Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagienka87

Ludzie bogaci sa lepsi od biednych- tez tak uwazacie

Polecane posty

Gość dama w sukni1992
odpisz co bys jadla gdyby nie sklepy odpowiedz na proste pytanie :)

zonaty zonka ci oplaca dobrze ze sie nie wypierasz jej zdradzania ha wypraszam sobie obrazanie mojej osoby bo ja jestem na poziomie

damo ty to robisz w handlu jak nic bo twoja tepota siega granic czy ty czlowieczku nie rozumiesz ja nie zastanawiam sie co by bylo jak ich by zabraklo ja sie ciesze ze sactluki na ktorch ja zarabiam ha tylko nie uwazam ich za glupich dotarlo

Gość dama w sukni1992
odp co bys jadla gdyby nie sklepy :)

" 13:44 agienka87 bo zatrudniam tepych ludzi takich jak ty zonaty a to jest temat o tym ze sa gorsi ja stwierdzam fakt a nie zastanawiam sie co by bez nich bylo ja mam ich za gorszych" Hehehehe :D

Gość dama w sukni1992
ale odp na pytanie skoro nie lubisz osob pracujacych w sklepach wiec pewnie chcialabys zeby ich bylo? więc co byś jadla? :) jako inteligenta osoba powinnas potrafic odpowiedziec na proste pytanie bo ja sobie nie wyobrazam zycia bez sklepw

ja was nie obrazam bo nie stwierdzam ze wy akurat jestescie biedni pisze bezosobowo ogolnie wiec nie rozumiem waszej reakcji sami macie niska samoocene

Gość jaka jest moja opinia
ile ty zarabiasz co ty sie uważasz za bogatą O sory nie ile ci mamusia daje kaski bo tepa jesteś że szok.Nie sztuką być bogatą rozpieszoną idiotą.Niekażdy jest bogaty na wszysko trzeba zapracować możesz gardzić biednymi masz do tego prawo lecz nigdy nie bedziesz lepsza bo w życiu nie chodzi o to by być lepszym Ale o to by być sobą. Ale ty i tak tego niezrozmiesz. pozdr.

jestem madra czyli twoe przeciwienstwo zywilabym sie powietrzem.poszukaj sobie w googlach to fakty naukowe wiec ci obce

Gość dama w sukni1992
a skoro nie lubisz osob niezamoznych czyli dozorczyn, produkcji, fabryk itp tzn ze chcialabys zyc na kupie śmieci , w brudzie i szałasie?

Tak na marginesie, choć polonista ze mnie kiepski, to słowo nienawidzę piszemy łącznie (jest to wyjątek od zasady,że czasowniki piszemy osobno) ;)

Gość lolllallliannnaa
Żonaty-;) własnie to samo miałam jej napisać-tak długo sie uczyła, ciężko pracoawała ale tego nie douczyli...

Gość dama w sukni1992
Nie zdajesz sobie sprawy, jak działa gospodarka. I jakby wyglądało Twoje życie gdyby nie kierowcy TIR-ów, budowlańcy, pracownicy fabryk, sprzedacy w sklepach spożywczych, odzieżowych, aptekach, gdyby nie nauczyciele, przedszkolanki, opiekunki, ludzie od wywozu śmieci, segregujacy śmiecie itd itp :) możee kiedyś to zrozumiesz, czego Ci życzę, pa :) 🖐️

patrzcie jacy robicie sie ktos ma wiecej kasy to jest obrazany moze wam oddam to bede lepsza...a nie bo wtedy bedzie ze sie chwale

Gość lolllallliannnaa
tak jest ten swiat skonstruowany-że jedni są"lepsi" a drudzy"gorsi" aby zmienić nastawinie i stereotypy wystarczy tylko inicjatywa tych "lepszych" bo z nazwy zobowiazuje ich to do działania

Gość dama w sukni1992
"zatrudne" :D współczuję "obycia" :D 🖐️

Gość jaka jest moja opinia
tak tak tak już niedługo czas sie udać do gimbazy jagienko pozdr.

damo to ty nie rozumiesz tematu a nie ma co tobie tlumaczyc bo nie dociera wiec ciesz mnie ze idziesz

Gość lolllallliannnaa
wiesz, nikt normalny, nawet gdy jest zamozny, nie wyłazi na ulicę ze swoimi dobrabi i nie wrzeszczy na cały ryj"jestem bogata, gardzę wami smiecie, mam wiecej niz wy i jestem lepsza" normalnie dostałby po prostu w ryj na tej ulicy a ty robisz tu to samo-tylko chroni cie internet-jesteś po prostu trolem i tyle gdybym ja miał kupe kasy, ociekała forsa , to zamiast siedziec teraz na kafe , byłabym na fajnych wakacjach...

za każdym razem, kiedy wydaje mi się, że granica głupoty została przekroczona niemile się zaskakuję... w sklepie, w którym robię zakupy, pracuje w wakacje młoda dziewczyna, inżynier chemik, zarabia na studia (rok do magistra) i jestem przekonana, że Ty nie masz nawet w połowie takiej wiedzy jak ona (nietylko wiedzy chemicznej, bo nie każdy musi się na tym znać, piszę o wiedzy ogólnej)... a Twoja firma... cóż, to ludzie zarabiają na Ciebie, (czyt. ludzie tworzą firmę), jeśli zatrudniasz głupich ludzi, to ta firma długo nie pociągnie i będziesz biegała po zasiłek:D jeśli masz problem z wyciągnięciem wniosku z mojej wypowiedzi to Ci pomogę: albo się zamknij, albo życzę rozwagi przy zatrudnianiu nowych ludzi, ciau:D

Gość lolllallliannnaa
i uważasz ,że sprawiłas mi tym przykrość? jesteś taka prosta, nawet nie wiesz jak bardzo-jak widać pieniadze wszystkiego nie daja-daja duzo, ale nie wszystko-jestes ewidentnym przykładem ;)

Gość lolllallliannnaa
a czy ktos tutaj sie uzala w tym twoim temacie? jedyne nad czym mozna się pouzalać to ty...

Gość bziu
I ty jesteś bogata? ............ty jesteś bardzo biedna i współczuje Tobie. Po tym co przeczytałam to tylko ręce załamać że tacy tąpnięci mogą być ludzie. Współczuje osobom które muszą mieć jakikolwiek kontakt z takim czyś.