Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bystraap

JAK SIĘ POSTARZEĆ?

Polecane posty

Gość bystraap

j.w mam 24 lata a wygladam na 16:( wlosy mam naturalne brazowe,malowac moco też sie nie lubie....wzrost 165cm, 49kg:( chcialabym wygladac na duzo starsza kolo 30lat nawet

Gość eglesis
pofarbuj się na czarno i nie noś młodzieżowym ubrań

Gość bystraap
cale zycie mialam czarne wlosy i ich juz niechce niepodobaja mi sie ale kazdy mi mowil ze w czarnych wygladam powazniej....sa jeszcze jakies inne sposoby?moze przytyc z 20kg i nabrac ksztaltow?

Gość sdfgdggd
Pokaż zdjęcie, ocenimy... wielce prawdopodobne jest, że sobie wmawiasz :classic_cool:

Gość aciekawe
zdecydowanie przytyj ;)

Gość ABI 678
zryj maka . fastoody pij po 5puszek piwka jak ja i w rok 20 napeno przytyjesz, zaluz garsonke, urodz dzieciora dupa ci sie rozrosnie i cyce obwisna, cellilit i rozstepy tez beda

Gość bystraap
mam dziecko po ciazy waze tyle samo coprzed ciaza,wymiary mi sie nie zmienily dupa jaka byla taka jest,cycki tez,piwa nie lubie.....:(

Gość bystraap
pomozcie

Gość bystraap
tyle lat schodzilam do swojego koloru a teraz znow mam byc czarna?:(rysy mam mlodziencze i budowe ciala wiec mysle ze czarne wlosy duzo nie zmienia i znow bede zalowac i rozjsniac i niszczyc je jestem zalamana:(

nic tak nie postarza jak czarne włosy i ostry makojaż. mogłabyś tez trochę przytyć i nie nosic młodzieżowych ubrań.

może być tez tak że przesadzasz z oceną siebie. tez mam 24 lata i dlygo wygladalam bardzo mlodo. troche dziwie się ze chcesz sie postarzać.powinnas się cieszyc ze wygladasz mlodo(ja sie ciesze) bo czas szybko leci. owszem,jak mialam 18 lat to chcialam sie postarzac ale teraz w ogole!

Gość bystraap
w czarnych wlosach bede wygladac jak malolata galerianka wogole mi sie to nie podoba choc jestem brunetka mam ciemna skore i ciemne oczy. musze sie utluscic

Gość bystraap
a jakie fryzury postarzaja?

Gość bystraap
odpowie ktos?