Gość celiinn Napisano Sierpień 28, 2012 prosze mi odpowiedizec 3 kromki razowego chleba posmarowane 1/2 opakowania twarozku domowego 5 % tluszczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nażarłaś się jak świnia Napisano Sierpień 28, 2012 ! !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość celiinn Napisano Sierpień 28, 2012 pytam sie normalnie a ty juz sie plujesz dziewczyno opamietaj sie co za chamstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stvissss Napisano Sierpień 28, 2012 wg mnie w sam raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubię Jabłka Napisano Sierpień 28, 2012 3 kromki to ja bym miała na cały dzień! w dodatku razowiec przeciez jest baaardzo syty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koros Napisano Sierpień 28, 2012 Jest OK nie jedz twarogu rano zawiera bialka wolno przyswajalne jemy go na noc;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koros Napisano Sierpień 28, 2012 Rano lepiej jesc jajka ich bialko jest szybciej przyswajalne Bialka mleczne czyli w przypadku twarogu-kazeina lepiej sprawdza sie na noc;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koros Napisano Sierpień 28, 2012 ja jeszcze na noc wypijam kubeczek spermy mojego starego;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koros Napisano Sierpień 28, 2012 Nie podszywaj sie pod innych idiotko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qrwetyu Napisano Sierpień 28, 2012 lubię Jabłka to wspoczuje 3 krom ki na caly dzien ale tu nie ma nawet 500 kcal je dobry wybor haha na rozlegurowanie organizmu nie no gratulue Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koros 0 Napisano Sierpień 28, 2012 DOkladnie i na spalenie miesni;) czyli zwolnienie metabolizmu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sarna s Napisano Sierpień 28, 2012 dużo nie ale źle Kazdy posiłek powinien zawierać warzywo... jakbys zjadła do tego np pomidora, starczyły by dwie kromki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość celiinn Napisano Sierpień 28, 2012 wiem mialam zjesc pomidora ale sie spieszyąłm i tak jakos go nie zjadłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Demorator 0 Napisano Sierpień 28, 2012 No to teraz na kebaba leć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość celiinn Napisano Sierpień 28, 2012 sama sobie polataj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Demorator 0 Napisano Sierpień 28, 2012 lekka riposta jak na taką ciężką kobietę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość celiinn Napisano Sierpień 28, 2012 ja nie mam nadwagi , tylko zapytałam czy to duzo i tyle bo nie chce ptzytyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Demorator 0 Napisano Sierpień 28, 2012 wciąż doszukuję logiki w tym twoim "pytaniu" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość celiinn Napisano Sierpień 28, 2012 bo wydaje mi sie ze zjadlam z aduzo i to chleba , i nie wiem ile zjesc na snaidanie jutro zeby nie przesadzic czy mniej czy moze chleba nie jesc codziennie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Demorator 0 Napisano Sierpień 28, 2012 trzeba tyle jeść zeby sie najesc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość celiinn Napisano Sierpień 28, 2012 dzieki - teraz zjadłam jabło i 2 suszone sliwki potem piers kurczaka w ziołach i kalafior lub brokuly pozniej jogurt naturalny , kawalek ryby ( tunczyk wedzony) a potem na kolacje jakies bialko , mzo ebyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Demorator 0 Napisano Sierpień 28, 2012 i tak polecisz na kebaba po południu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość celiinn Napisano Sierpień 28, 2012 kebaba jadłam wczoraj i w piątek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość celiinn Napisano Sierpień 28, 2012 widze ze mam podszywa ja kebaba w zyciu nie jadłam ( chyba ze domoego) ani innych fastfodow nie jem od kilu lat wiec sobie daruj ze polece okey zwijam sie bo podszywy juz sa nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Demorator 0 Napisano Sierpień 28, 2012 dopiero teraz się zmywasz ? i tak twój temat nikogo nie obchodzi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rerrewer Napisano Sierpień 28, 2012 serek za duzo tluszczu ma i brak warzyw.jojo pewne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aria. Napisano Sierpień 28, 2012 Cześć. Jeżeli w ogóle nie masz pojęcia jak powinno się rozplanować posiłki w ciągu dnia, trzymaj się zasady - Im pożniej, tym mniej węgli i mniejsze porcje. To co zjesz na śniadanie itak spalisz w ciągu całego dnia. Chleb razowy jak najbardziej okej, ja zjadłam dziś 1 bułke graham z biedronki z szynką + całego pomidora do tego . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VivaLaVita 0 Napisano Sierpień 28, 2012 caliinn, bardzo prosto kalorie możesz policzyć na tej stronie: http://vivalavita.pl/licznik-kalorii, poza tym znajdziesz tam też wiele innych przydatnych kalkulatorów, np. licznik idealnej wagi, zawartości procentowej tkanki tłuszczowej w Twoim organizmie czy przeliczanie aktywności fizycznej na ilość spalonych kalorii :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach