Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagienka87

Ludzie bogaci sa lepsi od biednych- tez tak uwazacie

Polecane posty

Jestem osoba zamozna bo ciezko na to pracowalam uczylam sie droga byla trudna ale sie udalo a ludzie biedni sa z wygody bo im tak.latwiej nie musza sie starac jest im wygodnie zawsze moga isc po zapomoge i po sie nie przemeczac jal panstwo utrzyma

Gość rertert
nudna jestes

Gość grbgb
uczyli się i co z tego. Mam stażystkę po Politechnice do tego podyplomowe certyfikat z angielskiego a pracy nie może od 2 lat znaleźć w Polsce. Proponowali jej w Szwecji ale ona nie chce wyjeżdżać

Gość sapichorixoritopita
jeżeli uważasz ludzi chodzących po zapomogę to pewnie zarabiasz średnią krajową może nawet ciut mniej lub ciut więcej tak czy inaczej to ty jesteś biedna porównaj się z innymi np. Paris Hilton no właśnie przy niej jesteś menelem z resztą w życiu kasa się nie liczy to tylko ułuda a życie krótko trwa bogaty jest ten kto ma dużo przygód i radośnie spędza czas a nie tyrając jak niewolnik

trzeba miec tez zapal do pracy a ona pewnie woli siedziec bo panisko nie pojdzie byle gdzie trzeba piac sie po szczeblach kariery nic nitk na tacy nam nie poda

Gość dama w sukni1992
czy to Ty koziołek na stołek ?

Gość ndcjkd
zależy w czym sa lepsi

moja droga ja mam swoja firme jak uwazasz mnie za zebraka a miesiecznie musze odprowadzic 50 tys podatku to ci wspolczuje

Gość a czego sie tak uczyłaś
co cie doprowadziło do zamożności, bo chyba żyjesz w jakiejś bajce dziś nauka nie równa sie byciu zamożnym cieciówo

Gość cndn
jak musisz odprowadzac tyle podatku to odprowadzaj a nie tylko gadasz ze musiszm bo jeszcze sie odpowiednie osoby tobą zainteresują

Gość dama w sukni1992
a czemu nie lubisz sprzedawczyn? jakbys robila zakupy jakby nikt nie chcial w sklepie pracowAc? zeby wszystko bylo dobrze w panstwie musza byc i biznesmeni, lekarze, nauczyciele i sprzedawczynie, sprzataczki, budowlancy, pracownicy produkcji bo w czym byz chodzilaa, gdzie mieszkala i co jadla?

A w jakiej branży działasz, jeżeli nie jest to tajemnicą? Plecienie koszyków wiklinowych, czy produkcja krasnali ogrodowych? Hmmm?

akurat o sprzedawcach to odreby temat jak to sie mowi nie ruszaj gowna bo nie smierdzi ty poruszylas a wiec juz czuc:-) haha uwarzam to za szczyt tepoty dno i wodorost to sprzedawcy

Gość ty pilnuj swojej dupy
i swojego podejścia a nie interesuj sie co robią inni żałosna biedna umysłowo istoto

Gość dama w sukni1992
ale nie zmieniaj tematu i wytlumacz ggdzie bys robila zakupy? gdyby nie istnial handel? ogorki z dzialki bys jadla? :D

Gość wy to znaczy kto
"wy jestescie prosci i pusci" wy to znaczy kto? na jakiej podstawie to stwierdzasz nie znając kogokolwiek osobiście? zapewne sama jesteś pusta dlatego sądzisz innych według siebie

no i zaczyna sie wasza zazdrosc ludzi biednych co wy macie do nas lepszych bogatych my wam z portfela nie wyjmujemy jak wy nam

Posłuchaj, każdy produkt, czy usługa musi być sprzedana, nie ważne, czy mówimy o fabrykach samochodów, agencjach ubezpieczeniowych, bankach etc. Skoro sprzedawcy to wg Ciebie tępe dzidy, to w jaki sposób sprzedajesz swoje produkty czy usługi (prowadzisz firmę)?

Gość wy to znaczy kto
żarłaby swoje gówna albo te pieniadze których podobno ma mnóstwo :O

Gość dama w sukni1992
a na handlu mozna duzo kasy zarobic czy jest to spozywka, orginalne ciuchy cZy bielizna nie slyszalas ze lepszy gram handlu niz pracy ? jakos tak :)

" 13:40 jagienka87 zonaty ty nie robie pewnie siedzisz w domu a biedna zonka cie utrzymuje ktora zdradzasz ha ha" Siedzę w firmie i zarabiam :) W przeciwnym wypadku nie byłoby mnie stać na internet i odpisywanie takim trutniom, jak Ty ;)

Gość cndn
tłuk i nieuk to cie robił i wypraszam sobie obrażanie mnie tępy śmieciu, nie mam o czym z tobą rozmawiać bo jesteś głupsza od buta

bo zatrudniam tepych ludzi takich jak ty zonaty a to jest temat o tym ze sa gorsi ja stwierdzam fakt a nie zastanawiam sie co by bez nich bylo ja mam ich za gorszych