego, jak wroce do domu to dalej gary, pranie, a facet tez wcale nie jest zachecajacy. Zapuścił brzuch, wyłysiał. Ja jestem jeszcze szczupejsza, dbam bardzo o siebie, ciuchy, szpileczki....

A dla mnie sex to odprezenie po calym ciezkim dniu. Wspaniale wplywa u mnie na stres i zmeczenie......poprostu go uwielbiam. Gdyby jeszcze moj maz byl w lozku taki jakbym chciala to chyba bym go mogla uprawiac ciagle ;)

Gość znam temat z doswiadczenia...
no wlasnie ja sie nigdy na zdrade nie zdecyduje ale nie raz fantazuje o kochanku z polotem, a nie takim mechanicznym, orgazm w 5 minut i czesc. Ale to ja jestem ta zła, że nie mam ochoty...

Gość facet35
nie jestem wygodny lecz praktyczny po ciezkim dniu przy cholernym zmeczeniu pałka przed spaniem bezcenna. To jest wysmielite. A i odwrotnie patelnie chetnie dziabne ,lecz się wtedy powstrzyma juz nie moge.hahah

Gość kryptonim b
raz w tygodniu w ten sam dzien czasem raz na dwa tyg

Gość TeżMamZaMało
A co ja mam powiedzieć skoro mój mąż to chodzący kipiący seks!już samo patrzenie na niego sprawia,że mam ciary.Jest teraz taki opalony bo lato,ma piękne ciało,super budowa,tejego pośladki i twarde piersi,koooocham je.Niestety,ja choć bardzo podobam się facetom,na mojego nie działam jakoś super,super skoro robimy to kilka razy w m-cu.

Gość moja droga kafeteri
to w sumie dobrze nie jest ale znam ludzi ktorzy robia to raz w miesiacu jak wyzej wspomniana znajoma mysel czasem ze zeby malzenstwo moglo byc trwale trzeba sie dobrac tez pod wzgledem temperamentu,mi czesto raz o zamalo i po chwili robimy to drugi,ale na 2 dzien chodze troszke dziwnie okrakiem co do seksu i jego rodzaju to nigdy nie jest tak samo, czasami jest bardzo delikatnie i czule, czasami jestem jego dziwka, czasami on sciaga obraczke i udaje kochanka marzy mi sie seks w przebieralni ale nigdy nie mam na tyle odwagi,bylo juz w pociagu ale bylo super ten stres czy nikt nie wejdzie hmm ale sie rozmarzylam a maz w delegacjii

Gość żona...
facet35:*

Gość kryptonim b
to masz calkiem niezle ja zazwyczaj potrzebuje z 3 razy a zona po drugim juz nie jest zainteresowana:-( rzadko czuje sie w pelni zaspokojony a reka i tak nic nie pomaga

Gość facet35
żona... ***

rewrrwt5mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Ty mi normalnie zaimponowałeś :) Tylko ten nick, więcej m mama nie miała ? :P Ale intuicję i podejście to Ty masz ! bravo !

Gość moja droga kafeteri
autorze 3 razy to i dla mnie za duzo,ale jak bys mial seks chociaz 3 razy w tyg to i jeden raz by ci dawala satysfakcje,a zona wogole wczuwa sie czy tylko lezy a ty rob swoje?

Gość żona...
to jest kobieta...

Gość kryptonim b
pewnie masz racje gdyby czescie bylo to raz bylby zaspokajajacy, zona jest aktywna,nawet bardzo

Gość facet35
przepraszam zono, ale co z tym obiadem bo glodny sie robie?-)

Gość żona...
jest juz gotowy...:) ja też....

Gość Bruce77
skad pochodzisz zonko ??

Gość żona...
a co to ma do rzeczy? nie szukam kochanka...

Gość rewrrwt5mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kryptonim b Nie wypowiedziałeś się cały czas na temat: jak wygląda Wasz dzień, co z antykoncepcją, co z jej zdrowiem i co z Waszymi finansami. Te tematy omijasz, może w nich tkwi przyczyna zachowania Twojej żony.

Gość kryptonim b
mowilem na ten temat ale ok:-) antykoncepcji nie stosujemy, finansowo ok, zdrowie? Jest jedna choroba ale na pewno nie ma znaczenia bo to sprawdzalismy. Dzien ja i Ona idziemy do pracy i wracamy ok 17 i nie mamy juz obowiazkow

Gość oreganooo
Dziwne to...ja też mogłabym wygłupiać się z moim facetem każdego dnia i każdego dnia inaczej, ale on ma chęć góra 3 razy w tygodniu, w dodatku wtedy bardziej skoncentrowany jest na sobie- ostatnio się o to trochę wkurzamy. A początki były takie obiecujące :)

Gość cuukier puuder
Ja mam podobnie. Jesteśmy malżeństwem 3 lata i sex się u nas posypał :/ na początku było dużo i ciągle. po urodzeniu synka po ślubie już nie mam takiego popędu akiedyś kilka razy dziennie nawet miałam ochote. teraz kochamy się z 2,3 razy w tygodniu. I to ja częściej zaspokajam męża. Znowu z inicjowaniem gorzej bo to on najczęściej. Mój mąż jest ogólnie malo wylewny, nie przytula mnie co uwielbiam, nie prawi mi komplementów i wogole mało czuły czego mi cholernie brakuje ;( mówiłam mu kiedyś że gdyby okazywał mi więcej czułości może częściej bym miała ochote ale niestety nic się nie zmieniło w tej materii a jestem kobietą atrakcyjną niczego mi nie brakuje. Jedynie zazdrosny to jest ale co z tego :(