Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nika8888

Test ciążowy

Polecane posty

Gość nika8888

Odbyłam stosunek z narzeczonym 20sierpnia mogłam mieć wtedy dzień płodny, czy 27 sierpnia test wyszedł wiarygodny? Wynik testu to brak ciąży . Kiedy mogę wykonać test?

Gość obgryzaczka ;(kk
absolutnie za wczesnie na test więc nic nie wykryje. najwczesniej 10 dni po owulacji. jak nie wiesz czy wtedy miałasowulację to tak naprawdę mogłas jej wtedy nie miec i miec np. 24 sierpnia, a zaden test nie wykryje ciąży 3 dniowej

Współżyłam 17dnia cyklu. Okres powinnam dostać 11 sierpnia I test - 37 dzień cyklu- 20 dni po stosunku - negatywny II test - 42 dzień cyklu - 25 dni po stosunku- negatywny Oba wykonane z porannego moczu. Czy są wiarygodne???

Chciałabym uzyskać informację. Czy już są wiarygodne. Szczerze powiedziawszy nie wiem co myśleć. W innych kwestiach doradzam dziewczynom na forum, a temat testów wiem niewiele. Martwię się. Nastolatką już dawno nie jestem, więc proszę o odpowiedz a nie zbędne złośliwe komentarze.

Napisałaś pytanie dotyczące tego co chciałabym przeczytać. Do tego komentarz dot. nastolatek. Więc żadnej konkretnej informacji nie przekazałaś. Ja się pytam poważnie osób, które wiedzą więcej odnośnie testów. SleepingSun sądzisz, że po takim czasie jak pisałam wyżej były już wiarygodne? Naprawdę się stresuję.

Gość o jaaaaaaaaa
zestresowana zeschizowana - jak dla mnie wiarygodne, musi być inna przyczyna spóźnienia okresu np. stresy? wyjazd na wakacje? moze masz nieregularne? radze do lekarza sie wybrać jeśli do konca tygodnia sie nie pojawi.

za wczesnie na test nic ci teraz nie wyjdzie najlepiej zrobic jak juz tak bedziesz chciała przed okresem a lbo jak bedzie ci sie spozniał

Gość o jaaaaaaaaa
mysle ze te wyżej odpowiedzi to do autorki tematu która współzyla 20 sierpnia....28 to zdecydowanie za wczesnie na test. a Ty - zestresowana zeschizowana już możesz być powoli spokojna ze w ciązy nie jestes, natomiast szukac innej przyczyny braku okresu.

Gość o jaaaaaaaaa
mysle ze te wyżej odpowiedzi to do autorki tematu która współzyla 20 sierpnia....28 to zdecydowanie za wczesnie na test. a Ty - zestresowana zeschizowana już możesz być powoli spokojna ze w ciązy nie jestes, natomiast szukac innej przyczyny braku okresu.

Gość moniaseb05
wydaje mi sie że nie jestes w ciąży testy by już pokazały wynik pozytywny.Ja też radze jak powyzej udaj sie do lekarza bo musi byc inna przyczyna opóznionej miesiączki tym bardziej ze ostatnia tez miałas dosyc opózniona

Gość o jaaaaaaaaa
oj jak ponownie sie okres spoźnia radze sie wybrać do lekarza... zrobic badania hormonalne i podjac jakies leczenie..nawet poprzez stosowanie tabletek antykoncepcyjnych- wtedy wyregulowany okres i stresu duzo mniej :) takze śmigiem-migiem do lekarza zestresowana zeschizowana.

ja tez jestem zeschizowana mimo 2 testow ciazowych z wynikiem negatywnym hehe we wrzesniu smigam do lekarza po tabletki :D Nigdy nie mialam regularnego okresu ale przeczuwalam ze nadejdzie on dzisiaj a tu nic - SUCHO :D

Gość wiem-to-powiem-
zrób test beta hcg z krwi i po problemie. jeszcze tego samego dnia będziesz miała wynik.