Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonajajedna..

nie potrafię z tym żyć...zwariuję

Polecane posty

Gość żonajajedna..

pod wpływem emocji, złości na mężą prawie zdradziłam męża z jego kumplem,prawie bo nie doszło do stosunku ale intymnych pieszczot..to już zdrada, nie mam mowy aby mąż się dowiedział, a ja nie potrafi eprzestać o tym myśleć, mam wyrzuty sumienia...

Gość kroppla
Wyciągnij z tego zdarzenia wnioski na przyszłość i zyj dalej.

Gość żonajajedna..
już wyciągnęłam, i tak bardzo mnie boli że skrzywdziłam bliską mi osobę która kocham....i boję się że to może wyjść....będę się wypierać....ale najgorszy jest mój stan psychiczny...jak kobiety mogą zdradzać i żyć dalej?co ja zrobiłam??????

Gość kroppla
Jeszcze go nie skrzywdziłaś - dopóki on nie wie o tym, to nie czuje się skrzywdzony. Jesteśmy tylko ludźmi i zdarza nam się popełniac błędy. Ty popełniłaś błąd - ludzka rzecz. Żałujesz tego, ale przeszłości nie zmienisz. Stało sie i już. Teraz postaraj się tym nie gryźć za bardzo, bo ucierpi na tym Twój związek.

Gość równo
Sama na siebie ściagnęłaś cierpienie poprzez swoją głupotę. Będziesz musiała z tym żyć. Jedyne co możesz zrobić to przebaczyć sobie i mieć nadzieję, że mąż się nie dowie. Cóż człowiek nie jest doskonały i popełnia błędy, obyś z tego wyciągnęła naukę na przyszłość.

Gość żonajajedna..
do kropp la- dzięki za słowa wsparcia, bałam się że ktoś zaraz mnie skrytykuje, nawymyśla, a ja potrzebuje slów które ty do mnie skierowaaś. czy ty masz może podobne doświadczenie?

Gość żonajajedna..
mnie na dzień dzisiejszy tak bardzo to utrudnia normalne funkcjonowanie że myślę aby skorzystać z pomocy psychologa,

Gość żonajajedna..
mnie na dzień dzisiejszy tak bardzo to utrudnia normalne funkcjonowanie że myślę aby skorzystać z pomocy psychologa,

Gość kroppla
Nie, nie mam takich doświadczeń za sobą, ale mam za sobą terapię u psychologa. I po terapii troche inaczej podchodzę do różnych życiowych spraw.

Gość żonajajedna..
myślisz że warto skorzystać z pomocy fachowej skoro tak mi to doskwiera..

Gość kroppla
Myslę, że warto. Po co masz się tym zadręczać? Co się stało to sie nie odstanie, ale spojrzysz na to inaczej. Trzymaj się

jebać psychologów...szkoda czasu i pieniędzy jak chcesz prywatnie :) Szukasz oczyszczenia to powiedz mężowi, wyzwie Cie od kurw i ci ulży na psyche :)

Gość żonajajedna..
dzięki!!!