Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Palpi

Nie kupuję sondaży wyborczych PO rzekomo po Amber Gold ma 36% poparcia farsa

Polecane posty

Gość Palpi

Albo ktoś tutaj świadomie kieruje emocjami i nastrojami wyborców na zasadzie PO dalej jest najmocniejszą siłą w parlamencie, więc albo głosuję na nich albo wcale -sondaż przeprowadza się w zdecydowanej większości wśród osób powiązanych z PO w jakiś sposób np. więzy krwi albo wśród samych pracowników centrum badania opinii - wyborcy świadomie głosują na PO, bo dali się zmanipulować propagandzie i manipulacji mediów o zielonej wyspie, kryzysie, Kaczyńskim przygłupie wypowiadającym wojnę ruskim plus nakłada się na to słabość samej opozycji, nieskuteczne punktowanie władzy, kontrowersyjne wystąpienia oraz świadoma i celowa niechęć do przejęcia władzy... ZANIM SKOMENTUJESZ ZAPOZNAJ SIĘ ZA CAŁOŚCIĄ TEKSTU...

Gość tez tego nie pojmuje...
ja bylam za PISem od poczatku, ewentualnie koriwn mikke, na Po to glosują jacys niedorozwoje, nie pojmuje tego po prostu... i w sumie juz nie cche pojac, jestem pogodzona z tym, ze w Polsce bedzie coraz gorzej

Gość Tadzik Rydz
Im gorzej jest w PL tym większe mam dochody więc głosuje na PO wszystkimi kończynami :)

Gość Palpi
Też kiedyś byłem za PiS ale to było zanim Kaczyński całkiem odleciał w opary paranoi choć jak mówię on może te wszystki zagrywki ze Smoleńskiem czy Macierewiczem stosować bo nie chce przejąć władzy a Antek to idealny straszak... Duża część elektoratu PO to przede wszystkim tacy którzy boją się wyśmiania przez swoich znajomych albo negatywnych opinii więc popierają PO(oportuniści), urzędnicy, skazańcy, ludzie zmanipulowani, bojący się PiS-u i wszelkiej maści komuch od esbeków po aparatczyków PZPR( tych można często usłyszeć np. w Szkle kontaktowym albo Bez Ograniczeń jak bronią PO)...

Gość Tadzik Rydz
Bez przesady! Jestem skazańcem, miałem 7 czy 8 wyroków- tak to jest jak się prowadzi w tym dzikim kraju działalnośc gospodarczą. NIGDY nie głosowałem na P0. Odkąd rządzi P0 prowadzę swoją działalność w Londynie. Prędzej vincent zobaczy swojego rova niz moje podatki :)

Gość Palpi
I prawidłowo tam przynajmniej nikt nikomu nie czyni chorych trudności i nie zabija go setką bzdurnych paragrafów i dobija armią przygłupawych i fanatycznie egzekwujących każdy najdrobniejszy przepis przy zakładaniu działalności Już Czech tutaj lepiej stoją No, ale jak ktoś to robi celowo, aby zniszczyć to państwo i jego potencjał poprzez rozwalenie jego ekonomi i gospodarki to co się dziwić...

Gość Do Tadzik Rydz
Mógłbyś się ze mną skontaktować mailem patmart1@wp.pl ?? Chodzi mi o działalność w UK..pozdrawiam

Gość Palpi
Ale ja nie znam się na prowadzeniu dz.gospodarczej przyjacielu nie jestem póki co przedsiębiorcą... ;)

Gość Palpi
świetny demotywator zaraz sobie to zapisze