Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iweruhidsrew

nienawidze tych panienek co jezdza za granice i daja

Polecane posty

Gość iweruhidsrew

dupy wszedzie. A potem Polki maja opinie kurewek. Wstydze sie ze jestem polka. Bo za granica porzadne Polki maja juz opinie wystawiona ze jestesmy latwe. opamietajcie sie do diabla.

Gość rebjonek
nie maja opinie kurewek bo nimi są ,były i będą

Gość tyt5ey3
a co cie inne obchodza? martwisz sie o ich dupy heh madry czlowiek wie ze nie kazda taka jest a glupiego opinia cie obchodzi? pilnuj swojego nosa i bedzie kazdemu lepiej a nad nienawiscia popracuj to zla emocja i zje cie od srodka

Gość iweruhidsrew
a ciebie to nie obchodzi? przeciez one wyrabiaja opinie innym.Nie kumasz czaczy? Jak jedziesz za granice jestes postrzegana jako ta latwa. Bo sie puszczaja wszytskie. Niestety taka prawda. Spotkalam sie z nuiemila sytuacja , wiec wiem o czym mowie. Gdy powiedzialam ze jestem z polski. To uslyszalam , ;''a tam latwe dziewczyny''. Wspaniale.

Gość rebjonek
tak jak polacy maja opinie złodzieji tez nie dlatego,ze złapali jednego i zrobili z tego problem ,a dla tego że to kurewsko-złodziejski naród nienawidzący samego siebie z nastawieniem oby zdechł ten któremu lepiej niz mi

Gość iweruhidsrew
z tego slyniemy. My polki. Ze jestesmy latwe. Zadowolona jestes?

Gość tyt5ey3
a po co za granice jedziesz obcych dorabiac:D siedz ze swoja dupa tu matko polko a inni i tak beda robic co im sie podoba a nie sluchac jakiejs nawiedzonej

Gość bnuahhaha co za trep
no i co z tego łojezu nie zesraj sie :O kto chce sie bzykac niech sie bzyka a ty jak sie tak cenisz to nie dawaja i juz ty bedziesz miala opinie porzadnej co cie obchodza inni ?

Gość jejusiowataaaaaa
hej a nie wiecie o co chodzi z tą Turcją? że te wszystkie dziewczyny jak już raz tam pojadą to później rok myslą tylko o tym by wrócić? to chodzi o tych turków pewnie co? mam takie dwie koleżanki, od wakacji do wakacji, byle do Turcji, tylko to się liczy :D

Gość tyt5ey3
ja sama jestem porzadna ale nienawidze ludzi ktorzy mowia innym jaka maja zyc! nie twoja dupa nie twoja sprawa o wlasna opinie walcz sama

Gość iweruhidsrew
tyt5ey3 pozwiedzac swiat. Mam siedziecf w jednym miejscu.? Z choinki sie urwalas?

Gość tyt5ey3
a siedz w polsce skoro na swiecie ci zle ! ai nie musisz sie przyznawac zes polka mow ze rumunka albo inna rosjanka heh

Gość iweruhidsrew
ale ja nic nie nakazuje. Mowie jaka opinie mamy za granica. Nie dziwi was to troche? Mamy opinie kurewek. Wstyd! Bo jak jada polki za granice to wszedzie dupy daja kazdemu. Niestety. A potem jedzie taka Polka ktora nie jest wywloka. i jak melduje sie w hotelu to patrza na nia jak na kurewke./ te co bronia. widocznie takie same sa. i psuja opinie za granica.

Gość iweruhidsrew
tyt5ey3 nie bede siedziec w polsce. Bo nie mam ochoty na to. Chce zebyscie wiedzialy jaka opinie macie za granica. I nie wazne czy dajecie dupy kazdemu czy nie. Macie opinie kurewek. Tak jak ja. I tak jak to zdanie uslyszalam ze polki sa latwe. Musialam tlumaczyc ze to jednostki. A nie wszytkie. Ale tak jestesmy wszytskie postrzegane. Ale jak wam to nie przeszkadza to ok. Jak chcecie byc tak za granica postrzegane. luz. Bawcie sie dalej. Pa.

Gość tyt5ey3
widocznie jezdzilas w takie rejony gdzie patologia rzadzi

Gość iweruhidsrew
tyt5ey3 chyba bede mowic ze jestem z innego kraju. Bo to obciach.

Gość tyt5ey3
a ty nie polka ze mowisz per-wy dajecie dupy, wy jestescie takie i siakie heh

Gość tyt5ey3
ja tam nie jezdze za granice;) wiec kij mi z tym a jak panowie sa tam postrzegani nasi?

Gość iweruhidsrew
tyt5ey3 nie jezdzilam w rejony patologiczne. Nie wiem co masz na mysli? wlosi sa patoligiczni? hiszpanie? Nie rozumiem. patologia to sa polki co daja dupy wszedzie za kase. albo i nie za kase. Obejrzyj sobie film ''i love darling'' zobaczysz jaka piekna opiunie mamy wsrod egipcjan. Wstyd i hanba. Wypowiadaja sie o polkach ze to same dupodajki. Nic pozytywnego. Moze przejrzysz na oczy.

Gość iweruhidsrew
przepraszam ''Darling I Love You'' taki tytul

Gość tyt5ey3
i co myslisz ze to zmienisz? polscy faceci tez nie lepsi siedza za granica pracuja praktycznie kazdy ma kochanki i zone z dziecmi w domach widac kobiety bardzo dobrze ucza sie od mezczyzn!

Gość tyt5ey3
zreszta mowi ześ z innego kraju a co ci szkodzi kazdy klamie klam i ty

Gość iweruhidsrew
nie zmienie. Ale wystarczy je jedna osoba zda sobie sprawe z tego , to juz cos. Pioprostu badzcie przygotowane na to ze uslyszycie to co ja. Bedziecie zaklopotani.

Gość k jerzyna ze szczecina
Angielki,Szwedki i Niemki też jeżdżą do krajów południowych i dają d... śniadym facetom. Kobiety po prostu mają kurewską naturę :)

Gość tyt5ey3
no to rzeczywiscie potwornie nigdy nie wyjade z obawy przed takimi slowami heh daj spokoj

Gość iweruhidsrew
Wiecie co. W sunie pieprze to. Macie racje:)

Gość tyt5ey3
a mezczyzni siedza grzecznie w domach i zajmuja sie dziecmi:) bo mezczyzni maja nature aniolkow i zaden nigdy sie nie pusci hehe

Gość iweruhidsrew
Ja nie mowie zeby nie wyjezdzac. Jak najbardziej wyjezdzac. I zwiedzac. Bo mamy malo tego zycia. Tylko troche kicha . Maja cie za latwa wszedzie. niestety.

Gość iweruhidsrew
o facetach polakach sie mowi jako zlodzieje. tez wstyd. Ogolnie mamy niezla opnie kurewki i zlodzieje.