Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość QH

Czy to prawda, że wszyscy śmieją się z Polaków za granicą?

Polecane posty

Gość QH

Bo już nie wiem komu wierzyć, podobno obcokrajowcy mają nas za brudasów, idiotów, puszczalskie, wieśniaków i buraków. Nie wie ile w tym prawdy, ale można zauważyć - i to mnie najbardziej boli, że Polacy sami na siebie jadą, ja nie wiem... nie wstyd Wam? Patrzcie na takich Żydów, oni zawsze trzymają się razem choćby nie wiem co, a my co? Tylko sobie kłody pod nogi... więcej solidarności!

Gość whedif
we Francji nikt się nie śmiał. rzadko wiedzieli kto to

Gość QH
No też mi się wydaje, że to bzdury, ale podobno najgorzej jest w UK, tam Polaków się traktuje z politowaniem...

Gość w Holandii też jeszcze do
niedawna nie wiedzili, gdzie leży Polska później w latach 90 rozpoznawali Polaków po dresach, skarpetach naciagnietych do kolana i łysych głowach a Polki po spodniach rybaczkach, spalonych platynowo-blond włosach (koniecznie z czarnym odrostem i oczywiście po tym, ze Polak nie zna zadnego jezyka a jak mu sie chce siku to tez wiadomo co robi. teraz nieco sie zmieniło, bo nielubia nas za to, ze pracujemy za grosze i to czesto lepiej od nich. Chociaz skarpety u niektórych nadal króluja:D

Gość Clowni789
A ile Ty masz lat Dziecinko? Takie bzdury opowiadasz. Jak masz wykształcenie to Cie cenią, jak tylko kradniesz - to Cie ganią. Ot, co.

Gość QH
W Holandii to nawet dochodziło do podpaleń Polskich samochodów czy mieszkań pracowniczych...:(

Gość Clowni789
No właśnie - pracowniczych, czyli same lumpy tam były.

Gość QH
Clowni789 - To, że ktoś sobie przyjechał zarobić to nie oznacza, że można go traktować jak śmiecia! A co, miał żyć z benefitów jak niektóre pasożyty?

Gość jakubczyk28
ale Polki to traktuja jak puszczalskie i nie ma sie co dziwic,jakos je ciagnie do ciapatych

Gość QH
jakubczyk28 - Ale po co generalizować i obrażać? Ja mam koleżanki, które mieszkają za granicą i studiują, uczą się, dorabiają sobie w wolnym czasie i wierz mi nie puszczają się z jakimiś ciapatymi. To równie dobrze można stwierdzić, że wszyscy Polacy to pijacy i prymitywy, a przecież to nie jest prawdą.

Gość Clowni789
Też jestem lumpem :O:(

Gość To skandal!
Polaków traktuje się jak śmieci! A jakby tego było mało to na obczyźnie Polak Polakowi wilkiem! Ludzie ogarnijcie się!

Gość kurdu z ciebie się smieją
karle 🖐️

Gość kurdu z ciebie się smieją
chyba jednak zabolało pierdolony niewyrostku

Gość nie wytrzymasz tam
Smieją się i owszem, bo jeden pod drugim dołki kopie. Jak ci za granica obcokrajowiec nie pomoże to Polak na pewno tego nie zrobi.

Gość luska z liverpoolu
Polacy sami siebie traktuja jak najgorszy shit wiec jak maja nas traktowac obcokrajowcy??

Gość nasze glupie rzady caly czas
cisnely w nas propaganda, jacy jestesmy zacofani, glupi, no i przez to nabawilismy sie masy kompleksow, po 7 latach w UK pozbylam sie na dobre. Nasz rzad owszem mowil ze mamy gonic Zachod, ale zapomnial dodac, ze PALAMI...

Gość Eeerrr...
Mieszkam za granica i nie slyszalam, zeby ktos sie smial z Polakow. Polacy uwazani sa za ciezko pracujacych i solidnych. Jedyne komentarze na minus jakie slyszalam (ciagle slysze), to to, ze Polacy duzo pija, no, ale niestety z tymi opiniami nie mozna sie klocic, bo to prawda - albo browarek w rece albo juz oddech alkoholowy...

Gość Jak sie jest chamem i
prostakiem to tak ;)

Gość Jak sie jest chamem i
Nie zauwazylam, zeby w UK mieli cos do normalnych Polakow. Narod jak narod.

Gość Mi za Polaków za granicą wstyd
I tak powiem. Polacy zachowują się jak patologia i najgorsze ścierwa, a jak już się trafi jakiś Polski emigrant na poziomie to i tak dostaje baty za swoich bezmózgich rodaków.

Gość MAGILLA
Tak bo Polak za Polakiem nie stanie dlatego nas kazdy niszczy bo sami sobie ten los gotujemy czesto wiem bo widze to za granica rusek mi kiedys powiedzial wy jak k***y za funciaka sobie leb urwiecie i tak mamy rzad tez nie polski wiec czego oczekiwac bieda robi swoje