Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszlamamusiaa4miesiac

Kiedy zacznie naprawde rosnac brzuszek?

Polecane posty

Gość przyszlamamusiaa4miesiac

i zrobi sie taki ladny ciazowy? moj jest widoczny ale dosc maly...

Gość mareengo
Różnie - powinien lada moment.

Gość agoraaa,,, ...,,,
Moj byl okragly i ,, ciazowy,, w. Ok 5 miesiacu a pozniej tylko gorzej:) ciezko brzuch ogromny nie mozna sie schylac. Ciesz sie malym brzuszkiem poki mozesz:D

ja jestem w 31 i kazdy mowi ze moj brzuszek jest malutki, Nasz maluch rosnie tak jak powienien wiec sie nie martwie, mniej do zrzucenia po porodzie bedzie. Glowa do gory ;)

Gość kafemamusia
u mnie brzuszek się zaokrąglił ładnie w 6 miesiącu ahh to były czasy :) w 4 miesiącu wyglądałam jakbym wiecej zjadła czy coś bo tak mi trochę wystawał ale nie był okrągły ;) a potem jest już tylko gorzej ;) ja miałam ogromny brzuchol w sumie mi nie przeszkadzał bardzo bo radziłam sobie ze wszystkim ale jak patrze na zdjęcia z tego okresu wyglądałam okropnie jak słonica, miałam taki brzuch jakbym spodziewała się więcej niż jedno dziecko ;) wszystko przed tobą też czekałam na brzuszek a potem już nie bylo tak fajnie taki ciężar dźwigać, syn miał ponad 4kg więc sobie wyobraźcie jaki koszmar był w 9 miesiącu chodzić czy spać, do tego kopniaki pod żebra ;) mimo wszystko ciąża to piękny czas :)

Gość przyszłamamusiaa4mies
no właśnie mój dokładnie tak wygląda,jakbym więcej zjadła w sumie dużo więcej no ale na taki ładny ciążowy nie wygląda,no ale nic macie rację trzeba czekać mam tylko nadzieje że może poznam płeć może teraz na wizycie to będzie prawie 18 tc

Gość kafemamusia
ja byłam szczupła przed ciążą więc tak wyglądałam jakbym więcej zjadła czy przytyła na brzuchu no wiecie ;) dużo jednak zależy od figury bo nie po wszystkich widać że są w ciąży ;) a co do płci dziecka to nie nastawiaj się jeszcze że lekarz zobaczy i określi, mój syn w 4-5 miesiącu był widziany przez lekarza jako dziewczynka ale było śmiechu jak okazał się chłopcem :) około 6 miesiąca było to juz pewne ale ja się pośpieszyłam z ciuszkami i potem musiałam sprzedać sukienki i kupić nową pakę ;) dla mnie akurat fajnie wyszło bo bardzo chciałam mieć chłopca :)

ja zaczynam 6 mc i prawie nikt nie zauważa brzuszka:) wczoraj spotkaliśmy znajomych i obstawiali 3-4 mc:) z utęsknieniem czekam na brzuchol ale wszystkie mamy mówią że powinnam sie cieszyc bo dużo rzeczy robię sama:)

Gość ciazowomi
nie ma reguly..ehh...

Gość summer bay
u mnie w 6 miesiącu

Gość maniusia333
U mnie początek 7 miesiąca a brzuch jak w czwartym bardzo mały takie trochę właśnie jak bym miała wzdęcie a przy luźniejszej bluzce nic nie widać.

ja jestem w 37 tygodniu i każdy mówi ,że mam brzuch tak malutki,że aż nie dowiary. a Dziecko rozwija się prawidłowo, ja do 6 miesiąca nie miałam prawie brzucha nikt nie wierzył,że jestem w tak dalekiej ciązy a nie widac. kazda z nas ma inne ciało i inaczej to widać. wielkośc brzucha zalezy podobno od ilosci wód płodowych itp. :) do 6 miesiąca sama nie czułam się jak w ciazy. mimo ze zaczełam juz 9 miesiac nadal czuję się jakos mało okrągła patrzac na inne przyszłe mamy :) głowa do góry!!! :)

Gość Lsjxbxv
6-7 miesiac dopiero