Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

masih ad-dajjal al-khóhik

znowu mam problem z wyborem sukienki :O

Polecane posty

Gość erwrerewrewrew
Pokażcie jej zdjęcie

faj oh, ta nasza wstrętna niesłowność 😭 :classic_cool: i rozczulająca wrażliwość :classic_cool: kolejny raz jestem zmuszona okazać swą łaskę i przyjąć kolejne przeprosiny. chociaż ostatni raz miał być już naprawdę ostatni. :O nie wiem co Ty sobie wyobrażasz, chłopcze :classic_cool: i w ogóle co robisz na kafe o tej godzinie? efektywnie wykorzystujesz czas w pracy? :classic_cool: przez takich jak Ty firmy tracą miliardy 😴 wiesz? :classic_cool: a czy wiesz również, że jestem prawie bezrobotna? :classic_cool: i znowu wkrótce zajmę się pełnoetatowym noulajfingiem :classic_cool: 2 w 1? czy 1 z 2? jeśli podejmiesz się tego wyzwania kupię i trzy :classic_cool: longobardo dzięki, nie skorzystam, wolę swój kicz niż Twoją tandetę :) 🖐️

Wiedziałem, że można liczyć na Twe wielkie serce 😭 Jesteś dla mnie za dobra :classic_cool: Nie jestem w pracy, dziś leniuję 😴 Także wyszłaś z fałszywych założeń, dziewczynko :classic_cool: Poza tym nawet jakbym był, to specyfika "firmy", w której pracuję, a właściwie jej skrzywionego jednoosobowego właściciela, jak również mój elastyczny czas pracy, z reguły pozwalają coś tam skrobnąć w międzyczasie na kafe 😴 Czyżby szefostwo miało Ci za złe, jak ostatnio nawaliłaś? :classic_cool: Czy raczej jak samochód Ci nawalił :classic_cool: Tak czy inaczej liczy się to, że nie będziesz musiała zstępować już do tego Mordoru :D Będziesz miała więcej czasu na rozejrzenie się za bogatym mężem :classic_cool: Nie lubię wyzwań und niepotrzebnych zobowiązań, także raczy podziękuję :classic_cool:

pardą, zwracam honor. :classic_cool: na swoje usprawiedliwienie dodam, że sam wszczepiłeś we mnie tą myśl, której efektami są takie oto oskarżenia, nie mające (oczywiście) na celu podważania Twoich kompetencji. :classic_cool: szefostwo nie, za to cała ta manażeryja 😴 ale aż tak im nie podpadłam. powodów jest jeszcze kilka. mówiąc ogólnie, zwalniam się sama. oczywiście oznajmię im to w najmniej oczekiwanym momencie. za karę :classic_cool: 😴 'bogatym meżem' 😴 czy to znaczy, ze zaszufladkowałeś mnie jako jakąś materialistyczną lambadziarę? 😠 oho, chyba się pogniewamy :classic_cool: powszechnie wiadomo, że szukam jakiegoś żentelmena na bezrobociu. a wlaściwie to on szuka mnie. także wypraszam sobie :classic_cool: czas polubić, fajq, czas polubić :classic_cool: a nuż odkryjesz w sobie jakiś nowy talent :classic_cool:

Oho, aleś jest pamiętliwa und sroga :classic_cool: Oj tam zaraz lambadziarę :O I do tego materialistyczną :classic_cool: Tak po prostu pozwoliłem sobie przypisać Ci ogólny cel ogółu kobiet 😴 Oczywiście bogaty = ambitny und zaradny :classic_cool: Jak to on szuka Ciebie - przecież podobno to kobieta wybiera faceta 😴 A tam nowy talent... Już się rozwinąłem und wspiąłem się na wyżyny swych możliwości 😴:classic_cool:

38 min czekana na 4 zdania 😡 żegnam ozięble i z pogardą 😴 🖐️ żartuję 😭 idę chyba dziś na dziedzictwo bourne'a, wczoraj byłam na batmanie i się trochę zawiodłam :O a tak właściwie to niczego wielkiego nie oczekiwałam, bo nawet nie lubię batmana. :O bourne'a zresztą też. :O dlaczego nic ciekawego ostatnio nie grają? 😭

:D No tak, najlepszą ripostą jest czepialskie atake 😴:classic_cool: Oho, zwierzątko-kinoman :classic_cool: Idziesz w nadziei, że dosiądzie się jakiś interesujący bezrobotny? :classic_cool: Wtedy nieistotne jest, co grają 😴 Swoją drogą, jak można nie lubić Batmana :O A Supermena chociaż lubisz? :classic_cool: No a co do tego, co grają, to nie wiem... Nie jestem na bieżąco :O Ale może np. warto by postawić na jakieś tematyczne maratone? :classic_cool:

oho, właśnie potwierdziłeś kolejne powiedzenie, o starzejących się, stetryczałych panach przed 30 😴 :classic_cool: nie idę sama :classic_cool: i nie w głowie mi kinowe podrywy :classic_cool: zmieniłam zdanie i tak naprawdę nie mam zamiaru zmieniać swojego staropanieńskiego stanu. NIGDY. dasz wiarę? :classic_cool: może by i warto, a wiesz na co ostatnio postawiłam? :D zaangażowałam się trochę w akcje grinpisu :classic_cool: ratuję niedźwiadki i walczę ze złem tego świata. może niedługo powstanie jakiś film o supełkłółikq :classic_cool: nie lubię supermana, spidermana, hulka, ironmana i całej reszty tez nie lubię 😠

