Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kryptonim b

co za zona

Polecane posty

Gość TeżMamZaMało
Nie zrozumcie mnie,ze jakoś się sama sobą zachwycam ale wiem jak jest,wiem jak flirtują ze mną inni mężczyźni,zaczepiają w pracy,na gg,gdybym tylko skinęła to wiem,że miałabym jeszcze tego samego dnia seks po pracy,ale nie o to chodzi.Ja kocham męża i boli mnie to,ze on czasem woli sam sobie zwalić przy filmach jak ja idę już spać niż zrobić to ze mną!a pisałam już,że jest nam super w łóżku,wiem to,oboje nie mamy hamulców jak już dochodzi do zbliżenia.To jeszcze gorzej mnie rozpala,bo po takiej ostrej nocy ja w pracy ciągle wracam myslami,fantazjuję,chcę poprawki na drugi dzień a on??chyba zapomina zaraz po spuszczeniu się i znowu cisza z tydzień,1,5 tyg a ja usycham,bo przyznam,że jest świetny w te klocki.Pewnie gdyby nie był to tak by mi aż tego nie brakowało.

Gość facet35
wiec skoro masz mało to nikt za ciebie decyzji nie podejmie ,mąz meżem , zawsze możesz być w skrajnej potrzebie i pojść troszkę w bok. Decyzja należy zawsze do ciebie i tzw kropka nad i. Mąż sie nie zmieni nie chce siac niepewności ale może częśc zaspokaja poza domem lecz to tylko hipoteza lub pytanie . Bez nerwów

Gość kryptonim b
dark ale ja nie chce radosci zycia tracic:O chyba za mlody jestem jeszcze, nie zamierzam przyzwyczajac sie do takiego stanu rzeczy. Nadal uwazam,ze tak jak do bolu do braku seksu sie nie przywykne. MamTak... no wlasnie mam tak samo:-) tez po razie nosi na wiecej

Gość kryptonim b
tezMamZaMalo mialo byc:-)

Gość TeżMamZaMało
ja nie zdradzę męża raczej nigdy,za bardzo go kocham,raczej muszę wymyśleć sposób jak sobie z tym radzić.On też mnie nie zdradza-nie ma jak,wiem to.Kiedy ma chęć się spuścić to sam się zaspokaja,co jest dla mnie żałosne(oczywiście w ukryciu przede mną).Może wyskocze dzis po pracy po jakąś seksowną bieliznę-mam ochotę na coś ekstra.

Gość kryptonim b
ja tak jak pisalem jeszcze bede walczyl ile to nie wiem ale w koncu na pewno zdradze jak tak dalej pojdzie,o ile sie nie rozwiode dark dzieki Twojemu wpisowi zrozumialem ze musze dzialac,w koncu nie jedna kobieta jednemu mezczyznie dedykowana

Gość TeżMamZaMało
jest tu ktoś jeszcze?Wczoraj miałam chyba najlepszy seks w życiu z mężem,ale wiecie co się jednak sprawdziło?przez tydzień go unikałam,nie rozmawiałam,zajmowałam się swoimi sprawami,zero czułości,zero uwagi na niego.Dzis nie mogę się skupić na niczym po wczorajszej nocy,nie spaliśmy do pierwszej.To było coś niesamowitego.Jakie on mi świństwa mówił-jarało mnie to strasznie.Nigdy wcześniej tyle rzeczy nie wyznał,aż wstyd tu pisać więc sobie to daruje.Kochaliśmy się jak wariaty,nie mogliśmy się sobą nasycić,wszystkie pozycje.Jak tylko przyszedł i dobrał sie do moich piersi(a kocham to strasznie,aż dreszcz mnie przechodzi na myśl o tym)to myślałam,że oszaleje.Jest boski,kocham go.Liczę dziś na powtórkę.Bierzcie partnerów na przetrzymanie,tyle mogę wam doradzić.

Gość Pomarańczowa brzoskiwnka
TeżMamZaMało, oby tylko to nie była taka jednorazowa akcja... Wiele tu osób pisało, że tak przetrzymało partnera, więc ten się w końcu sprężył, raz, drugi, a potem.... wszystko znów wróciło do normy i było od biedy raz na 1,5 tygodnia.... Oczywiście Ci tego nie życzę, napisz jak to właśnie wygląda dalej, czy to ogólna poprawa, czy tylko jednorazowa?:)

Gość TeżMamZaMało
Nie wiem jak bedzie dalej,bo nie za często to robimy,ja bym chciała więcej ale chciałam po prostu się podzielić upojną nocą(chyba takiej w życiu nie miałam)po tym jak tydzień lekceważyłam męża.No mówię Wam szczerze-nigdy mi takich rzeczy jeszcze nie szeptał do uszu-,że marzył o mojej dupci,że onanizował się kilka razy wyobrażając sobie ją,że to robimy,że jestem jego suczką,pytał bzykając mnie czy jestem jego suczką,tylko jego....luuudzie.Kocham takie teksty i takie zachowanie.A jak dalej będzie,nie wiem,napiszę za jakiś czas.Ja oczywiscie planuje dziś powtórkę,chcę kupić super bieliznę,zrobić się na bóstwo i kochać się tak jak wczoraj.Zobaczymy.

