Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona19 :/

wpadka czy nie wpadka?

Polecane posty

sytuacja wygląda następująco: podczas przytulania z moim chłopakiem nasze narządy płciowe miały kontakt poprzez ocieranie się.. do zdarzenia doszło zaraz po wytrysku mojego partnera - mam cykle 30 dni a to zdarzyło się 11 dc, po tym przez następne 2 dni miałam rozciągliwy (na kilka centymetrów), przezroczysty, płodny śluz ktoś się spotkał z takim przypadkiem wpadki? jaka jest szansa na ciążę?

wpadka jest możliwa, ale szanse na ciąże przy takim ocieraniu są małe, tak?

Gość moniaseb05
bardzo małe

Gość o jaaaaaaaaa
szanse 99%, że w ciąży nie jestes. Prosze Cie nie zakładaj innych dyskusji na ten temat.. bo będą Ci odpowiadać ze na bank 2/3/4 dzieci urodzisz przez to itd itd...wcale sie nie dziwie bo na prawde pytanie 14latki. Tobie radze poczytać skąd sie biorą dzieci i jeśli zaczynasz współzycie/współżyjesz pomyśl o antykoncepcji lub szklance wody na ostudzenie emocji.

Gość 0,000000000000001%
szans

Gość zrób test
o jaaaaa: czemu tak na nią naskakujesz? może Ty poczytaj dokładniej to dowiesz się że kontakt plemników (tym bardziej zaraz po wytrysku) z wejściem do pochwy (w dni płodne) może prowadzić do zapłodnienia! zaniepokojona19: zrób test w dniu spodziewanej miesiączki

Gość o jaaaaaaaaa
dziewczyny idąc Waszym tokiem myślenia...niedługo dostaniemy pytanie, że siadłam na kiblu w publicznej toalecie i tam mogły być jakieś plemniki i sie dostać do pochwy.. Jeśli nie było żadnej penetracji jest 99% szans że ciązy nie bedzie i nie ma.poza tym mimo wszystko ten wytrysk i predkość plemników robi swoje. a Ocieranie sie?? no nie popadajmy w paranoje ..

Gość zrób test
ja mówię o tym, że kontakt plemników z pochwą - NIE PO KILKU GODZINACH - tylko od razu po wytrysku stwarza możliwość zapłodnienia, trzeba mieć wyjątkowego pecha, ALE MOŻLIWOŚĆ ISTNIEJE! I nawet na lekcji biologii tego uczyli..

Gość zrób test
i wszystko jedno czy do kontaktu plemników z wejściem do pochwy dochodzi podczas ocierania.. takie jest moje zdanie

Gość o jaaaaaaaaa
a moim zdaniem..jeśli nie było innej "niebezpiecznej" sytuacji między Toba a partnerem nie masz sie o co stresować, schizowac o 1 czy 2 dni "spoznienia" a raczej przesunięcia okresu i wydawać kase na test..

Gość zaniepokojona 19 :/
może Was zdziwię ale nie jestem głupia nastolatka, z moim partnerem używamy stosunku przerywanego - pewnie zaraz na mnie naskoczycie ze to żadna antykoncepcja, ale ja o tym wiem! i mam świadomość jakie konsekwencje to za sobą niesie a wpadka nie byłaby tragedia.. po stosunku przerywanym, zaraz po wytrysku partner przytulił się do mnie i nasze narządy miały kontakt, byłam ciekawa czy w takim przypadku możliwa jest wpadka

Gość zaniepokojona 19 :/
a poza tym nigdzie nie napisałam ze się stresuje, co ma być to będzie.. byłam tylko ciekawa jakie sa szanse..

Gość o jaaaaaaaaa
mmm...no to Ty się bardziej boisz ze od ocierania sie zajdziesz w ciąze niz od stosunku przerywanego?? od stosunku przerywanego to są spore szanse...ale Ty i tak w razie czego pomyslisz przecież ze to na bank przez to ocieranie sie...