A jakież to powiedzenie? 😴 Tak na marginesie :classic_cool: Poza tym mówiłem już coś kiedyś o moim wieku psychicznym, także wszystko się zgadza 😴 Hah, no proszę! Jestem człowiekiem małej wiary, więc będzie ciężko. Pogadamy za tydzień, za miesiąc i zobaczymy, jak będziesz śpiewać :classic_cool: Chociaż w sumie w dzisiejszych zepsutych czasach staropanieństwo nie wyklucza się z maniem kogoś :O Także wiesz, nie jesteś wyjątkiem 😴:P Jak to miło z Twojej strony, że ratujesz zwierzątka 😭 Zainteresuj się może też tymi biednymi kurczaczkami, co je mielą żywcem :O Ma wrażliwa dusza nie mogła patrzeć na ten filmik do końca :O Ja lubię tylko Supermena i Batmana :( Reszta to jakieś cudaki :O:D

no właśnie takie, ze panowie przed 30 się starzeją i tetryczeją... ...ok, sama to wymyśliłam. wiem, wieem, wiem. bez sensu 😴 nie jestem dobra w wymyślaniu powiedzeń :O :classic_cool: jak widać :O a nawet, za rok, dwa i całe dziesięć. nie i już. :classic_cool: z moimi staromodnymi, konserwatywnymi i przestarzałymi poglądami właśnie wyklucza, złośliwcu :classic_cool: ja natomiast nawet w link nie kliknęłam. ale wyobrażam sobie to okrucieństwo... a katłumen lubisz? wiem, ze tak :classic_cool: jak każdy małolat pewnie miałeś o niej jakieś fantazyje :classic_cool: a tak jeszcze dodam, ze powoli zamieniam się w moje zwierzątko. niedługo coś Ci fajnego pokażę :classic_cool: zasiedziałam się i znowu się spóźnię 😭 lecę spadam, uciekam. do zobaczenia tym razem na @ :classic_cool: 🖐️ :)

Hm, no w moim wypadku Ci powiem Twe powiedzenie akurat działa :D Oho, imponuje mi Twój konserwatyzm :classic_cool: Z Katłumen pudło :D Se nie myśl, że jesteś taka wszystkowiedząca 😴 Przede wszystkim, baby w obcisłych kombinezonach jakoś nigdy mnie nie pociągały, Michelle Pfeiffer też jakoś niespecjalnie mi się podobała (pierwszy raz zetknąłem się z katłumen we filmie "Batman"), no i poza tym to byłem do bólu porządnym chłopięciem 😴 by nie rzec purytańskim :classic_cool: Zaintrygowałaś mnie Ci powiem tym fajnym czymś :O Teraz to nie wiem czy ma cierpliwość będzie taka wytrzymała 😴 No nic. Do zobaczenia und powodzenia, supełkłółiku łatujący świat :classic_cool:🖐️

* A nie, tak se sprawdziłem z ciekawości i się okazuje, że Katłumen pojawiła się dopiero w "Powrocie Batmana" :O Wolałem Pingwina niż ją :classic_cool:

Gość fajansfanka
dzień średni Fajansiarzu 😭 ❤️

Gość fajansfanka
nie, głupcze, jestem Twoją naaaaaj fanką 😭 :classic_cool: nawet temat dla Ciebie założyłam i czekam z pomidorówką, a Ty się w koleżankę od sukienek zabawiasz 😭 ale co średni to średni :classic_cool: i tylko nie mamełe jeszcze.. 😭

Gość supełkłółik
weszłam tylko sprawdzić co mi tam nabazgrałeś i... szoke :O faj, musisz mi obce baby na topik sprowadzać? 😡 :classic_cool:

Hm, wyczuwam ukrytą kamerę :classic_cool: Nikogo nie sprowadzam, supełkłółiku 😴 A szoke rozumiem, że dotyczyło Pingwina :classic_cool:

Gość fajansfanka
wypraszam sobie obcą babę w takim razie, uśmiechnij się i pomachaj łapką do kamery 😭 i to znaczy, że odtrącasz moją pomidorówkę i mnie tym samym? 😭 będzie jej tak przykro :( :classic_cool:

Gość dziedzictwo supełkłółika
to szoke, to z tym pomarańczowym babskiem 😭 :classic_cool: o pingłina to od razu mogłam Cię podejrzewać... :classic_cool: szkoda, ze nie lubisz :( niespodzianka się nie uda 😭 a teraz znikam na wieki, gruchajcie sobie mile przy tej pomidorowej :classic_cool: 🖐️

Fanka [macha łapą do kamery] No skoro pomidorówka istnieje naprawdę i będzie płakać, to ją oszczędzę :( Ale na pewno nie przy kamerze 😴 I nie tu, coby nie nadwerężać gościnności miłego kłółika :classic_cool: Madame No ja też jestem w szoku 😭 Pierwszy raz coś takiego mi się zdarza :classic_cool: Ale niee... Nie mówię, że katłumen mi przeszkadzała przeca :classic_cool: Poza tym lubię niespodzianki 😴 Pa, superzwierzątku, nie zasiedź się tam w realu :classic_cool:🖐️