Gość facet35
czyli tematu nie ma masz wspaniały sex każdego rodzaju , mąż cię docenił i zerżną w sumie to było przedmiotem naszych rozmów. dziś będzie powtórka no i extra

Gość TeżMamZaMało
Tematem jest,że mamy tutaj wszyscy za mało,a nie,że jakościowo do dupy.Wspominam cudownie wczorajsze uniesienia ale tak jak napisałam,pożyjemy zobaczymy.A jak u Ciebie facet35?zaszło coś w ostatnim czasie?

Gość facet35
tak między pracą pilnowaniem dzieci obowiązkami szybki lodzik w garderobie hm

Gość kryptonim b
to i tak niezle moja tak sama z siebie nigdy loda nie zrobila,nie miewa ochoty na takie rzeczy,tak samo minetki nie da sobie zrobic zero spontanicznosci

Gość facet35
e to nie ma tak źle.Wracam z pracy wołam do garderoby wyciągam mam potrzebę .Bez słów i wychodzę wyluzowany

Gość TeżMamZaMało
no to facet35 ty chyba przesadzasz,masz co chcesz,nie wiem czemu narzekasz,wieli facetów marzy o czymś takim.Ja mając małe dziecko nie mogę go zostawić i wyjść z mężem do garderoby na szybkiego loda bo mała wszędzie lata za nami.Tylko noce mamy dla siebie jak śpi.Pozazdrościć.

Gość facet35
ale ja potrzebuje fajnych ciuszków , szpilek , czasu i odprężenia -długiego sexu odmiennego w każdy otworek

Gość TeżMamZaMało
weź przestań,masz już przesadzone wymagania wiedząc,że macie dzieci(pisałeś wyżej),żona ma pełno obowiązków,nie ma czasu na przebieranki dla ciebie,ja tez z resztą nie mam,jestem jedynie zadbana i tyle.Czasem kupię nową bieliznę ale to wszystko.

Gość kryptonim b
facet35 tragedii faktycznie nie masz,po prostu chyba potrzebujesz czegos nowego I pomimo obowiazkow zona chce aby bylo Ci dobrze. My nie mamy zadnych obowiazkow

Gość facet35
coś nowego ,no właśnie może jakieś dwie dziewczyny naraz mi się marzą obce i wyuzdane bez zahamowań -)

Gość kryptonim b
komu sie nie marza;-) najlepiej brunetka i blondynka z wlosami conajmniej do ramion,ok 165 cm wzrostu i 50-53 kg wagi z biustem D-E :-D :-D :-D

Gość kryptonim b
no i 25-30 lat:-)

Gość facet 35
albo dwie blizniaczki lub fajna mama z corka -)

Gość kryptonim b
o rodzinnych ukladach nie myslalem aleee...:-P starsza 35 i mlodsza 25 byloby ciekawie:-D ale trzeba chyba na ziemie zejsc:-(

Gość moja droga kafeteri
facet tak cie poczytalam i tobie to i caly harem sprowadzic to po czasie bedziesz chodzil niezadowolony,zoa stara sie jak moze a ty jeszcze jakies wymagania no i ten wpis ze bierzesz zone do garderoby i wywalasz ze masz potrzebe ja poczulabym sie jak dziwka bez kitu przychodzisz z pracy spocony,nieumyty i wywalasz ze chcesz loda ,nie mowie ze zawsze sie jest uoer czystym itd ale to co napisales poprostu mnie wkurzyles,kryptonim jak masz zamiar zdradzic lepiej sie rowiedz albo wpowiedz jej wprost ze przez brak seksu myslisz o zdradzie badz rozwodzie,jesli to na nia nie zadziala to sry ale ma cie gleboko w powazaniu

Gość facet 35
cóż już tak mam ,zresztą nie ja jeden jako przedstawiciel płci męskiej.

Gość moja droga kafeteri
oj zaraz zadzwonie do meza ze nie wiedzialam jaki on kochany dopoki nie poczytalam twoich wypowiedzi,no poprostu nie moge sobie wyobrazic e maz bierze mnie za reke bez slowa ciagnie do garderoby rozpina rozporek,wywala ptaka i czeka az mu zrobie dobrze i sie nawet slowem nie odezwie a potem on wychodzi a ja zostaje w garderobie z uczuciem totalnego ponizenia, a przyszlo ci do glowy ze zona nie zawsze musi miec ochote na tego typu akcje???? a jak ty bys sie poczula jakby to ona cie zaciagnela sciagnela gacie a ty rob az jej dogodzisz potem ona zaciaga spodnie i sobie wychodzi normalnie brzydze sie takimi jak ty i wspulczuje twojej zonie bo jak widac szukasz wrazen dalej mimo ze masz dobrze w domu moim zdaniem za dobrze

Gość facet 35
bo fantazja jest od tego aby bawić sie na całego